Seria emblematica de procesoare pentru video wall ATEN obtine recunoasterea la iF DESIGN Award 2024

  • Seria se mandreste cu o interfata usor de utilizat, cu functii de control versatile si componente modulare, oferind informatii de neegalat pentru diverse situatii.

Bucuresti, 12 March 2024 – ATEN International, furnizor mondial de top in solutii de conectivitate KVM, AV/IT si sisteme complete de administrare, anunta cea mai recenta realizare: seria de procesoare ATEN Video Wall s-a remarcat in mijlocul unei concurente acerbe la iF DESIGN Award 2024. Concurand cu aproape 11.000 de competitori din 72 de tari, aceasta serie a castigat renumitul premiu iF DESIGN Award 2024, bifand cea de-a doua prestigioasa distinctie internationala de design pentru aceasta serie, dupa Good Design Award 2023.

Premiul, obtinut in cadrul categoriei design de produs, recunoaste seria pentru interfata intuitiva care accepta diverse functii de control si componentele sale modulare, care asigura luarea rapida si informata a deciziilor. Seria permite afisarea, comutarea si aranjarea datelor fara efort pe ecrane de inalta definitie, cu latenta redusa.

Conceputa ca o solutie modulara, seria de procesoare video wall ATEN exceleaza in gestionarea datelor in timp real pentru setari critice, cum ar fi cele din dispecerate, hub-uri de transport, centrele de raspuns la dezastre si centrele strategice de operare. Acesta abordeaza nevoile urgente in timpul crizelor, facilitand accesul rapid la informatii vitale, cum ar fi fluxurile video live, diagramele de date si alertele. Dispunand de capabilitati avansate multi-view, procesorul suporta si tranzitioneaza in mod fluent intre un numar de pana la 16 vizualizari unice, asigurand o monitorizare cuprinzatoare si fiabila. Aceasta serie emblematica reprezinta convergenta dintre tehnologie si practic, creand un spatiu de lucru inteligent care echipeaza utilizatorii cu informatii in timp util.

Primirea pentru doi ani la rand a premiului iF DESIGN este un motiv de mandrie pentru ATEN; aceste distinctii subliniaza angajamentul nostru de a prioritiza experienta clientilor si de a atinge excelenta in design“, a declarat Kevin Chen, presedintele ATEN International. “Seria de procesoare ATEN Video Wall, o oferta emblematica din gama noastra Pro AV, a fost laudata pentru interfata intuitiva, optiunile versatile de control si componentele modulare care asigura functionarea continua. Recunoasterea sa de catre juriul iF DESIGN Award format din 131 de membri reafirma dedicarea noastra fata de superioritatea designului. Aceste premii sunt o dovada a angajamentului continuu al ATEN de a stabili noi standarde in design, facand tehnologia mai accesibila, mai placuta si esentiala pentru clientii nostri.

De la infiintarea sa in 1954, premiul iF DESIGN a fost una dintre cele mai apreciate distinctii de design, recunoscand realizarile exceptionale in design. Premiul evalueaza un spectru larg de aspecte, inclusiv inovatia si impactul, in noua categorii: Design de produs, Design de ambalaj, Design de comunicare, Arhitectura de interior, Concept profesional, Design de servicii, Arhitectura, Experienta utilizator (UX) si Interfata utilizator (UI). Competitia din acest an a atras peste 10.000 de inscrieri din 72 de tari, subliniind importanta sa in comunitatea de design.

Castigator iF Design Award 2024 – ATEN Video Wall Processor Series

Seria de procesoare ATEN Video Wall este proiectata pentru capacitatea sa superioara de monitorizare multi-view in timp real, ceea ce o face indispensabila pentru aplicatii critice, cum ar fi sistemele de transport public. Acesta garanteaza fiabilitatea sistemului 24/7 si transparenta informatiilor audio-video, sporind astfel siguranta si fiabilitatea mediului si sprijinind decidentii in luarea deciziilor esentiale. In plus, seria este conceputa pentru integrarea perfecta cu diferite tipuri de surse si interfete, inclusiv HDMI 4K si carduri de decodor de streaming. De asemenea, dispune de control de vizualizare de la distanta, permitand liderilor sa ia decizii rapide si sa gestioneze eficient resursele prin consolidarea tuturor informatiilor relevante pe o singura platforma.

Seria de procesoare video wall ATEN va fi lansata in luna aprilie 2024. Pentru o scurta privire asupra seriei de procesoare ATEN Video Wall, va rugam sa vizitati urmatorul videoclip: Click aici.

Despre ATEN

Infiintata in 1979, ATEN International Co., Ltd. (TWSE: 6277), este cel mai mare furnizor de echipamente de conectivitate AV/IT si solutii de administrare. Incluzand solutii KVM, solutii A/V profesionale si solutii inteligente de alimentare, gama de produse ATEN conecteaza, administreaza si optimizeaza echipamentele electronice din mediile corporate, guvernamental, educatie, media si transporturi. ATEN detine peste 600 de brevete inregistrate la nivel international si o echipa de cercetare ce asigura un flux constant de solutii inovatoare, de unde rezulta un portofoliu cuprinzator de produse disponibile la nivel mondial. Avand sediul in Taiwan, ATEN International Co., Ltd. s-a extins si are astazi subsidiare in China, Japonia, Coreea de Sud, Belgia, Australia, S.U.A, Regatul Unit, Rusia, Turcia, Polonia, India si Romania – cu centre de cercetare in Taiwan, China si Canada. Pentru mai multe informatii despre ATEN, vizitati www.aten.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *