Fiecare moment devine pitoresc: HUAWEI nova 12 SE și nova 12i, lansate în România

 

București, 22 aprilie 2024 – HUAWEI completează seria nova 12 cu încă două smartphone-uri disponibile de astăzi în România: HUAWEI nova 12 SE și nova 12i. Ambele modele impresionează prin designul inovator și specificațiile excelente la nivel de camere foto, baterie, ecran și capacitate de stocare. Au fost dezvoltate în spiritul nova, cuvânt care înseamnă „nou”, simbolizând tinerețe, stil și încredere.

Design și culori stilate și atrăgătoare

HUAWEI nova 12 SE adoptă un design super slim, doar 7.39 mm grosime și 186 de grame, în timp ce modelul nova 12i se remarcă prin designul modulului foto, Star Orbit Ring, devenit deja un element reprezentativ al seriilor nova. Cele două modele sunt disponibile în România în două variante de culoare stilate: Black și Green.

HUAWEI nova 12 SE se remarcă prin ecranul de 6.67 inci OLED HUAWEI FullView, cu o rezoluție 2400 x 1080 pixeli și suport pentru 1.07 miliarde de culori, rată de refresh de 90 Hz și o rată de răspuns la atingere de 270 Hz.

HUAWEI nova 12i are un ecran de 6.7 inci FHD+, 1080 x 2388 pixeli, cu o funcție AOD (always-on display) complet nouă, care permite afișarea notificărilor în timp real. AOD poate fi optimizată și din temele disponibile în sistemul EMUI 14, prin care utilizatorii își pot personaliza ecranul și atunci când este blocat cu actualizări dinamice ale vremii în timp real.

Fiecare moment devine pitoresc cu senzorul principal de 108 MP

HUAWEI nova 12 SE și nova 12i au în comun un senzor principal impresionant de 108 MP de 1/1.67 inci și diafragmă f/1.9, care se descurcă excelent în orice scenariu, indiferent că este vorba de portrete, peisaje sau cadre realizate în condiții de lumină redusă.

Setup-ul foto al modelului nova 12 SE este completat de o cameră ultra wide de 8 MP (unghi de 112o) și o cameră macro de 8 MP. Camera frontală de 32 MP asigură o rezoluție înaltă și oferă selfie-uri incredibile, datorită tehnologiilor Front HDR Portrait și Front Night Selfie.

În cazul HUAWEI nova 12i, camera de 108 MP de pe spate este completată de un senzor de profunzime de 2 MP (diafragmă f/2.4), în timp ce camera frontală asigură selfie-uri calitative datorită celor 8 MP (diafragmă f/2.0).

Alimentare rapidă și baterii care rezistă pentru perioade îndelungate

HUAWEI nova 12 SE are o baterie de 4.500 mAh care se încarcă la 66 W, cu ajutorul tehnologiei HUAWEI SuperCharge Turbo 2.0. În cazul nova 12i, bateria este de 5.000 mAh, iar alimentarea acesteia se face la 40 W și ajunge la 62% în aproximativ 30 de minute. Ambele smartphone-uri au un consum eficient, datorită tehnologiei AI care identifică și dezactivează automat aplicațiile care nu sunt esențiale. Cele două telefoane sunt dotate cu procesoare Qualcomm Snapdragon™ 680 4G și funcționează pe baza noului sistem de operare EMUI 14.

Seria de telefoane HUAWEI nova 12 susține o gamă extinsă de aplicații de top disponibile în AppGallery, cu o experiență all-in-one pe diferite dispozitive, indiferent dacă folosesc smartphone-ul în combinație cu un PC, smartwatch sau tabletă HUAWEI.

Utilizatorii pot, de asemenea, să beneficieze de o gamă de aplicații și servicii inovatoare HMS, inclusiv HUAWEI Mobile Cloud, HUAWEI Browser, HUAWEI Assistant, dar și altele. Cu ecosistemul interconectat HMS, utilizatorii seriei HUAWEI nova 12 își pot îmbunătăți semnificativ experiența de utilizare a smartphone-ului.

Prețuri și disponibilitate în România

HUAWEI nova 12 SE este disponibil în variantele de culoare Black și Green, stocare 256 GB ROM, 8 GB RAM, la prețul recomandat de vânzare de 1.799 lei.

HUAWEI nova 12i este disponibil în variantele de culoare Black și Green, stocare 128 GB ROM, 8 GB RAM, la prețul recomandat de vânzare de 1.399 lei.

În perioada 22 aprilie – 5 mai 2024, utilizatorii care își vor achiziționa unul dintre cele două telefoane din magazinul online HUAWEI Store vor primi și un voucher cadou, valabil pentru cumpărături viitoare. Valoarea acestuia este de 250 de lei pentru HUAWEI nova 12 SE, respectiv 200 de lei pentru HUAWEI nova 12i.

###

Despre HUAWEI Consumer BG

Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări și sunt utilizate de o treime din populația lumii. Au fost înființate paisprezece centre de cercetare și dezvoltare în țări din întreaga lume, inclusiv Germania, Suedia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele trei unități de afaceri ale HUAWEI și acoperă smartphone-uri, computere și tablete, wearables și servicii cloud etc. Rețeaua globală a HUAWEI este construită pe o experiență de peste 30 de ani în industria telecomunicațiilor și este dedicată furnizării celor mai recente progrese tehnologice pentru consumatori din întreaga lume.

Pentru actualizări și informații constante despre HUAWEI Consumer BG, urmăriți:

Magazinul online: https://consumer.HUAWEI.com/ro/offer/

Facebook: https://www.facebook.com/HUAWEImobileRO  

Twitter: https://twitter.com/HUAWEIMobile

Instagram: https://instagram.com/HUAWEImobilero

YouTube: https://www.youtube.com/@HUAWEImobileromania9525

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/10617746/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *