Beneficiile produselor bio din magazinul online biomania.ro

Gustul excelent, ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata, standardele de inalta calitate ale produselor bio, toate acestea au un impact pozitiv asupra corpului uman si protejeaza sanatatea. Produsele bio certificate protejeaza atat oamenii cat si mediul inconjurator si nu sunt contaminate cu nitrati, metale grele, pesticide, erbicide si alte substante de sinteza chimica. De asemenea, produsele pe care le gasesti in magazinul online biomania.ro, nu contin organisme modificate genetic si substante derivate din acestea.
Produsele bio isi pastreaza proprietatile nutritionale, calitatea si “siguranta alimentara” in timpul prelucrarii. Utilizarea produselor ecologice contribuie direct la protejarea si conservarea mediului inconjurator si are un efect pozitiv asupra cresterea biodiversitatii naturale.

De ce sa cumperi produse bio de la biomania.ro

In primul rand, datorita magazinului online, nu trebuie sa iti aloci timp prea mare pentru cumparaturi. Pur si simplu selecteaza produsele dorite din catalogul online si vei avea produse de inalta calitate si accesibile, livrate direct la domiciliu. In al doilea rand, biomania.ro, ofera garantii excelente. Este primul magazine online certificate pentru comertul cu produse bio/ecologice, iar toate produsele pe care le gasesti in catalogul online satisfac cel mai inalt nivel de calitate. In al treilea rand, magazinul online biomania.ro are o gama larga de produse cu efecte benefice asupra sanatatii. O categorie aparte in acest magazine online o constituie cumpara laptele vegetal, si ce aici poti cumpara bautura orez, bautura orez brun si multe altele din aceeasi categorie. In al patrulea rand, in magazinul online cu produse bio, exista intotdeauna o sectiune promo unde gasesti oferte interesante si profitabile.
Oamenii de stiinta au efectuat o multime de cercetari pentru a determina valorile nutritionale ale produselor bio. In urma cercetarilor si pe baza rezultatelor obtinute, s-a dovedit ca plantele si cerealele naturale contin mult mai multe vitamine si minerale decat cele tratate. Produsele bio sunt o sursa indispensabila de alimente pentru persoanele care adera la o dieta sanatoasa, iar numarul persoanelor care cauta sa utilizeze produse bio este in crestere rapida. Aceste produse sunt foarte hranitoare si nu contin produse chimice si organisme modificate genetic. Unele dintre aceste produse bio sunt bautura de migdale bio fara zahar, bautura din orz bio, bautura din orez bio si multe altele.

Tipuri de bauturi vegetale bio

Iata o scurta prezentare a bauturile vegetale bio sau a laptelui vegetal bio, asa cum este cunoscut el in denumirea populara.
Lapte vegetal bio . Este un produs natural cu continut scazut de calorii, obtinut prin utilizarea materiilor prime vegetale si cerealiere provenite din agricultura ecologica. Este o alternativă sanatoasa a laptelui “traditional” si poate fi realizat din soia, nucă de cocos, orez, ovaz sau orice alta cereala.

biomania_1
Bautura din orez bio . Este o bautura organica, sanatoasa si nutritiva din orez atent selectat. Are un gust catifelat, usor dulce si o aroma delicata. Nu contine ingrediente de origine animala si nici gluten. Poate fi folosita pentru prepararea diferitelor feluri de mancare ca alternativa la lapte de vaca. Datorita metodei speciale de preparare, aceasta bautura vegetala a pastrat toate avantajele orezului: o cantitate bogata de fibre, calciu, vitaminele A si D, cu rol extrem de util pentru intarirea oaselor.

biomania_2
Bautura din orez brun bio . Orezul brun sau orezul integral este orezul nedecorticat dup ace a fost inlaturata coaja necomestibila.  Orezul brun contine un procent dublu de minerale, fibre si fitonutrienti fata de orezul decorticat si este deosebit de bogat in vitaminele B si E, magneziu, cupru, fier, fosfor, potasiu, seleniu si zinc.

biomania_3

Produsul poate fi consumat in forma pura, cu gheata, sau amestecat intr-un blender cu fructe de padure sau orice alte fructe, pentru a obtine un delicious smoothie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *