Samsung dezvăluie combo-ul mașină de spălat și uscător BESPOKE AI™ la IFA 2023

Mașină de spălat și uscător All-in-One cu pompă de căldură Digital Inverter

 

București, România – 1 septembrie 2023 – Samsung Electronics Co., Ltd. a dezvăluit noul combo – mașină de spălat și uscător BESPOKE AI™ cu pompă de căldură Digital Inverter la IFA 2023, unul din târgurile importante de electronice din Berlin. Modelul elimină grija transferului de rufe de la mașina de spălat la uscător și realizează procesul de spălare și uscare al rufelor într-o singură etapă. Acesta îmbină o capacitate mare de spălare de 25 kg cu o capacitate de uscare cu pompă de căldură de 13 kg și este susținut de funcții inteligente pentru a oferi consumatorilor mai multă flexibilitate.

“Primul combo – mașină de spălat și uscător BESPOKE AI™ de la Samsung cu pompă de căldură Digital Inverter, nu doar că simplifică procesul de spălare al hainelor prin eliminarea etapei de transfer al rufelor de la mașina de spălat la uscător, dar economisește și spațiu. Experiența spălării hainelor poate fi acum mai plăcută și mai ușoară, în timp ce economisești energie prin intermediul modului AI Energy din SmartThings Energy.”, a declarat Junhwa Lee, EVP and Head of the Customer Experience Team of the Digital Appliances Business de la Samsung Electronics.

Optimizarea Spațiului cu Noul Combo – Mașină de Spălat și Uscător BESPOKE AI™

Acest model oferă utilizatorilor posibilitatea de a economisi spațiu în locuințele lor, deoarece necesită mai puțin loc decât instalarea a două mașini separate, permițând finalizarea unui ciclu complet de spălare – uscare într-o singură unitate. Cei care doresc să maximizeze utilitatea spațiului din locuințele lor pot folosi spațiul liber în alte scopuri. Designul său simplu și plat BESPOKE se îmbină armonios cu interiorul casei, precum și cu celelalte electrocasnice și piese de mobilier.

Simplificarea procesului de spălare

Caracteristicile modelului și ciclurile de spălare – uscare sunt proiectate pentru a oferi utilizatorilor o experiență mai integrată și fără întreruperi. Când utilizatorii pornesc mașina, pot controla mai intuitiv și selecta cu ușurință ciclul de spălare și uscare prin intermediul afișajului generos LCD. Afișajul prezintă, de asemenea, rapoarte informative la sfârșitul ciclului, pentru confortul utilizatorilor.

Cu funcția AI Wash, combo-ul mașină de spălat și uscător BESPOKE AI™ detectează greutatea, textura țesăturii pentru fiecare încărcătură și nivelul actual al murdăriei, pe baza turbidității apei, pentru a optimiza cantitatea de apă și detergent. Folosind aceste informații, mașina ajustează în mod continuu timpul de înmuiere, clătire și stoarcere pentru a obține rezultatele cele mai bune în mod rapid și eficient.

Utilizarea Funcțiilor Automate și Inteligente

Samsung aplică tehnologii avansate pentru a ajuta utilizatorii să își gestioneze mașina de spălat cât mai eficient. Odată cu finalizarea ciclului de spălare, ușa se deschide automat, astfel încât utilizatorii să poată scoate rufele cu mai puțin efort. De asemenea, evacuează aerul umed și căldura, aducând aer proaspăt în tambur. Mașina vine cu un Sistem de Curățare Automată a Schimbătorului de Căldură, care păstrează eficient calitatea uscării. De asemenea, prin Modul AI Energy din SmartThings Energy, oferă posibilitatea de economisire inteligentă a energiei.

Samsung va prezenta cea mai recentă gamă de electrocasnice digitale, precum noul combo – mașină de spălat și uscător BESPOKE AI™, în cadrul evenimentului IFA 2023, care începe pe 1 septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *