Saună panoramică, cu multă sticlă din ce în ce mai la modă

Vizitatorii care doresc amenajarea locuintei, gradinei sau a zonei de spa, dar si Designerii ori arhitectii care au trecut pe la standul IBEK la Expo Ambient 2017, au apreciat sauna panoramică salină, IBEK Salt-Relax .
Sauna Panoramica IBEK Salt_Relax
Sauna Panoramica IBEK Salt_Relax

Vizitatorii care doresc amenajarea locuintei, grădinei sau a zonei de spa, dar și Designerii ori arhitecții care au trecut pe la standul IBEK la Expo Ambient 2017, Târgul Internațional de produse și sisteme pentru amenajări interioare și exterioare, decorațiuni, mobilier, saune și piscine, organizat în martie la centrul expozitional Romexpo în București, au apreciat sauna panoramică salina IBEK Salt-Relax personalizată cu sticlă printată.

Suntem plăcut împresionați că potențialii clienți care doresc sauna în oaza lor de relaxare privatț se orientează către saune cu suprafete de sticlă elegante, care deschid spatial, ajută la trecerea si deschiderea între sauna și zona de SPA.

Sauna uscată privată IBEK pentru 4-6 persoane prezentată, avea pereții interiori din molid finlandez termotratat, antichizat moderat, periat/fibra scoasă, vopsit negru cu vopsea speciala pentru interioare de saună, bănci din lemn de arin. Pereți de sare din Pakistan, suprafață de sticla de 8 mm grosime, printată/imprimată cu poza, termorezistentă, securizată, iluminată.

Soba de încalzire saună tip turn Harvia Cilindro încorporată într-un podium, exterior sauna din lambriu de arin, bănci și podium din lemn de arin finlandez, front saună din sticlă clară de 8 mm. grosime, securizată, termorezistentă.

Cabina de Saună se poate folosi atât ca salină prin introducerea aerului salin cu ajutorul unui dispozitiv medical de salinizare activă pe baza de utrasunet cât și pentru ozonoterapie printr-un echipament de Wellness medical cu ajutorul generării de oxigen şi a ionizării.

Prin procesul de ionizare și producție de oxigen, echipamentul Salina Vita reproduce calitatea aerului proaspăt din munții înalți sau de pe malul mării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *