Philips Monitors prezintă soluții pentru noul an școlar și pentru profesioniștii care se întorc din vacanță

București – 6 septembrie 2023 – Septembrie aduce întotdeauna un impuls de energie de a reorganiza viața și bucuria unui nou început. Copiii se întorc la cursuri, în timp ce familiile își aliniază calendarul cu anul școlar. După vacanța de vară, oamenii își reiau activitatea la birou, gata de noi provocări. Poate că nu este surprinzător faptul că produsele electronice sunt deosebit de solicitate în această perioadă a anului: conform datelor, 45% dintre respondenții din EMEA intenționează să cumpere produse electronice noi, de la laptopuri și tablete la monitoare și accesorii pentru conferințe web.

Pentru a oferi sprijin în această perioadă de activitate intensă, Philips a selectat o gamă de monitoare care pot crește productivitatea la un nivel mai înalt.

Soluții profesionale pentru profesioniști

Întoarcerea la muncă după vacanță necesită un aliat care să sporească activitatea utilizatorilor, sprijinind în același timp toate eforturile lor creative. Profesioniștii au nevoie de cele mai recente și mai rapide opțiuni de conectivitate (precum USB-C sau Thunderbolt 4), de o cameră web și de difuzoare de calitate, de o securitate puternică (recunoaștere facială Windows Hello) și de câteva funcții suplimentare de creștere a performanței, cum ar fi comutatorul KVM integrat MultiClient, care permite comutarea fără efort între surse. Toate aceste caracteristici ar trebui să meargă mână în mână cu tehnologii ergonomice fiabile.

Monitorul Philips 45B1U6900CH este pentru cei care caută cea mai bună soluție pentru videoconferințe. Cu un ecran curbat de 44,5″, monitorul simplifică rutina zilnică de lucru. Acesta include un port USB-C cu un singur cablu de conectare, mufă RJ45, un comutator KVM integrat MultiClient și o cameră web încorporată de 5MP cu funcție de anulare a zgomotului pentru o colaborare ușoară. Acest model dispune, de asemenea, de recunoașterea facială Windows Hello și este disponibil la prețul recomandat de 5862 lei.

Philips 27B1U7903 este un monitor Mini-LED 4K UHD de 27″, cu funcție Thunderbolt 4, care combină performanțele excepționale ale imaginii cu un sistem de andocare printr-un singur cablu și un design elegant. Acest monitor oferă o experiență de vizionare ultra-realistă, precum și cele mai bune configurații multi-monitor datorită construcției sale cu ramă îngustă pe patru laturi și gestionarea integrată a cablurilor. Acest model este disponibil la prețul recomandat de vânzare recomandat de 6417 Lei.

O altă opțiune pentru designerii profesioniști, CAD-CAM, graficienii 3D sau profesioniștii din domeniul fotografiei este Philips 40B1U6903, un monitor de 39,7″ cu funcție Thunderbolt și rezoluție 5K2K pentru un nou nivel de excelență vizuală. Acest model este disponibil la prețul recomandat recomandat de 9171 lei.

Monitoarele Philips 34B1U5600CH de 34″ oferă toate caracteristicile principale necesare pentru a lucra, oferind în același timp imagini luminoase și vii. Tehnologia CrystalClear Quad HD asigură productivitate ridicată alături de comutatorul KVM integrat și funcția de andocare USB-C împreună cu iClient și DisplayPort-Out. Acest model este disponibil la prețul recomandat de vânzare de 3749 lei.

Muncă și studiu în cel mai bun comfort

Odată cu începerea unui nou an școlar, elevii ar putea avea nevoie de un impuls suplimentar pentru a intra în noua rutină. Necesitățile lor includ atât timp pentru studiu, cât și pentru divertisment, ceea ce înseamnă că monitorul perfect trebuie să aibă o varietate de caracteristici. În mod similar, profesioniștii WFH ar beneficia de un model care poate ține pasul cu orele lor lungi de lucru, dar care poate fi folosit confortabil și pentru a naviga pe internet, a retușa fotografii, sesiuni de gaming sau a viziona un film.

Monitorul Philips 16B1P3302D de 15,6″ este o soluție portabilă, ideală pentru sarcini multiple, care încape cu ușurință într-o servietă sau într-un rucsac. În plus, funcția Dual USB-C prezintă două porturi pe partea laterală a monitorului, iar fiecare cablu USB-C poate fi conectat și utilizat simultan. Acest model este disponibil la prețul recomandat de 1373 lei.

Philips 27E1N5600AE reprezintă o soluție completă. Acest model IPS QHD de 27″ oferă conectivitate USB-C, caracteristici ergonomice, răspuns rapid de 1 ms (MPRT) și o vizualizare bogată atât pentru lucru, cât și pentru jocuri. Monitorul este disponibil la prețul recomandat de 1431 lei.

Monitoarele Philips 34E1C5600HE pot îmbunătăți colaborarea la distanță cu ajutorul unei camere web de 5 MP, certificată Windows Hello. Portul USB-C oferă conectivitate ușoară în timp ce ecranul UltraWide QHD de 34″ sporește productivitatea datorită spațiului de desfășurare mai mare. Acest model

Proiectată pentru a susține cele mai solicitante zile, Philips SPT6607B este un kit de tastatură și mouse ergonomic pentru o utilizare fiabilă pe tot parcursul zilei. Această combinație este disponibilă la prețul recomandat 247 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *