Program de Paste Bucuresti Mall-Vitan

Bucuresti Mall Vitan_Program Paste.jpg

București, 11 aprilie 2023 – București Mall – Vitan, primul centru comercial modern din România, anunță programul pentru perioada sărbătorilor de Paște, ce bat la ușă. Astfel, sâmbătă, 15 aprilie, magazinele, restaurantele și cafenelele din incinta mallului vor fi deschise între orele 10.00 și 18.00, cu excepția anumitor locații, al căror program va putea fi consultat pe www.bucurestimall.ro.

În prima zi de Paște, respectiv duminică, 16 aprilie, porțile București Mall-Vitan vor fi închise. Începând de luni, 17 aprilie, centrul comercial își va aștepta vizitatorii, conform programului normal de funcționare, între orele 10.00 și 22.00.

  • Pregătiri de Paște la București Mall-Vitan

Vizitatorii București Mall – Vitan vor găsi în incinta centrului comercial tot ce au nevoie pentru sărbătorile ce se apropie cu pași repezi, bucurându-se de produse pentru toate stilurile și gusturile. Cele mai noi colecții de sezon așteptă să fie descoperite în magazinele preferate și oferă inspirație tuturor celor care sunt în căutare de articole pentru masa în familie, de surprize pentru cei dragi sau de outfituri festive, în ton cu vremea de afară.

În plus, până pe 30 aprilie 2023, București Mall – Vitan îi răsplătește pe toți pasionații de shopping cu premii la InfoDesk. Astfel, clienții care aleg să facă cumpărături de minimum 800 de lei, pe cel mult două bonuri fiscale, în magazinele centrului comercial, sau de minimum 1.500 de lei, pe un singur bon fiscal, în Media Galaxy, vor primi un cadou garantat, din partea București Mall – Vitan. Mai multe detalii despre campania desfășurată pot fi găsite în regulamentul disponibil pe www.bucurestimall.ro.

Bucuresti Mall Vitan_Paste

DESPRE BUCUREȘTI MALL – VITAN

București Mall – Vitan este primul centru comercial modern din România, cu o istorie de peste 20 de ani. Încă de la lansare, el a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment. În prezent, mixul de branduri și de chiriaşi îşi menţine oferta  inedită, iar București Mall – Vitan continuă să fie un trendsetter: aici se găsesc magazinele CALVIN KLEIN JEANS, , MARC O’POLO, primul din România, Teilor Orange Concept, dar şi restaurantul APERTO, cu un concept unic de restaurant a la carte’. Mai mult, magazinul MANGO din București Mall – Vitan este cel mai mare din România, cu colecții pentru femei, bărbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din centrul comercial este unul dintre cele mai mari din țară. Cel mai nou magazin inaugurat în București Mall-Vitan este Bebe Tei, magazin pentru întreaga familie, cu o ofertă variată ce cuprinde  peste 80.000 de produse din categoriile Dermato-cosmetice și Cosmetice, Îngrijire mama și bebe, Alimentație sănătoasă, Bio Tei, Puericultură mică și mare, Jucării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *