Vacanta perfecta in Paralia Katerini

Katerini este un oras grec care se afla intre Muntele Olympia si Golful Thermaikos. Este o destinatie populara pentru turismul intern si international. Orasul este plin de hoteluri de clasa mondiala, fiind o destinatie turistica excelenta pe tot parcursul anului. Orasul ofera vizitatorilor multe lucruri minunate de facut in timp ce sunt acolo. Nu mai pierde timpul si cauta-ti acum oferte 2018 in Paralia Katerini cu autocarul, daca inca nu ai experimentat Grecia, acum cu siguranta este momentul perfect.

paraliab7

Mini excursii

Exista o serie de excursii pe care le poti face in regiunea Katerini. Pudna este o locatie istorica populara. Este zona in care Phillip II a invins armata greaca. De asemenea, poti face o excursie la Muntele Olimpia sau la marele oras din apropiere din Salonic. Exista o serie de croaziere disponibile din care poti alege.

Meteora

Meteora este casa celui de-al doilea mare complex de manastiri din tara Greciei. Zona este formata astazi de cladiri, dar la inceputul secolului al XI-lea se spune despre calugarii din zona ca locuiau in pesteri. Complexul este foarte dificil de accesat. Astazi, exista o scara lunga pentru turisti, pentru acces.

Cultura unei societati este ceea ce o face deosebita. Poti vizita Muzeul Arheologic de la Dion din Katerini pentru o privire asupra spiritului zonei.

De asemenea te poti bucura  de ceva timp departe de Katerini planificand o excursie de o zi la Dio-Olympos, la numai 12 mile (19 km) la sud. Aici poti vizita atractii cum ar fi Muntele Olimp si Biserica Sf. Nicolae. De asemenea, trebuie sa te gandesti la o excursie la Agios Dimitrios, la circa 26 mile spre sud-vest de Katerini. Sunt destule puncte interesante de vizitat la doar cativa kilometri de Katerini.

Bineinteles trebuie sa te bucuri din plin de mancarea greceasca, trebuie neaparat sa incerci diferite preparate cu specific grecesc. Bucataria greceasca este un exemplu de dieta mediteraneana sanatoasa, cu ingrediente proaspete cum ar fi peste, masline, fructe si legume. Vei descoperi si degusta mancaruri traditionale de bucatarie greceasca in timpul sejurului tau care cu siguranta te vor vraji si le vei face si tu acasa.

Rezerva-ti chiar acum cea mai buna oferta in Paralia Katerini!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *