TP Vision castiga patru premii EISA pentru produsele Philips TV & Sound

București, 17 august 2023 – TP Vision continuă să primească recunoaștere profesională remarcabilă pentru dezvoltare a produselor Philips Ambilight TV și Philips audio, brandul fiind recunoscut încă o dată la cel mai înalt nivel prin câștigarea a patru premii EISA 2023/24.

Premiile reflectă poziția Philips TV & Sound ca singura marcă CE de clasă “A” care are încă sediul în Europa și care, continuă să investească în mod semnificativ în realizarea internă designului și a tuturor activităților de cercetare și dezvoltare tehnologică,

Televizoarele Ambilight ocupă o poziție unică și de succes pe piață, datorită combinației dintre calitatea remarcabilă a imaginii și a sunetului, tehnologia inovatoare și designul european excepțional. Mai mult, efectul captivant al Ambilight continuă să fie apreciat de juriul de specialitate al EISA.

Încă o dată, un televizor Philips OLED s-a impus în segmentul de vârf al pieței de televizoare, dar modelul “The One” 8808/8818 LCD Ambilight al companiei a dovedit profunzimea calității din gama de televizoare Ambilight, câștigând premiul EISA Family TV 2023/24 – pentru oferta sa ușor de înțeles pentru consumatori, care oferă o calitate a imaginii și o calitate a sunetului de înaltă performanță, cu toate caracteristicile esențiale incluse.
Același curs este acum urmat și de Philips Audio în special, de produsele Fidelio. EISA a recunoscut progresul continuu înregistrat de gama audio Philips Fidelio, acordând premiile 2023/24 noilor modele L4 over-ear și T2 TWS.

Premiile EISA (Expert Imaging and Sound Association) reprezintă cea mai înaltă recunoaștere din partea specialiștilor din industria AV. În ultimii 41 de ani, organizația a selectat cele mai bune produse de televiziune, imagistică și sunet, toate acestea fiind evaluate în mod unic de către juriul ESIA, format din experți ai tehnologiei, care reprezintă 59 dintre cele mai respectate publicații de specialitate în domeniul tehnologiei din 30 de țări din întreaga lume.

Directorul de marketing al TP Vision, Martijn Smelt, a declarat:

”Echipa TP Vision se bucură toate premiile obținute, dar suntem deosebit de mândri de câștigarea premiilor EISA, deoarece  juriul reprezintă cei mai respectați experți din industria CE. Investiția noastră în dezvoltarea internă a tuturor aspectelor televizoarelor Ambilight și a produselor Fidelio Audio continuă să impună ritmul și suntem încântați că am reușit să câștigăm mai multe premii atât în categoria EISA TV, cât și în cea audio.”’

Câștigătorii premiilor 2023/24

În acordarea premiului EISA Best Buy OLED TV for 2023-2024, juriul a menționat:

”Cu o performanță excelentă a imaginii și un preț avantajos, 818 televizorul OLED 55OLED808/818 este greu de depășit în segmentul de mijloc al pieței. Bazându-se pe succesul modelelor anterioare din seria 8, acest nou set prezintă îmbunătățiri aduse motorului de procesare P5 de la Philips, sistemului Ambilight, interfeței cu utilizatorul și multe altele. Este un televizor 4K HDR sublim care beneficiază de un control superior al luminii, al contrastului și a tonurilor, în timp ce materialele HD sunt redimensionate eficient. Așa cum era de așteptat de la un ecran Philips, există o multitudine de ajustări ale imaginii oferite pentru a regla imaginile de pe 55OLED808/818, plus presetări bine puse la punct pentru o utilizare ușoară. Inteligența Google TV, conectivitatea HDMI 2.1 și un sistem puternic de sunet integrat completează o soluție  câștigătoare.”

Pentru premiul EISA Family TV 2023/24 acordat modelului The One 55PUS8808/PUS8818, juriul a adăugat:

 Acest televizor LCD de 55 de inci cu funcția Ambilight de la Philips reușește să surprindă datorită panoului S-IPS, care acceptă un unghi de vizualizare larg și a unei imagini puternice, care nu este afectată de lumina ambientală. Gândit drept un televizor universal pentru divertismentul la domiciliu, modelul 55PUS8808/8818 se potrivește perfect datorită sistemului audio de 2×40 W, a gestionării HDR în mai multe formate, a performanței în materie de jocuri și a platformei inteligente Google TV cu conținut bogat. există chiar și integrare DTS Play-Fi, ceea ce permite televizorului să devină parte a unui sistem audio multiroom sau să preia sarcinile canalului central într-o configurație de sunet surround. Stilul elegant al televizorului Philips merită apreciat, însă calitatea imaginii și prețul accesibil al modelului 55PUS8808/8818 sunt cele care garantează calitatea imaginii.”

Căștile wireless Philips Fidelio L4 au obținut premiul EISA Best Buy 2023/24. Juriul a declarat următoarele:

 Philips Fidelio L4 este cel mai bun instrument pentru utilizarea de zi cu zi: elegant, confortabil, complet echipat și cu o calitate superioară a sunetului datorită difuzoarelor dinamice de 40 mm acoperite cu grafen. Fiind un produs semnătură al companiei, designul său încurajează sesiunile de ascultare îndelungate datorită pernuțelor pentru urechi capitonate, a benzii pentru cap învelită în piele Muirhead și a șasiului din aliaj ușor. Funcția adaptivă de anulare a zgomotului (Adaptive ANC) utilizează patru microfoane plasate strategic pentru a ține la distanță sunetele nedorite și sporește și mai mult performanța audio oferită de conexiunea Bluetooth de înaltă calitate care acceptă codecurile LDAC, AAC, SBC și LC3. Alte caracteristici de top includ Bluetooth multipunct, tehnologie de împerechere rapidă, conectare USB-C și autonomie a bateriei de până la 50 de ore cu funcționalitatea Quick-Charge.”

Căștile Philips T2 TWS au câștigat EISA In-ear Headphones 2023/24. Juriul a menționat:

”O îmbunătățire considerabilă față de predecesorul său, Fidelio T2 adoptă un format mai mic, dar sporește calitatea sunetului și ușurința de utilizare. Designul acustic bidirecțional se bazează pe un driver electrodinamic acoperit cu grafen, fiecare capsulă fiind prevăzută cu un trio de microfoane pentru detectarea vocii și pentru  anularea activă și eficientă a zgomotului. De asemenea, sunt confortabile și au o formă care se potrivește perfect urechii. Mai mult, nu vor fi ușor de pierdut în timpul mersului pe jos sau al călătoriilor datorită sistemului de blocare în trei puncte “targus lock” de la Philips. Un alt element cheie este compatibilitatea cu Amazon Alexa, Apple Siri și Google Assistant. Timpii de încărcare sunt foarte rapizi, fiind necesare doar 15 minute pentru o oră de utilizare.”

Despre TP Vision

TP Vision Europe B.V. (“TP Vision”) este înregistrată în Țările de Jos, cu sediul central în Amsterdam. TP Vision este o companie deținută integral de TPV Technology Limited (“TPV”), unul dintre cei mai importanți producători de monitoare și televizoare din lume.

TP Vision este un brand cheie în domeniul electronicelor de consum pentru televiziune și divertisment audio. TP Vision se concentrează pe dezvoltarea, fabricarea și comercializarea televizoarelor de marcă Philips (Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, America de Sud, India și anumite țări din Asia-Pacific) și a produselor audio Philips (la nivel mondial) sub licența mărcii Koninklijke Philips N.V. Brandul puternic Philips este îmbinat cu expertiza și amprenta TPV în materie de dezvoltare, proiectare de produse și excelență operațională. Scopul TPV Vision este de a crea produse care să ofere consumatorilor o experiență audio și vizuală superioară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *