Konica Minolta va prezenta si anul acesta noi tehnologii din industrie la evenimentul Labelexpo 2023

București, România, 18 iulie 2023

Konica Minolta anunță detalii despre prezența sa la Labelexpo 2023, ce va avea loc la Bruxelles, Belgia, în perioada 11-14 septembrie. Compania va prezenta integral un flux de producție pentru etichete și ambalaje, în cadrul căruia va sublinia cele mai importante inovații în domeniu.

Standul C21/22, Sala 8, va găzdui reprezentanții Konica Minolta ce vor fi prezenți la Labelexpo și care vor face cunoscute publicului cele mai recente soluții software și hardware, inclusiv capabilități de ultimă oră ale echipamentelor, toate fiind dezvoltate în urma unei vaste cercetări globale. Alături de Grafisk Maskinfabrik (GM) din Danemarca, Konica Minolta va prezenta un întreg flux de lucru destinat furnizorilor de etichete și ambalaje tipărite digital, precum și tuturor celor implicați în această industrie și care doresc să-și dezvolte afacerile pe această zonă.

Labelexpo va fi scena de pe care va fi prezentat, către public, primul echipament high-end din seria sistemelor de tipar digital pentru etichete – AccurioLabel 400. Lansat la începutul acestui an, sistemul oferă noi oportunități pentru transformarea tiparului digital pe piețele de producție cu volum mediu și mare, pentru furnizorii de etichete cu viziuni de viitor, precum și pentru toți cei care vor să-și extindă afacerea pe piața de Label&Packaging.

Sacha-Vittorio Paolucci, șeful departamentului de dezvoltare a afacerilor de imprimare industrială de la Konica Minolta Europa: “Cu o experiență dovedită în adoptarea soluțiilor Konica Minolta de către clienți și peste 1.200 de unități instalate, am reușit să creăm parteneriate îndelungate cu furnizori de tipar digital pentru etichete și ambalaje, pentru ca aceștia să crească producția în mod eficient, la cerere și fără rabat de calitate.” 

Konica Minolta și MGI Digital Technology Industrial Print vor prezenta ecosisteme end-to-end adecvate Industriei 5.0, alături de parteneri precum ePS, OneVision, IIJ, GM și alții. Reprezentanții companiei vor combina soluții de pre și post-procesare care să poată fi oferite la cheie, pentru a le permite clienților Konica Minolta să tipărească produse cu date variabile și etichete cu impact vizual ridicat. AccurioLabel 400 se va număra printre cele cinci sisteme de rulare Konica Minolta – companie lider de piață în Europa și premiată de mai multe ori pentru sistemele de tipar digital pentru etichete. Un alt element ce va fi prezentat la standul C21/22 este configurarea echipamentului de tipar digital pentru etichete, pe bază de toner – AccurioLabel 230 – cu dispozitivul DC330Mini de la GM, ce va fi conectat în linie cu sistemul Konica Minolta.

Concepute pentru producătorii de carton ondulat, furnizorii de tipar digital pentru etichete și ambalaje și proprietarii de mărci care sunt în căutarea unui tipar digital cu jet de cerneală, optim și de calitate, pentru tiraje scurte, sistemele digitale de înnobilare de la MGI – JetVarnish 3D Web și Octopus Web – împreună cu PKG-1300, de la Konica Minolta, vor completa gama de echipamente hardware ce va fi expusă în cadrul Labelexpo.

O parte importantă a fluxului de producție ce va fi prezentat la standul Konica Minolta de către reprezentanții companiei este și suita de software, care cuprinde, printre altele, AccurioPro Flux și AccurioPro Dashboard. De asemenea, vor fi evidențiate capabilitățile de mentenanță și soluțiile partenere.

„Labelexpo ne oferă ocazia de a reitera angajamentul nostru față de clienți și importanța tot mai mare pe piețele de tipar digital industrial. Producția digitală de etichete este acum o tehnologie de masă și reprezintă o piață cu o creștere semnificativă pentru ca furnizorii de etichete tipărite digital să regândească posibilitățile de dezvoltare”, a mai adăugat  Vittorio Paolucci.

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Călătoria organizației Konica Minolta a început acum 150 de ani, odată cu o nouă viziune de a realiza diferit lucrurile. Dezvoltăm inovații pentru binele societății și al lumii. Același scop care ne-a ținut în mișcare atunci, ne mobilizează și acum.

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 32 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2021 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, imprimante și sisteme de tipar digital profesional și industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.

Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.

Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *