#faragunoaie: Dreptul la un mediu sanatos ! Cer respectarea art. 35 din Constitutia Romaniei

Header_Declic_V2
Bună. Vrei să trăiești într-o țară mai curată?
Și noi.
Te invit să urmărești un clip simpatic care îndeamnă la mai multă responsabilitate față de mediu și să semnezi o petiție www.faragunoaie.ro.
Aceasta este o campanie AER – Asociația de Ecoturism din România.
Ne dorim să ajungă mesajul la cât mai multă lume, deci sperăm să vrei să distribui linkurile prin canalele tale.

România are dificultăți serioase în ceea ce privește gestionarea problemelor de mediu. Vrem o țară curată, dar mizeria se strânge sub ochii noștri, aerul și apa devin din ce în ce mai poluate, iar măsurile întârzie să apară. Odată cu sfârșitul iernii, ies la iveală mormane întregi de gunoaie la marginea orașelor și satelor, de-a lungul drumurilor și al căilor ferate , în păduri și pe malurile apelor. România își pierde din frumusețe, fiind îngropată în pet-uri, doze și mucuri de țigară. Aerul din orașe devine greu de respirat, iar apa fântânilor adeseori nu mai este potabilă. Imaginea noastră de țară are cumplit de suferit, iar brand-ul turistic Grădina Carpaților se transformă într-o glumă proastă.
Adeseori, ne petrecem timpul într-un mediu poluat și murdar, deși Constituția României, prin articolul 35, ne spune că avem dreptul la un mediu sănătos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *