Teatrul Independent Arthesium isi cauta o casa

Teatrul Independent Arthesium organizează pe 10 septembrie evenimentul „Arthesium vrea acasă”, un maraton de teatru, în orașele București și Călărași, cu scopul de a strânge fonduri pentru o locație proprie, în care cursanții Arthesium să-și pună în scenă momentele artistice.  

Evenimentul „Arthesium vrea Acasă” își propune să aducă împreună oameni dornici de a se bucura de teatru, sepectacol și emoție. Visul Arthesium este să deținem un spațiu în care să putem juca mai des piesele pe care le pregătim și să le oferim cursanților noștri mai multe oportunități de dezvoltare personală și autocunoaștere prin actorie. Acest maraton este primul pas din demersul nostru de strângere de fonduri. Le mulțumim partenerilor noștri de la Celula de Artă, Random Space, The Pub și Tchibo, fără de care acest eveniment nu ar fi fost posibil. Vă așteptăm cu emoții și emoție! – spune Cosmin Cornici, actor & directorul Teatrului Independent Arthesium  

Susținem visul Teatrului Independent Arthesium și sperăm ca prin parteneriatul nostru să influențăm modul de percepție în ceea ce privește expunerea actelor artistice în fața publicului. „Celula de Artă” eludează spațiul clasic al galeriei, pentru a crea un dialog direct și nonconformist între obiectul de artă și privitor. Vine în sprijinul creației contemporane în ariile tematice ale artelor vizuale de nișă, ale artelor muzicale şi spectacolului viu. Încurajează dezvoltarea de noi forme de expresie artistică accesibilă zilnic pentru publicul stradal” – adaugă Daniel Loagăr, fondator Celula de Artă. 

Spectacolele din cadrul evenimentului „Arthesium vrea acasă” sunt pregătite de peste 40 de cursanți ai Teatrului Independent Arthesium. Intrarea la eveniment este liberă. Persoanele care doresc să susțină acțiunea de strângere de fonduri vor putea dona în urnele din locație sau prin transfer bancar.

Evenimentul din 10 septembrie se va desfășura după următorul program:  

The Pub – Universității, Bd. Regina Elisabeta nr.9 București

  • Vieți Tumultoase, ora 14:00
  • Vieți Tumultoase, ora 16:00

Random Space – Str. Popa Petre nr.21, București

  • Știri de ultimă oră, ora 17:00
  • Ticuri cu tocuri, ora 20:00

Tchibo Pub & Grill Călărași

  • Încurcate sunt căile… banilor, ora 18:00

Rezervările la spectacole se pot face la numărul de telefon: 0724.187.845 sau pe paginile de Facebook și Instragram ale Teatrului Independent Arthesium.

Teatrul Independent Arthesium oferă cursuri de actorie, dezvoltare personală și controlul emoțiilor

Teatrul Arthesium oferă cursuri de teatru și actorie tuturor persoanelor care își doresc să își cultive pasiunea pentru artă sau care vor să se redescopere prin artă, să învețe să își gestioneze mai bine emoțiile sau să își dezvolte dicția și abilitățile de public speaking.

Până pe 24 septembrie au loc înscrieri pentru un nou modul adresat începătorilor. Cursurile se desfășoară în București,Constanța și Călărași, iar persoanele interesate se pot înscrie accesând acest LINK.

Structura cursurilor:

Modulul pentru începători are o durată de 35 de săptămâni, perioadă în care orice persoană cu vârsta mai mare de 10 ani poate experimenta, din culise, meseria de actor.

Cursanții sunt clasificați pe două categorii mari: copii și adulți (inclusiv adolescenți), iar programa de lucru este adaptată de instructori astfel încât cursanții să își dezvolte prin metoda jocului capacitatea de concentrare, atenția, memoria, să își antreneze expresivitatea vocală ( prin respirație, emisie, pronunție, timbru, ritm) dar și pe cea corporală prin decodificarea limbajului trupului și antrenarea mobilității musculare.

Despre Teatrul Arthesium

Ideea Arthesium a pornit în 2012, când Cosmin Cornici (student în anul al II-lea pe atunci la Universitatea Hyperion) fost rugat de o profesoară a Universității Hyperion să conducă o grupă de actorie pentru câțiva elevi de liceu. În momentul în care acest proiect s-a încheiat, Cosmin a descoperit cât de mult i-a plăcut atmosfera și a decis să continue și să extindă proiectul.

Mai multe detalii: https://teatrularthesium.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *