Funcția de urmărire a ochilor de la HONOR poate controla mișcarea mașinii VIDEO

Te invităm să descoperi cea mai recentă inovație HONOR și să experimentezi o nouă eră a condusului prin intermediul funcției de urmărire a ochilor bazată pe inteligența artificială. Acum poți controla mișcarea mașinii tale doar cu privirea, chiar și din afara vehiculului.

Un inginer auto a efectuat un experiment pentru a demonstra că poate controla o mașină cu privirea. Experimentul a fost realizat cu ajutorul funcției de urmărire a ochilor a smartphone-ului HONOR Magic6 Pro, care utilizează inteligența artificială pentru a interpreta intenția utilizatorului pe baza mișcărilor oculare.

Iată videoclipul de pe YouTube realizat de Autocar:

După cum se vede în videoclip, există patru comenzi care pot fi activate cu privirea pe dispozitivul HONOR Magic6 Pro, care permit mașinii să pornească motorul, să îl oprească sau să se deplaseze înainte și înapoi. Focalizând butonul specific timp de 2-3 secunde, comanda corespunzătoare va fi activată și va face vehiculul să se miște conform comenzii.

Prin acest experiment HONOR oferă un exemplu elocvent al convingerii sale că inteligența artificială va revoluționa comunicarea dintre utilizator și dispozitiv în viitor.

Pentru mai multe informații, rămâneți la curent cu evenimentul de lansare HONOR de la MWC, care va avea loc pe 25 februarie. Puteți urmări evenimentul accesând linkurile de mai jos:

https://www.youtube.com/live/7AclUra_5Vo?feature=shared

https://x.com/Honorglobal/status/1760248464620032336?s=20

https://fb.me/e/3t8tzPSN2

De asemenea, la MWC 2024, pe 26 februarie, la ora 17:00 (CET), va avea loc un panel dedicat inteligenței artificiale, găzduit de HONOR alături de parteneri din industrie, precum Qualcomm. În cadrul acestuia vor fi dezvăluite noi descoperiri privind viitorul inteligenței artificiale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *