Noul an scolar aduce pe eMAG o oferta de peste 420.000 de articole pentru scoala la preturi mai mici decat anul trecut si noi tehnologii pentru copiii din Romania

  • Pe eMAG, reduceri de până la 20% la peste 2.500 de ghiozdane din oferta eMAG și a sellerilor din Marketplace
  • Peste 11.200 de modele de ghiozdane disponibile pe eMAG
  • Interesul clienților pentru ceasurile inteligente s-a dublat în a doua parte a lunii august, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

București, 5 septembrie 2023. Cu mai puțin de două săptămâni înainte de începerea noului an școlar, din oferta de peste 420.000 de produse pentru școală disponibile pe eMAG, cele mai căutate sunt instrumentele de scris, ghiozdanele și încălțămintea, dar și produsele smart, de care clienții sunt mult mai interesați anul acesta. În ultimele zile din luna august, căutările pentru ceasurile și brățările inteligente cu funcții de localizare s-au dublat comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

În acest an,  peste 2.500 de ghiozdane din oferta eMAG și a sellerilor din Marketplace  beneficiază de reduceri de până la 20%.  În ciuda inflației, care pune în continuare presiune pe bugetele familiilor din România, pe eMAG există, în acest an, variante de ghiozdane chiar mai ieftine decât anul trecut. Cel mai ieftin ghiozdan costă 27 de lei, față de 31 de lei anul trecut.

„Cu mai puțin de două săptămâni înainte de începerea noului an școlar, părinții au la dispoziție pe eMAG sute de mii de rechizite și haine pentru copii. Împreună cu sellerii de pe eMAG Marketplace, am pregătit o ofertă de peste 420.000 de produse, care beneficiază de reduceri în această perioadă, astfel că părinții au de unde alege lucrurile de care au nevoie pentru copiii lor la prețuri chiar mai mici decât anul trecut. De asemenea peste 1,7 milioane de clienți au posibilitatea de a de a achita investițiile în echiparea copiilor și în 12 rate fixe, în patru rate sau peste 30 zile direct din contul eMAG,” a declarat Irina Pencea, General Manager eMAG România.

Pe lângă rechizite și produse vestimentare, clienții caută mult mai mult anul acesta și ceasuri și brățări inteligente. Cu un număr dublu de căutări față de anul trecut, clienții sunt interesați de ceasurile inteligente cu funcții de localizare și monitorizare, pe care și le adaugă la Favorite. În topul produselor pe care clienții le adaugă la Favorite se află pantofii sport pentru copii, urmați de rechizite și haine pentru școală, precum rochii, treninguri, bluze, tricouri și pantaloni.

Campania Back to school la eMAG se încheie pe data de 17 septembrie.

Despre eMAG

Înființată în 2001, eMAG este un pionier al pieţei de comerţ online care a dezvoltat un ecosistem regional bazat pe tehnologie, în România, Ungaria și Bulgaria cu obiectivul de a ajuta clienții din întreaga regiune să economisească timp și bani. Cu o gamă de produse în continuă creștere pe care le pune la dispoziția clienților împreună cu partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, oricând și oriunde. Clienții din România ai platformei beneficiază de servicii cu valoare adăugată, cum ar fi aplicația mobilă, livrare rapidă la easybox, abonamentul cu livrare gratuită Genius în patru aplicații de comerț electronic (eMAG, Tazz, Fashion Days, Freshful), 30 de zile timp de retur, rambursare rapidă prin Instant Money Back, deschiderea pachetului la livrare, servicii flexibile de plată din contul eMAG/MyWallet, și aplicația de mobil. Cu ajutorul eMAG Marketplace, antreprenorii români care vând pe platformă au la dispoziție de programe și instrumente care îi ajută să își scaleze business-ul în Europa Centrală și de Est: eMAG Ads, cross-border, Fulfilment, aplicația mobilă sau campaniile desfășurate pe platformă sunt doar câteva dintre acestea. Pentru mai multe informații despre eMAG. accesați about.emag.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *