Freestyle Gen 2, cea mai recentă generație a videoproiectorului portabil smart de la Samsung, este acum disponibil în România

Creat îndeosebi pentru cei care urmăresc conținut în aer liber sau în deplasare, Freestyle Gen 2 oferă acum și mai multe opțiuni de utilizare pentru publicul român

Sumar:

  • Videoproiectorul Freestyle Gen 2 a fost lansat la IFA 2023, în cadrul conferinței de presă desfășurate de Samsung pe 31 august;
  • Freestyle Gen 2 este disponibil în România, începând de la prețul recomandat de 3.999 RON,  pe samsung.com/ro sau în ofertele partenerilor;
  • Oferta locală: la achiziția oricărui videoproiector Freestyle Gen 2 de pe site-ul samsung.com/ro, în perioada 1 septembrie – 1 octombrie 2023, utilizatorii vor primi gratuit o baterie externă inclusă în prețul produsului, livrarea gratuită, precum și 24 de rate fără dobândă prin TBI Bank.

București, România – 6 septembrie 2023 – Samsung Electronics a anunțat în cadrul conferinței sale de presă de la IFA 2023, din data de 31 august, disponibilitatea celei de-a doua generații de videoproiector Freestyle – videoproiectorul inteligent portabil care transformă, practic, orice suprafață, chiar și tavanul, într-un ecran de până la 100 de inch (2.5m). Cu Freestyle Gen 2, este mai ușor ca niciodată să iei cu tine oriunde conținutul preferat, fie că vorbim de emisiuni, filme, serile sau, mai nou, jocuri video.

,,Cu Freestyle, videoproiectorul nostru vedetă, aflat acum la a doua generație, aproape orice suprafață de proiecție, din interior sau afară, acasă sau în excursii, poate deveni cu ușurință un «ecran» care oferă conținut pentru divertisment, filme, muzică sau chiar și lumini dinamice ambientale. Freestyle este divertisment la purtător, oriunde și oricând, fiind extrem de portabil și versatil. Are rezoluția FullHD (1080p), diagonala de până la 100” (2.5m), boxă surround de 5W și reglaj automat pentru focus, aliniere și compensarea unghiului de proiecție a imaginii. Conținutul poate proveni din aplicațiile prezente în interfața Smart Samsung, identică cu cea a televizoarelor, sau orice dispozitiv conectat prin Bluetooth sau micro HDMI., a declarat Victor Armășelu, vicepreședinte Samsung Electronics România și Bulgaria.

Într-o eră în care telefoanele mobile au devenit indispensabile, oamenii pun tot mai mult accentul pe mobilitate și au nevoie ca produsele tehnologice pe care le folosesc să fie cât mai simplu de utilizat și mai ales, de transportat. Accesul rapid la conținutul preferat, indiferent de loc sau moment, este foarte important, iar fanii Samsung care duc un stil de viață activ și se află mereu în mișcare se numără printre primii care vor aprecia noul Samsung Freestyle Gen 2. Fie că este vorba despre a se bucura de filmele și serialele preferate cu prietenii și familia într-o atmosferă de cinema în aer liber, de a crea amintiri speciale în locuri inedite sau de a se relaxa în confortul unei camere de hotel fără griji cu privire la confidențialitatea datelor, Samsung Freestyle face ca fiecare experiență să fie cu adevărat memorabilă și ușor de realizat pentru utilizatorii săi.

Gaming și Divertisment Oriunde, Oricând

Construit cu sistemul de operare Tizen, The Freestyle permite utilizatorilor să se bucure de numeroase servicii încorporate: aplicațiile lor preferate de conținut, precum Netflix, HBO, Amazon, Youtube, dar și alte avantaje ale televizoarelor inteligente Samsung, toate într-un singur videoproiector compact și portabil, care cântărește mai puțin de 1 kg.

Samsung Freestyle Gen 2 este un videoproiector, o boxă inteligentă și un gadget de iluminare ambientală, toate încorporate într-un singur dispozitiv ușor și portabil. Când vine vorba de portabilitate, Freestyle Gen 2 cântărește foarte puțin (830 de grame), permițând ca orice spațiu să poată fi schimbat cu ușurință într-un ecran. Spre deosebire de videoproiectoarele convenționale, sub formă de cutie, Freestyle are un suport versatil ce permite rotirea până la 180 de grade, permițând utilizatorilor să urmărească videoclipuri de înaltă calitate oriunde. El poate fi așezat pe masă, podea, perete sau chiar tavan – fără a fi necesar un ecran separat.

În plus, configurarea este simplă, permițând proiecția cu ușurință a emisiunilor preferate, iar acum utilizatorii pot să se bucure și de mii de jocuri populare la înaltă rezoluție pe un ecran mare. Pentru a începe, utilizatorul trebuie doar să sincronizeze controllerul Bluetooth preferat și să configureze videoproiectorul Freestyle. Datorită faptului că dispune și de suport pentru aplicații precum Spotify, YouTube și Twitch, aceștia pot asculta muzică în timp ce se joacă sau își pot urmări streamerii preferați în același timp.

Divertisment on the go, ca pe Smart TV-ul tău de acasă

Freestyle proiectează conținutul preferat pe un ecran de până la 100 de inci (2.5m) cu o imagine clară și bogată în culori, la o rezolutie FHD. El include și un suport de tip cradle pe care utilizatorii îl pot înclina cu o rotație de 180 de grade pentru mai multă flexibilitate în vizualizarea de la podea până la tavan. În plus, Freestyle dispune și de un difuzor integrat, ceea ce crează o experiență audio captivantă. Pentru o utilizare în aer liber, consumatorii pot chiar să conecteze Freestyle la bateria portabilă personală – fără să mai fie nevoie de priză.

Configurarea The Freestyle este extrem de simplă, datorită tehnologiei Auto Leveling, Auto Focus și Auto Keystone, care fac munca grea în locul utilizatorului și reglează automat imaginea pentru cea mai bună experiență de vizionare. Cu tehnologia Samsung PurColor, culorile sunt optimizate automat pentru a oferi o mai bună calitate a imaginii și mai apropiată de realitate. Totodată, utilizatorii pot proiecta conținutul chiar de pe smartphone-ul lor, folosind aplicația SmartThings, iar funcția Smart Calibration va îmbunătăți redarea, reglând culoarea, expunerea și calitatea imaginii pentru cea mai bună experiență de vizionare. De asemenea, o soluție nouă care extinde posibilitățile de utilizare ale Samsung Freestyle pentru generația a 2-a este funcția Smart Edge Blending. Acum, utilizatorii pot conecta două videoproiectoare Freestyle pentru o experiență cinematografică de amploare direct în propria casă. Totodată, dacă utilizatorii doresc să se bucure de vizionarea filmelor împreună, dar în liniște, fără a-i deranja pe cei din jurul lor, acum pot opta pentru conexiunea Multi Bluetooth, conectând două căști bluetooth la Freestyle Gen 2.

Noi posibilități de vizionare, disponibile acum și în România

A doua generație Freestyle dispune de o memorie extinsă, ceea ce permite o experiență mai rapidă și mai facilă a conținutului preferat direct de pe videoproiectorul inteligent. De asemenea, produsul este livrat împreună cu telecomanda Samsung SolarCell, care folosește un panou solar pentru o încărcare ușoară și comodă, fie la interior, fie în aer liber. Aceasta oferă o alternativă sustenabilă la telecomenzile tradiționale alimentate cu baterii, estimându-se că va salva până la 200 de milioane de baterii în următorii șapte ani.

În perioada 1 septembrie – 1 octombrie 2023, utilizatorii interesați de noul model Freestyle se vor putea bucura și de o ofertă locală: la achiziția unui videoproiector Freestyle Gen 2 aceștia vor primi gratuit o baterie externă inclusă în același preț, livrarea gratuită, precum și 24 de rate fără dobândă prin TBI Bank. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitați samsung.com/ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *