Smartphone-ul Redmi 12 5G, disponibil in retelele Orange, Telekom si Digi

[București, 17 august 2023] – Noul smartphone Redmi 12 5G este, de acum, disponibil în România, în rețelele operatorilor mobili Orange, Telekom și Digi.

Redmi 12 5G aduce utilizatorilor o experiență emblematică, cu noul design Crystal Glass. Cu o grosime de doar 8,17 mm, terminalul se simte plăcut la atingere și utilizare și este disponibil în două variante de culoare: Midnight Black și Sky Blue.

Cu un design elegant, de calitate superioară, un spate din sticlă și cel mai mare display al seriei, de 6,79 inchi, FHD+ DotDisplay, smartphone-ul este ideal pentru toate activitățile, de la vizionarea de filme, la navigarea pe rețelele sociale.

Rata de reîmprospătare inteligentă a afișajului comută dinamic între 30Hz/60Hz/90Hz, în funcție de conținutul de pe ecran, pentru o experiență de utilizare fluidă și eficientă energetic.

Redmi 12 5G dispune de o Cameră duală AI, cu o rezoluție înaltă, de 50 megapixeli. Tehnologia avansată de izolare a pixelilor permite o sensibilitate îmbunătățită la lumină și o acuratețe crescută a culorilor, oferind fotografii bogate, detaliate și vii, indiferent de context.

Smartphone-ul este alimentat de o baterie puternică, de 5000 mAh, pentru download neîntrerupt, streaming, jocuri și multe altele, pe tot parcursul zilei.

Despre Xiaomi Corporation

Xiaomi Corporation a fost înființată în aprilie 2010 și listată în componenta Main Board a Bursei de Valori din Hong Kong la 9 iulie 2018 (1810.HK). Xiaomi este o companie de electronice de larg consum și producție inteligentă, cu smartphone-uri și hardware inteligent conectate printr-o platformă IoT.

Îmbrățișând viziunea noastră de “Make friends with users and be the coolest company in the users’ hearts”, Xiaomi urmărește continuu inovații, experiența de înaltă calitate a utilizatorului și eficiența operațională. Compania construiește fără încetare produse uimitoare cu prețuri oneste, pentru a permite tuturor să se bucure de o viață mai bună, prin intermediul tehnologiei inovatoare.

Xiaomi este una dintre cele mai importante companii de smartphone-uri din lume. Potrivit Canalys, cota de piață a companiei în ceea ce privește livrările de smartphone-uri a fost a treia la nivel global, în primul trimestru al anului 2023. De asemenea, compania a stabilit cea mai mare platformă AIoT (AI+IoT) pentru consumatori din lume, cu 618 milioane de dispozitive inteligente conectate la 31 martie 2023, excluzând smartphone-urile, tabletele și laptopurile. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 100 de țări și regiuni din întreaga lume. În august 2022, compania a ajuns pe lista Fortune Global 500 pentru a patra oară, ocupând locul 266, în creștere cu 72 de locuri față de 2021.

Xiaomi face parte din indicele Hang Seng, indicele Hang Seng China Enterprises, indicele Hang Seng TECH și indicele Hang Seng China 50.

Mai multe informații despre Xiaomi sunt disponibile pe https://www.mi.com/global/discover/newsroom

Update-urile despre Xiaomi România pot fi urmărite pe Facebook, Instagram, Youtube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *