ALERTĂ MEDIA: Razer scrie istorie cu 10 milioane de mouse-uri DeathAdder vândute

Cel mai bine vândut mouse Razer a doborât un nou record

CINE: Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial

CE:  Deosebit de popularul mouse de gaming dezvoltat și produs de Razer, DeathAdder, a doborât un nou record, depășind 10 milioane de unități vândute de la lansarea sa în 2006. Longevitatea și popularitatea lui DeathAdder se datorează design-ului și performanței revoluționare. Mouse-ul a fost premiat de multiple ori, dar cel mai important este faptul că a reușit să câștige devotamentul fanilor din întreaga lume.

Design-ul ergonomic al DeathAdder este potrivit celor mai populare metode de a manevra mouse-ul: fie în palma (palm grip), fie sub degetele poziționate ca o gheară (claw grip). Performanța dispozitivului a fost actualizată de-a lungul anilor, pentru a oferi cea mai bună experiență de folosire.

DeathAdder Elite și DeathAdder Essential sunt cele mai noi modele introduse în gama de mouse-uri prestigioase. Vârful de gamă DeathAdder Elite este echipat cu un senzor optic de 16.000 DPI și switch-urile mecanice pentru mouse-uri dezvoltate de Razer, oferind acuratețe și control suprem.

DeathAdder a fost comercializat în 25 de versiuni, inclusiv mouse-uri personalizate cu design-uri speciale inspirate de jocuri sau de cele mai populare echipe de sporturi electronice. Unul dintre preferații campionilor de turnee e-sports, mouse-ul DeathAdder a purtat culorile unor echipe legendare precum Team Liquid și SKT-1. Jucătorul vedetă de League of Legends, Faker, a folosit mouse-ul Razer DeathAdder încă dinainte să devină un jucător profesionist. Mai mult, el a câștigat campionatele mondiale din 2013, 2015 și 2016 folosind DeathAdder.

Pasionații tuturor genurilor de joc adoră DeathAdder, publisherii de jocuri video alegând să încheie parteneriate cu Razer pentru a echipa mouse-ul cu imagini din cele mai populare titluri precum Overwatch, Destiny 2, Rise of the Tomb Raider, Call of Duty: Black Ops, World of Tanks, Dragon Age II sau Guild Wars.

DeathAdder a fost primul mouse de gaming care a fost produs în versiune specială destinată stângacilor. Ascultând de răspunsul comunității, Razer a construit DeathAdder pentru stângaci ca o imagine în oglindă a versiunii obișnuite, oferindu-i și acestei categorii de utilizatori avantajul nedrept specific unui DeathAdder.

Pentru mai multe informații despre Razer DeathAdder vizitați această pagină.

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial. Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice. Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante, laptopurile de gaming Blade și telefonul mobil Razer Phone.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 60 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer zGold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume, care permite achiziționarea de bunuri virtuale și obiecte digitale din peste 2500 de jocuri video.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la San Francisco și al doilea în Singapore, Razer are cincisprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *