De la Gran Turismo la WATCH GT, HUAWEI lanseaza o noua serie de wearables in Romania

Istoria ne-a învățat că nimic nu este întâmplător în numele pe care HUAWEI le alege pentru produsele sale, iar seria WATCH GT nu face excepție. Deja tradiționala serie își trage numele din industria auto. Particula GT a apărut în anii 1960 pentru a descrie mașini sport ultra performante și fiabile, capabile de călătorii pe distanțe lungi, când majoritatea mașinilor nu se bucurau de astfel de caracteristici, fiind sinonimă cu inovația și performanța.

HUAWEI nu se abate de la ADN-ul unic al semnificației GT și folosește abrevierea pentru a denumi seria inovatoare HUAWEI WATCH GT. Astfel, subliniază capacitatea produsului de a performa la cele mai înalte cote, fapt care se traduce atât în anduranța de două săptămâni a bateriei, cât și în aspectul luxos și elegant.

Încă de la lansarea sa inițială din 2018, seria a revoluționat piața smartwatch-urilor cu o durată de viață extinsă a bateriei de două săptămâni și monitorizarea profesională a sănătății. Iterațiile ulterioare, precum HUAWEI WATCH GT 2 (2019) și 2e (2020), au extins funcționalitățile, cum ar fi monitorizarea oxigenului din sânge și apelurile prin Bluetooth, 2e adăugând și Generația Z la publicul țintă. În 2021, seria HUAWEI WATCH GT 3 și-a ridicat capacitățile hardware și software la următorul nivel, păstrând în același timp o durată lungă de viață a bateriei și adresându-se atât exploratorilor urbani, cât și pasionaților de ceasuri tradiționale.

Cea mai recentă adiție la seria HUAWEI WATCH GT îmbină designul clasic cu cel modern, se încadrează perfect în tendințele sezonului atât la femei, cât și la bărbați, păstrând în același timp un aer atemporal care vor face din produsul HUAWEI accesoriul preferat. Cu îmbunătățiri semnificative în funcțiile de monitorizare a mișcării și a stării de sănătate, HUAWEI face din noua serie GT accesoriul ideal pentru adultul activ al secolului 21.

HUAWEI WATCH GT va fi disponibil în curând pentru precomandă pe HUAWEI Store.

În plus, cei care se abonează la newsletterul HUAWEI Store în perioada 4-13 septembrie intră în tragerea la sorți pentru a câștiga zilnic una din cele zece perechi de căști FreeBuds (cinci perechi de FreeBuds 5i și cinci de FreeBuds SE 2).

Pe lângă șansa de a câștiga o pereche de FreeBuds, abonații Magazinului Online HUAWEI Store vor primi garantat un cupon de 10% reducere la noile produse din seria HUAWEI WATCH GT.

Despre HUAWEI Consumer BG

Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări și sunt utilizate de o treime din populația lumii. Au fost înființate paisprezece centre de cercetare și dezvoltare în țări din întreaga lume, inclusiv Germania, Suedia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele trei unități de afaceri ale HUAWEI și acoperă smartphone-uri, computere și tablete, wearables și servicii cloud etc. Rețeaua globală a HUAWEI este construită pe o experiență de peste 30 de ani în industria telecomunicațiilor și este dedicată furnizării celor mai recente progrese tehnologice pentru consumatori din întreaga lume.

Pentru actualizări și informații constante despre HUAWEI Consumer BG, urmăriți:

Magazinul online: https://consumer.huawei.com/ro/offer/ 

Facebook: https://www.facebook.com/HUAWEImobileRO   

Twitter: https://twitter.com/HUAWEIMobile

Instagram: https://instagram.com/HUAWEImobilero 

YouTube: https://www.youtube.com/@HUAWEImobileromania9525 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/10617746/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *