HONOR imbunatateste experienta de conectivitate inteligenta prin actualizarea HONOR MagicOS 7.1

HONOR MagicOS 7.1 dispune de o funcție îmbunătățită de colaborare cross-device

[București – 24.05.2023] HONOR anunță calendarul de lansare a HONOR MagicOS 7.1 pentru o selecție de smartphone-uri HONOR, consolidându-și astfel angajamentul de a oferi consumatorilor din întreaga lume experiențe deosebite și inovatoare. Prin consolidarea interacțiunii continue dintre sisteme, dispozitive și ecosistem, cea mai recentă versiune a HONOR MagicOS 7.1 aduce îmbunătățiri semnificative și introduce caracteristici inedite care vor îmbunătății experiența pentru utilizator.

Versiunea actualizată HONOR MagicOS 7.1 este acum disponibilă pentru HONOR Magic4 Pro și va fi lansată în etape pentru o gamă largă de smartphone-uri HONOR. Începând cu al doilea trimestru al anului 2023, HONOR 70, HONOR 50, HONOR 50 Lite, HONOR Magic4 Lite și HONOR Magic4 Lite 5G vor primi actualizarea. HONOR Magic 5 Lite 5G, HONOR X7 și HONOR X8 vor începe să primească actualizări în trimestrul 3 al anului 2023.

„MagicOS 7.1 reprezintă o manifestare autentică a devotamentului HONOR de a construi o lume inteligentă, pentru toți utilizatorii. Venind cu funcții îmbunătățite de conectivitate și de colaborare între dispozitive, MagicOS 7.1 plasează utilizatorul în centrul tuturor interacțiunilor cu dispozitivele, oferindu-i posibilitatea de a explora pe deplin potențialul dispozitivelor HONOR.” – a declarat George Zhao, CEO al HONOR Device Co, Ltd.

Bazat pe Android 13, HONOR MagicOS 7.1 oferă o gamă largă de funcții inteligente care îi ajută pe utilizatori să își sporească și mai mult productivitatea.  Prin intermediul funcției MagicRing care simplifică partajarea serviciilor între dispozitive, necesitatea conexiunilor manuale specifice soluțiilor tradiționale este eliminată. Funcția permite automatizarea conexiunii între dispozitive multiple, facilitând utilizarea simultană a mai multor ecrane. Pe lângă transferul de fișiere, precum și primirea apelurilor și a notificărilor de mesaje, această colaborare cross-device permite utilizatorilor să folosească același set de tastatură și mouse pe mai multe dispozitive, ajutându-i astfel să gestioneze sarcinile zilnice cu eficiență.

Sistemul îmbunătățit HONOR Notes adaugă suport pentru un nou gest de glisare în jos cu trei degete, oferind utilizatorilor posibilitatea de a marca rapid informațiile. De asemenea, introduce opțiuni de adnotare PDF și sincronizarea audio și text pentru a spori productivitatea utilizatorilor aflați în permanentă mișcare. HONOR Notes suportă, de asemenea, sincronizarea datelor și colaborarea între dispozitive, oferind confort sporit și asigurând utilizatorilor acces permanent la notițele lor, indiferent de dispozitivul HONOR pe care îl utilizează.

Despre HONOR

HONOR este un furnizor global de dispozitive inteligente. Este dedicat să devină un brand tehnologic iconic la nivel global și să creeze o nouă lume inteligentă prin intermediul produselor și serviciilor sale puternice. Cu o expertiză în domeniul cercetării și dezvoltării, se angajează să dezvolte tehnologii care să permită oamenilor din întreaga lume să meargă mai departe, oferindu-le libertatea de a realiza și de a face mai mult. Oferind o gamă de smartphone-uri, tablete, laptopuri și dispozitive portabile de înaltă calitate, potrivite pentru fiecare buget, portofoliul de produse inovatoare, premium și fiabile HONOR le permite oamenilor să devină o versiune mai bună a lor.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați magazinul online HONOR la https://www.hihonor.com/ro/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *