realme a lansat în România noile modele realme 12 și realme 12 Plus

București, România – 21 mai 2024 – realme, producătorul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere la nivel global, a lansat în România noile modele mid-range realme 12 și realme 12 Plus. Noile modele își doresc să redefinească așteptările privind gama medie pentru consumatorii tineri. Astfel, cu prețuri surprinzătoare și caracteristici hardware impresionante, noile modele reprezintă un etalon pentru segmentul de mijloc.

realme 12 Plus – platformă MediaTek și răcire generoasă

realme 12+ 5G este lider în materie de performanță folosind o platformă MediaTek Dimensity 7050 5G pe 6nm, cu un procesor octa-core format din doua nuclee ARM Cortex A78 la 2.6GHz și șase nuclee nuclee Cortex A55 la 2.0GHz, completate de un GPU Mali-G68. Mai mult, sistemul de răcire este format dintr-o cameră de vapori din oțel inoxidabil cu o suprafață de 4.357mm²  și un strat de grafit de înaltă performanță cu o suprafață de 10.231 mm² și o arhitectură de disipare a căldurii în șapte straturi. Această soluție de răcire extinde suprafața de disipare a căldurii, sporind eficiența și prevenind supraîncălzirea în timpul sarcinilor intensive, cum ar fi jocurile și multitasking-ul. În plus, consumul ultra-redus de energie al procesorului asigură o utilizare prelungită, ceea ce face din realme 12+ 5G o alegere excepțională pentru utilizatorii care caută putere și anduranță.

Primul senzor Sony LYT-600 OIS din segment

realme 12+ 5G este echipat cu primul senzor Sony LYT-600 cu OIS din segment, oferind imagini stabile și zgomot redus în diverse scenarii. Spre deosebire de alte opțiuni de smartphone-uri din gama medie, realme 12+ 5G dispune de un zoom 2x in-sensor, care menține o calitate superioară a imaginii oferind în același timp utilizatorilor libertatea de a alege între diverse distanțe focale, obținând capturi impecabile la distanțe diferite. Sporindu-i și mai mult versatilitatea, realme 12+ 5G include o cameră ultra-wide de 112°, o cameră macro și o cameră selfie HD de 16MP, răspunzând unei game largi de nevoi fotografice.

Conceput pentru a fi ușor de utilizat, realme 12+ 5G dispune de noul Snap Portrait System, un sistem inovator de captură rapidă a fotografiilor, care lansează camera în doar 0,8 s și permite realizarea a până la 208 fotografii pe minut prin fotografiere continuă. Stimulată de algoritmii de expunere realme, de focalizarea inteligentă a subiectului, de detectarea mișcării și de OIS, rata de succes pentru fotografiile rapide este îmbunătățită cu 40%.

Folosindu-se de algoritmul Cinematic Bokeh, realme 12+ 5G reproduce efectele de blur oferind utilizatorilor un control complet al diafragmei și transformând fiecare imagine într-un portret cinematografic. Pentru a pune la dispoziția utilizatorilor cele mai bune elemente din cinematografie, realme a colaborat cu cineastul Claudio Miranda, câștigător al premiului Oscar, pentru crearea a trei filtre de îmbunătățire a fotografiilor, inspirându-se din filmele sale premiate “Life of Pi”, “The Curious Case of Benjamin Button” și “Top Gun”: Maverick”.

Piele vegană premium în segmentul mid-range

realme colaborează din nou cu renumitul designer Ollivier Savéo pentru designul realme 12+ 5G, bazându-se pe vasta sa experiență cu ceasurile elvețiene de lux, inclusiv Rolex, Roger Dubuis, Piaget, Breitling și Quentin. Designul realme 12+ 5G este inspirat din ceasurile elvețiene de lux, având un modul de lentile circulare cu peste 500 de modele de gradient. Aceste modele creează un joc dinamic de lumină și umbră, amintind de un cadran lustruit. Îmbunătățindu-i estetica sofisticată, realme 12+ 5G are un design de brățară Jubilee 3D. Aceasta implică o îmbinare 3D ultra precisă în formă de romburi pentru a imita textura metalică a curelei ceasurilor high-end. Marginile telefonului sunt finisate cu PVD (Physical Vapor Deposition), o tehnică utilizată în mod obișnuit la carcasele ceasurilor premium. Acest proces avansat, aplicat pe rama centrală a telefonului, imită rama metalică a ceasurilor, sporind senzația de lux a telefonului și oferind o textură mai rafinată.

Stabilind un nou standard în acest segment, realme 12+ 5G este unul dintre singurele smartphone-uri care încorporează piele vegană premium, aleasă pentru a îmbunătăți atât designul, cât și ergonomia. Acest material de înaltă calitate este cu 10% mai moale decât generațiile anterioare și este mai rezistent la murdărie, perfect echilibrat pentru un confort pe termen lung în utilizarea smartphone-ului.

Dincolo de designul său luxos, realme 12+ 5G este proiectat pentru durabilitate, oferind rezistență la apă și praf. Integritatea și rezistența sa sunt susținute și de o certificare IP54, asigurând longevitatea și fiabilitatea dispozitivului în diverse medii.

Ecran inteligent, baterie puternică și sunet captivant

realme 12+ 5G impresionează cu ecranul său AMOLED de 120 Hz, îmbunătățit cu funcții avansate precum Rainwater Smart Touch. Această tehnologie face diferența între atingerile neintenționate cu picături de apă și cea a degetelor, îmbunătățind precizia atingerii chiar și în condiții mixte. În lumina puternică a soarelui, ecranul excelează cu funcția Sunlight Screen, care utilizează reglarea dinamică a contrastului la nivel de pixel și controlul luminii de fundal pentru a îmbunătăți lizibilitatea în condiții de lumină intensă, pentru a optimiza consumul de energie și pentru a crește calitatea generală a imaginii. Funcționează în toate aplicațiile telefonului, asigurând o experiență vizuală superioară în orice condiții de iluminare.

Corpul elegant și ultra-subțire de 190 grame al dispozitivului găzduiește o baterie generoasă de 5000 mAh, care oferă aproape o zi întreagă de utilizare. În combinație cu încărcarea SUPERVOOC de 67W, asigură o încărcare completă în doar 48 de minute. La aceste specificații se adaugă și difuzoarele stereo certificate High-Res, care oferă o experiență audio captivantă.

realme 12 5G – platformă MediaTek Dimensity 6100+ și cameră de 108MP

realme 12 5G se mândrește cu platforma Dimensity 6100+ 5G, cu o arhitectură pe 6nm și procesor cu opt nuclee pentru a satisface cerințele utilizatorilor. Suportând rețele 5G și o integrând o antenă Array Matrix, utilizatorii se pot bucura de o conectivitate stabilă și de mare viteză. Cu opțiuni de memorie de până la 8GB RAM și 256GB de stocare, este asigurată o activitate multitasking fără întreruperi.

realme 12 5G este echipat cu o cameră foto principală de 108MP cu zoom 3X care oferă o claritate excepțională a imaginii. Caracteristica sa principală este ecranul FHD+ Sunlight Display, care oferă un spectru de culoare de 16,7 milioane de culori și o rezoluție de 2400*1080. Luminozitatea maximă a ecranului atinge valoarea de 950nit și asigură o vizibilitate clară în orice condiții de iluminare. În plus, o cameră selfie de 8 MP oferă moduri de fotografiere versatile, inclusiv suport pentru înregistrare video 1080P/30fps.

Preluând o parte din designul modelului realme 12+ 5G, acesta este disponibil în două culori: Woodland Green și Twilight Purple, oferind un aspect și o senzație premium. Dincolo de aspectul estetic, acesta oferă o eficiență remarcabilă cu un consum redus de energie, fiind echipat cu o baterie de 5000mAh și încărcare SUPERVOOC de 45W. Astfel, utilizatorii se vor bucură de o utilizare prelungită, fără griji legate de durata de viață a bateriei, limitări ale spațiului de stocare sau scăderi de performanță, redefinind așteptările de la un smartphone din gama medie.

Pret și disponibilitate

realme 12 5G în varianta cu 8GB RAM și 256GB de stocare are un preț recomandat de 1299 lei

realme 12+ 5G în varianta cu 12GB RAM și 512GB de stocare are un preț recomandat de 1799 lei.

Telefoane vor fi disponibile în curând la magazinele partenere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *