Warszawianka – primul serial original SkyShowtime din Europa Centrala si de Est – are premiera astazi

Primele două episoade din serialul Warszawianka – Încă aici sunt acum disponibile pentru vizionare pe SkyShowtime

Noi episoade cu actorul polonez Borys Szyc vor fi disponibile săptămânal

Warszawianka – Încă aici este prima producție originală locală SkyShowtime din Europa Centrală și de Est

Urmărește trailerul aici:

Astăzi, primul serial original polonez Warszawianka – Încă aici are premiera pe SkyShowtime, primele două episoade fiind acum disponibile pentru streaming. Acesta are unsprezece episoade de câte patruzeci de minute, care vor fi adăugate în platformă în fiecare luni. Serialul debutează pe toate cele 22 de piețe în care SkyShowtime este disponibil.

Warszawianka – Încă aici este un serial fictiv de dramă care urmărește aventurile tragicomice ale unui bărbat afemeiat de 40 de ani pe nume Franek Czułkowski (cunoscut drept “Czuły”), portretizat cu brio de actorul polonez Borys Szyc.

Czuły este un personaj foarte complex — un scriitor talentat care a cunoscut succesul și eșecul, iar acum se află prins între luptele sale personale și așteptările societății. Serialul prezintă unele dintre cele mai interesante personaje ale orașului care fac parte din viața lui Czuły. Show-ul urmărește aventurile acestuia în timp ce se luptă să înțeleagă sensul propriei sale existențe în lumea modernă.

Monty Sarhan, CEO SkyShowtime a declarat: “În calitate de serviciu de streaming creat special pentru Europa, SkyShowtime se angajează să prezinte povești autentice care să distreze și să emoționeze publicul de pe piețele noastre. Suntem încântați să aducem Warszawianka – primul nostru serial original polonez – publicului în luna iunie a acestui an. Scris în mod strălucit de Jakub Żulczyk și interpretat de talentatul Borys Szyc, Warszawianka este divertisment la cel mai înalt nivel. Este o poveste provocatoare pentru adulți, iar noi suntem mândri să fim gazda exclusivă a acestui spectacol extraordinar”.

“Există oameni care aduc culoare în viețile noastre – dar ei înșiși trăiesc la limita întunericului. Warszawianka este povestea lui Franek ‘Czuły’ – un bărbat de 40 de ani care e încă un adolescent. El este cel mai bun și cel mai rău tată din lume.  Este un guraliv, prins în stilul de viață de la oraș, și un băiat bun care continuă să ia decizii proaste. Este un bărbat care este încă îndrăgostit, dar nu are idee cum să iubească. Există doar câțiva bărbați ca Czuły și cred că telespectatorii vor fi atrași de serial, deoarece cred că mulți vor găsi o parte din ei înșiși în povestea lui. SkyShowtime a dat dovadă de un angajament puternic în susținerea serialului și este casa perfectă pentru Warszawianka.” – a afirmat Jakub Żulczyk, scenarist și cunoscut romancier polonez.

Serialul original SkyShowtime Warszawianka – Încă aici este regizat de Jacek Borcuch după un scenariu scris de Jakub Żulczyk. Piotr Uznański este Director de Imagine.  Personajul principal al serialului este jucat de Borys Szyc. Celelalte personaje sunt interpretate de Krystyna Janda, Jerzy Skolimowski, Ilona Ostrowska, Piotr Polak, Jadwiga Jankowska-Cieślak, Zofia Wichłacz, Paulina Gałązka, Jan Peszek, Maja Pankiewicz, Marianna Zydek, Jakub Wieczorek, Marta Ścisłowicz, Tomasz Włosok, Marcin Januszkiewicz și Milena Goździela.

Producătorul serialului este Izabela Łopuch iar producătorul liniei este Andrzej Besztak.

Serialul a fost filmat în Republica Polonă cu sprijinul Institutului Polonez de Film și finanțat de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național, prin intermediul Legii privind sprijinul financiar pentru producția audiovizuală.

Serviciul SkyShowtime este disponibil direct pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com. Prețul lunar al abonamentului la SkyShowtime este de 3,99 euro (fără reclame), cu o perioadă de încercare gratuită de șapte zile și anulare oricând.

Pentru mai multe detalii, accesează:

Website: www.skyshowtime.com

Newsroom: corporate.skyshowtime.com

LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime

Twitter: www.twitter.com/SkyShowtime

Despre SkyShowtime

SkyShowtime este următorul mare serviciu de streaming din Europa. O asociere a Comcast și Paramount Global, SkyShowtime reunește cele mai bune programe de divertisment de la Hollywood și locale.

Începând cu filme și seriale originale de la brandurile emblematice Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock, până la seriale SkyShowtime Originals, SkyShowtime este noua casă a divertismentului premium din Europa.

Lansat la începutul anului pe toate piețele pe care este prezent, SkyShowtime este disponibil în: Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Norvegia, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia. Serviciul este disponibil prin intermediul unor furnizori de televiziune selectați pe anumite piețe, și pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, televizoare LG, televizoare inteligente Samsung și pe internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *