Terapie cu fotolii de masaj Chairmony pentru un stil de viata sanatos

O dieta alimentara echilibrata, sportul sau plimbarile in natura sunt doar cativa dintre factorii ce contribuie la o stare de bine din punct de vedere fizic, mental si social.
Terapie cu fotolii de masaj Chairmony pentru un stil de viata sanatos
Astfel, pentru a ne mentine sanatosi cat mai mult timp, trebuie sa inlaturam orice tensiune nervoasa sau motiv de stres, sa respectam orele de odihna si sa ne relaxam cu ajutorul terapiei prin masaj, o metoda naturala de inlaturare a oboselii si a durerilor musculare, precum si de tratare a unor afectiuni.

Scaunele de masaj Chairmony reprezinta o solutie de relaxare rapida si accesibila, recomandata tuturor persoanelor care petrec mult timp la birou, sufera de anumite afectiuni ce pot fi tratate prin masaj, dar si celor care vor sa scape de oboseala acumulata de-a lungul zilei.
Prevazute cu functii si programe moderne, fotoliile ofera un masaj complet, de la tample pana la talpi, in functie de preferintele utilizatorului.

Beneficiile scaunului de masaj robotizat

Pana in anii ’80, oamenii apelau la serviciile kinetoterapeutilor atunci cand aveau nevoie de masaj pentru relaxare sau pentru ameliorarea durerilor musculare si altor probleme de sanatate.
Incepand cu aceasta perioada, interesul tot mai ridicat pentru evolutia tehnologica a condus la crearea primelor scaune de masaj destinate publicului larg, concepute astfel incat sa imite tehnicile si miscarile unui masseur real.

Daca primele modele de scaune reuseau sa elimine tensiunea si sa atenueze durerea din zona spatelui in mod special, in prezent putem alege dintr-o gama sofisticata de produse, capabile sa faca fata ritmului alert al societatii in care traim. Asadar, aceste scaune robotizate ofera utilizatorilor numeroase beneficii, printre care:
Elimina durerile cauzate de muschii tensionati sau suprasolicitati.
Scaunele Chairmony sunt destinate tuturor persoanelor care desfasoara activitati solicitante pentru muschi, mai ales sportivilor.

Acestea nu doar ca inlocuiesc cu usurinta masajul profesional efectuat de catre specialisti, insa ajuta totodata la recuperarea sportivilor ce sufera de inflamatii, dureri sau chiar leziuni musculare, imbunatatind circulatia local si ameliorand durerea.

Imbunatatesc circulatia deficitara a sangelui

Scaunele electronice sunt prevazute cu mai multe seturi de role si perne de aer ce actioneaza simultan pentru a imbunatati fluxul sanguin al oragnismului. Astfel, terapia prin masaj combate senzatia de maini si picioare reci, creste productia de globule rosii din sange, amelioreaza hipertensiunea arteriala si scade riscul de accident vascular cerebral.

Corecteaza pozitia spatelui

Un alt avantaj al scaunelor de masaj robotizate consta in mentinerea unei posturi corecte, o problema des intalnita in cazul persoanelor care lucreaza la birou si petrec foarte mult timp in fata calculatorului.
Masajul personalizat Chairmony relaxeaza muschii, amelioreaza durerile din zona spatelui si imbunatatesc flexibilitatea corpului, ceea ce ajuta la restabilirea unei posturi adecvate.

Fotolii Chairmony – Tratamente terapeutice pentru tot corpul

Desi un inlocuitor mecanic nu poate reproduce sentimentul atingerii umane din timpul masajului, noua generatie de fotolii profesionale Chairmony reuseste sa ofere aceeasi senzatie de confort si relaxare la nivelul intregului corp.

Indiferent de activitatea pe care o desfasurati in viata de zi cu zi sau problemele de santate cu care va confruntati, programele si functiile scaunelor electrice de masaj reusesc sa aiba un impact semnificativ asupra sanatatii dumneavoastra, dar mai ales asupra confotului fizic si emotional.

Pentru mai multe detalii despre produsele Chairmony, accesati website-ul www.chairmony.ro sau discutati cu reprezentantii companiei la numarul de telefon
0749 214 779

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>