Cadouri perfecte pentru a hrăni pasiunile copiilor

NIVELUL POTRIVIT DE AVENTURĂ

Copilul tău este un aventurier care vrea să experimenteze noi povești îndrăznețe în fiecare zi? Micuțul tău visează să salveze lumea, să înfrunte răufăcătorii și să ajute eroii în încercarea lor de a proteja întregul univers? Joaca LEGO este răspunsul la toate aceste aspirații aventuroase.

LEGO® NINJAGO® Mașina de curse Spinjitzu a lui Zane cu puterea dragonului (71791)

După o experiență de construcție distractivă, copiii se pot cufunda în aventuri pline de acțiune alături de eroii lor din serialul TV NINJAGO® Dragons Rising. Micuții ninja pot pune în scenă bătălii captivante cu acest set de joacă care include o mașină de curse cu funcție inovatoare de rotire, 2 planoare, o dronă și 4 mini figurine.

LEGO® Star Wars™ Naveta Jedi T-6 a lui Ahsoka Tano (75362)

Copiii își pot pune în scenă propriile povești din Star Wars: Ahsoka cu această reproducere detaliată din cărămizi LEGO® a navei spațiale a lui Ahsoka Tano. Acest model de navă stelară are o cabină de pilotaj cu mini figurine LEGO care se deschide, tren de aterizare care se retrage ușor pentru modul de zbor, 2 trăgători cu știfturi și 2 compartimente de depozitare pentru unelte și arme.

CONSTRUIEȘTE-ȚI PROPRIUL ANIMAL DE COMPANIE

Copiii tăi adoră câinii, iepurașii sau poate ceva mai exotic? Cu ajutorul seturilor LEGO, copiii tăi pot să descopere o multitudine dintre ele, să le îngrijească la fermă, să le ia în călătorie sau să le descopere în sălbăticie. Mai mult, datorită posibilităților infinite ale lumii LEGO, copiii pot crea specii complet noi de animale prin creativitatea lor nelimitată.

LEGO® Creator 3-în-1 Câini adorabili (31137)

Acest set de joacă LEGO® detaliat ajută la dezvoltarea abilităților de povestire și încurajează poveștile pline de imaginație cu căței adorabili. Tinerii constructori își pot salva progresul, pot mări și roti modelele în 3D cu ajutorul aplicației LEGO® Builder. Setul include un beagle, un pudel și un labrador, fiecare cu capete, cozi și urechi pe care le poți poziționa cum vrei, alături de accesorii minunate.

LEGO® DREAMZzzzz™ Furgoneta-țestoasă a Dnei Castillo (71456)

Acest set este conceput pentru copii cu vârsta de peste 7 ani, care pot petrece ore întregi de distracție jucându-se singuri sau cu prietenii. În modul de petrecere, furgoneta țestoasă poate fi accesorizată cu un copac care se mișcă, un cactus care se învârte și un cufăr de comori care se deschide. În modul submarin zburător, dubița țestoasă poate fi accesorizată cu o rachetă și un periscop în mișcare.

NOILE AVENTURI ALE EROILOR TĂI FAVORIȚI DIN JOCURILE VIDEO

În timp ce se joacă, copiii fac legătura între lumea fizică și cea digitală. Cu seturile LEGO concepute în jurul pasiunii lor pentru jocuri, copiii tăi pot colecta toate personajele lor preferate și pot porni în aventuri complet noi, cu cele mai neașteptate răsturnări de situație – toate create de ei.

LEGO® Minecraft® Refugiul urșilor panda (21245)

Acest set de joacă infinit de versatil este cadoul suprem pentru jucătorii Minecraft® care îndrăgesc urșii panda. Copiii construiesc casa super mobilă a ursului panda, apoi participă la misiuni creative Minecraft®, îngrijesc animale și se luptă cu un schelet.

LEGO® Super Mario™ Set de extindere Casa din copac a lui Donkey Kong (71424)

Copiii pot explora lumea din jungla în care trăiește Donkey Kong. Pot construi o căsuță în copac, pot bate toba bongo sau se pot relaxa în hamac. Atunci când sunt conectate la un set LEGO® Super Mario™ Starter Set (vândut separat), plăcuțele vor activa sunetele din junglă, zogmotul bătutului din picioare și a loviturilor, oferind copiilor o experiență de joc mai lungă.

LEGO® Sonic the Hedgehog™ Sonic vs. Robotul Death Egg al Dr. Eggman (76993)

Acțiunea se îmbină cu jocul imaginativ, în timp ce copiii creează povești în care Sonic salvează pe cineva și îl păcălește pe Dr. Eggman. Acest set este un cadou amuzant pentru copiii care iubesc aventurile lui Sonic și care sunt gata să lanseze sfera de viteză ca să-i oprească pe Dr. Eggman și pe robotul său și să salveze situația. Setul vine cu 6 personaje, plus accesorii.

PE CINE VEI ÎNTÂLNI ÎN ORAȘ SAU ÎN SAT ASTĂZI?

Se spune că lumea este mică. În orașele și satele LEGO, copiii tăi se vor întâlni cu prieteni vechi și noi la fiecare colț. Micuții membri ai familiei tale pot retrăi poveștile care li s-au întâmplat deja sau le pot povesti pe cele pe care și le doresc să li se fi întâmplat. Participând în calitate de părinte, bunic sau prieten de familie, nu numai că va face ca timpul de joacă să fie special, dar oferă și o perspectivă asupra gândurilor, dorințelor și a oricăror potențiale îngrijorări ale copiilor.

LEGO® Friends Salon de coafură (41743)

Acest set relatează povestea lui Paisley, care este gata să experimenteze diferite coafuri. Copiii îi pot schimba părul și expresia facială lui Paisley, pentru a arăta diferitele look-uri de dinainte și de după experiența de la salonul de coafură.

LEGO® City Centrul de schi și escaladă (60366)

Copiii se pot bucura de o sesiune de joacă plină de distracție, imaginându-și aventurile deschiderii centrului de schi și cățărare aflat pe vârfurile înzăpezite ale muntelui. Distracție fără limite cu setul ce include patinaj pe gheață, schi, cățărare pe gheață, inspirând copiii să creeze scene de iarnă încântătoare. După toată aventura, se pot relaxa cu o ciocolată caldă, transformând fiecare zi într-o lume magică pe timp de iarnă.

CURSE CU DOZE MARI DE ADRENALINĂ

Vehiculele sunt o mare pasiune nu numai pentru adulți, ci și pentru copii. Mașinile de viteză, trenurile, avioanele sau navetele spațiale reprezintă interese care nu încetează să ne încânte. Pregătește-te împreună cu copiii tăi pentru o cursă palpitantă și experimentează cele mai tari călătorii. După aceea, asigură-te că mașinile sunt parcate frumos și perfect pregătite pentru următoarea aventură.

LEGO® Technic™ Lamborghini Huracán Tecnica (42161)

Copiii pot construi și explora motorul V10 dinamic, volanul și ușile care se deschid ale modelului Lamborghini Huracán Tecnica. Acest set este un cadou minunat pentru un copil care visează să dețină o mașină sport legendară.

LEGO® City Service pentru personalizarea mașinilor (60389)  

Service-ul pentru personalizarea mașinilor oferă toate lucrurile de care au nevoie copiii pentru a construi, personaliza și repara mașina lor de curse preferată. Pot alege dintr-o varietate de motoare de jucărie și secțiuni modulare față și spate cu faruri, bare de protecție și spoilere diferite pentru a-și construi mașinile personalizate. Setul include 4 minifigurine, 2 mașini care pot fi personalizate și o mulțime de accesorii.

LEGO® ǀ Disney Călătoria fermecată a prințesei (43216)

Copiii își pot da frâu liber imaginației cu acest set creativ și își pot explora pasiunea pentru călătorii și pentru personajele Disney Princess. Setul include 3 mijloace de transport ce pot fi construite: un balon cu aer cald, o trăsură fără acoperiș și un covor zburător, plus un mic atelier de construcție și o mulțime de accesorii ce vor anima sesiunea de joacă.

LUMEA E LOCUL TĂU DE JOACĂ

Copiilor le place să se joace. Știu că este distractiv, dar ceea ce nu știu ei este că joaca este esențială pentru fiecare etapă a creșterii și dezvoltării lor. Prin joc, copiii încep să înțeleagă lumea și să dobândească cunoștințe esențiale și să crească sănătos. Cărămizile LEGO DUPLO, care sunt colorate și au dimensiuni mari, sunt perfecte pentru mâinile micilor constructori, fiind de două ori mai mari decât cărămizile LEGO clasice. Toate produsele DUPLO sunt fabricate la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță, deoarece pentru noi, joaca în siguranță este singura modalitate de a te juca.

LEGO® DUPLO® Casă de familie 3-în-1 (10994)

Pășește în această casă de familie unde vor avea o primire călduroasă micuții cărora le place joaca de-a casa și cărora le plac jocurile de rol. Inspiră joaca creativă în timp ce copiii explorează toate camerele pline de detalii autentice pe care le vor recunoaște și în casele lor.

LEGO® DUPLO® Animale sălbatice ale lumii (10975)

Faceți cunoștință cu panda asiatici, lei africani, cerbi europeni, alpaca sud-americane, un urs nord-american, un koala australian și multe altele! Acest set de joacă cu animale sălbatice prezintă animale, medii și sunete din întreaga lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *