logocrissmilebun

Cris Smile iti propune un tur in cel mai modern cabinet stomatologic

Cris Smile, cabinet stomatologic Bucuresti, isi propune sa indemne oamenii sa isi invinga frica de durere dentara. Cum isi propune sa faca acest lucru? Folosind tehnologie si aparate profesionale de ultima ora si un personal calificat, foarte bine pregatit in domeniu.

Vizita de rutina la stomatolog trebuie sa fie constanta

Majoritatea vizitam o stomatologie doar atunci cand problemele noastre dentare se agraveaza. Dar vizita la stomatolog nu trebuie sa se rezume doar atunci cand vrem sa facem o extractie de masea sau cand avem nevoie de un aparat dentar, de exemplu.

Vizita la stomatolog ar trebui sa aiba loc regulat, la un anumit interval de timp, pentru a putea preveni astfel problemele mai serioase – probleme pe care doar un specialist le poate gestiona si trata.

Confortul pacientilor trebuie sa fie mereu pe primul loc, iar Cris Smile se ghideaza dupa aceasta filozofie, care de altfel a castigat increderea pacientilor, care trec zilnic pragul cabinetului (fapt dovedit din recenziile pozitive pe care le-au primit pe site).

Obiectivele medicilor care lucreaza aici coincid cu:

– Pastrarea sanatatii orale a fiecarui pacient;
– Confortul celor in cautare de tratamente nedureroase;
– Bunastarea fizica si mentala a pacientilor.

Mai bine sa previ decat sa tratezi

Daca toti ne-am ghidat dupa aceste vorbe, probabil ai intalni pe strada mult mai multi oameni care zambesc catre alti oameni – pentru ca, nu-i asa, un zambet atrage dupa sine tot un alt zambet si asa mai departe. Dantura sanatoasa ne poate reda increderea in noi pe care, probabil, am pierdut-o pe parcurs.

Asadar, mai bine sa previ decat sa tratezi, dar chiar daca e cazul de tratare, Cris Smile este tot timpul la dispozitia pacientilor sai, deoarece este o destinatie pentru fiecare, de la copii si tineri adolescenti, pana la bunici – mai pe scurt, toate categoriile de varsta.

Fiecare pacient este informat corect in ceea ce priveste planul therapeutic recomandat, dar si tarifele care i se aplica. Copiii si adolescentii au parte de tarife reduse, iar cabinetul pune la dispozitia tuturor un ambient sigur, ce se afla in conformitate cu normele igienico-sanitare.

Daca aveti nelamuriri, nu ezitati sa ii contactati, deoarece asistenta tehnica este gata oricand sa va raspunda la intrebari.

Locatia: Rahova – Strada Malcoci nr.2, bloc 36, sc.B, ap.59, sector 5 Bucuresti
E-mail – office@cris-smile.ro
Telefon – 021 423 0072
Mobil – 0723 918 404

Programari se pot face si pe site-ul lor oficial: http://www.cris-smile.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>