Cadoul pentru cei care intarzie

Am un prieten la care tin foarte mult. Este mai mult ca un frate pentru mine, deoarece ne cunoastem inca de cand eram copii. Prietenul meu, este un om minunat, insa are un mare defect. Nu este deloc punctual. De cate ori trebuie sa ne intalnim undeva, face ce face si intarzie. Mai rau, cunoscandu-i seful, acesta mi-a spus ca obisnuieste sa intarzie si la serviciu si este pe punctul de a-si pierde slujba.
Atunci am considerat ca trebuie sa am o discutie serioasa cu el. I-am spus ca nu mai poate sa continue asa si ca ar fi indicat sa faca ceva in aceasta privinta. Mi-a zis, in gluma, ca daca ara avea un ceas frumos, cu sigurnata nu ar mai intarzia pentru ca i-ar placea prea mult sa se uite la el si, automat, ar vedea si ora. Atunci mi-am spus ca nu e o idee tocmai rea si ca ar trebui sa ii cumpar un ceas. Stiam de magazinul online ceasmania.ro care comercializeaza
ceasuri de la brand-uri renumite, le cele mai accesibile preturi. Pe site sunt mii de modele de ceasuri barbatesti si ceasuri de dama, de calitate, extrem de frumoase si potrivite pentru orice stil si preferinta. Asadar, am spus ca nu mai este cazul sa pierd timpul si ca ar trebui sa comand un ceas.
ryr fdfd
Am intrat pe rubrica ceasuri barbati si am inceput sa caut un ceas pe care prietenul meu ar fi putut sa il considere atat de frumos incat sa se uite mereu la el si sa nu mai intarzie. Am fost atras imediat de un ceas exceptional de la un brand foarte cunoscut. Este vorba despre ceasul de la Bulova 96D18. Acesta este un model de ceas casual elegant, cu o bratara argintie din otel inoxidabil si un cadran care iese in evidenta prin culoarea neagra si design-ul modern. Geamul este din cristal mineral si culoarea acestuia este negra. Nu am ezitat si am comandat acest ceas minunat pe care l-am primit foarte repede.
Chiar in ziua in care am primit coletul i l-am si daruit. A fost mai mult decat impresonat si, desi totul a pornit ca si o gluma, din acea zi chiar nu a mai intarziat datorita ceasului de la ceasmania.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *