Ceasmania.ro – un lux in doi

Cum poti sarbatori mai bine dragostea, daca nu cu ceasuri originale de la Ceasmania.ro

Acum ca urmeaza o perioada incarcata de cadouri, poti allege pentru cei dragi un ceas de mana original de pe magazinul Ceasmania.ro. Aici gasesti o gama larga de ceasuri barbatesti, ceasuri de dama dar si ceasuri copii unde ti se ofera extra garantie pentru ceasurile de mana, puncte de fidelitate ce pot fi transformate in vouchere de reducere, discounturi generoase, posibilitatea deschiderii coletului la livrare si dreptul la retur in 30 de zile.

Ca sarbatoarea Sfantului Valentin sa nu te prinda nepregatit Ceasmania.ro pune la dispozitia clientului posibilitatea cumpararii unui ceas de mana in rate la cel mai bun prêt unde dobanda este de 0%. Super deal, nu?

ceas-de-dama-guess-getaway-w0960l1

Guess pentru ea!

Ceasurile Guess combina ultimele tendinte de moda, cu tehnologii inovatoare pentru a crea ceasuri moderne, sexy, inspirate de stilul de viata al oricarei doamne sau domnisoare. Fie ca au curea de piele sau metalica, fie ca sunt cu cadran mare sau mic, fiecare ceas dama de la Guess va satisface orice standard punand accent pe design si finisaje deosebite pana in cel mai mic detaliu.

 

Tissot pentru el! – un ceas de lux in dar

De la lansareasa in 1853, Tissot a facut istorie datorita design-urilor inovatoare, impreuna cu celebra tehnologie elvetiana de pastrare a timpului. Astazi, Tissot continua sa impinge limitele dezvoltarii, creand ceasuri de incredere, luxoase si desigur foartefrumoase. Atat ceasurile analogice cat si cele digitale sunt disponibile, cu stiluri traditionale si contemporane. Curelele include piele, tesaturi s bratari metalice, permitandu-va sa selectati un design care sa functioneze cel mai bine pentru confortul si stilul dumneavoastra.

 

 

Pentru mai multe informatii sau sugestii referitoare la produsele noastre nu ezitati sa ne scrieti sau sa ne sunati.

Adresa: B-dul Regina Maria nr 1, bl P5B (Mitropoliei), sc 1, et 7, ap 21, sector 4, Bucuresti. Interfon: 21

Punct de reper: Rond Unirii, StatieTramvai: 7,27,32,47 Autobuz: 117, 232 

Program: Luni – Vineri: 09:30-18:00

Telefon: 0736.369.575

Telefon service: 021.336.52.92

Email: ceasmania@gmail.com | comenzi@ceasmania.ro | clienti@ceasmania.ro

Alte referinte: http://kayatime.ro/

Nota: Clientul poate ridica produsele de la sediu doar in urma unui apel telephonic prin care sa i se confirme acest lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *