Bucura-te de o vara memorabila, cu sunet extraordinar de la Sonos

Plimbare pe malul mării, drumeție pe munte, petrecere sau timp de calitate petrecut alături de cei dragi? Oricare ar fi activitatea de care îți dorești să te bucuri vara aceasta, un lucru este sigur – acum este momentul perfect!

Vara este momentul ideal pentru a petrece timp în aer liber, alături de prieteni și familie sau, de ce nu, singuri, pentru o reconectare cu natura. Astfel, atât pentru cei ce doresc să organizeze o petrecere pe cinste lângă piscină ori în grădină, care plănuiesc să cutreiere traseele montane și să cucerească noi vârfuri, dar și pentru cei care doresc să petreacă puțin timp cu ei înșiși, conținutul redat cu ajutorul produselor Sonos poate fi elementul comun al unei aventuri memorabile.

Era 300 și Era 100 – accesoriile perfecte pentru o vară memorabilă

Dacă ești pasionat de design interior și tehnologie, poate că a sosit momentul oportun pentru redecorarea întregii locuințe ori cel puțin a terasei. Astfel, indiferent că alegi un design minimalist sau unul boho, noile boxe Era 300 și Era 100 de la Sonos vor completa perfect întregul proiect și vor umple spațiul cu un sunet plin, puternic și clar.

Dacă dorești să experimentezi Spatial Audio de neegalat, Era 300 ar putea fi ceea cauți. Aceasta integrează arhitectura acustică foarte complexă și frumoasă într-un design elegant tip clepsidră, în care fiecare unghi, proporție și perforație îmbunătățesc direcția și dispersia sunetului. De asemenea, datorită celor șase drivere puternice care direcționează sunetul spre stânga, dreapta, înainte și în sus, aceasta oferă o performanță audio revoluționară cu Dolby Atmos, care îți permite să te bucuri de conținutul preferat așa cum nu a mai fost posibil până acum.

Și pentru că vorbim despre redecorare, Era 100 reprezintă reinventarea unui produs-simbol de la Sonos –  Sonos One. Astfel, cu un design regândit și cu acustică de ultimă generație, Era 100 oferă un sunet stereo detaliat și un bass profund. Cele două tweetere înclinate emit frecvențe înalte clare și distribuie sunetul în lateral, pentru o experiență stereo bogată, în timp ce un midwoofer mai mare oferă un bass uimitor, iar design-ul compact și modern o face să fie un adevărat element de decor pentru orice colț al locuinței.

Sunet extraordinar pentru orice petrecere

Pentru petrecăreții care vor să se bucure la maximum de un „festival” de vară la piscină, Sonos Move este cheia pentru distracție garantată, cu atât mai mult cu cât este rezistentă la praf, apă și șocuri, invitații putându-se desfășura în voie, în timp ce rămân relaxați și se bucură de soare, apă și de ritmurile preferate. De asemenea, boxa inteligentă portabilă redă un sunet clar cu bass profund, ceea ce permite redarea în voie a oricărui stil muzical, de la ritmuri latino ori hip-hop, la rock sau techno.

Ia cu tine sunetul Sonos, indiferent de destinație

Fie că ți-ai propus să cucerești un nou vârf montan, fie că vrei să petreci o zi pe plajă, conținutul preferat nu ar trebui să-ți lipsească. Datorită rezistenței sale la șocuri și temperaturi extreme, boxa inteligentă Sonos Roam este gata să redea un sunet clar și puternic oriunde, oricând. De asemenea, dimensiunile sale reduse ascund, de fapt, capabilități cu adevărat extraordinare. Astfel, dacă vorbim de o drumeție pe munte, unde știm că vremea poate fi imprevizibilă și ploaia își poate face simțită prezența în orice moment, rezistența la stropire a boxei inteligente Sonos Roam îți permite să te bucuri în voie de traseu și să-ți duci la misiunea la bun sfârșit, bucurându-te în același timp de sunet neîntrerupt timp de 10 ore, datorită autonomiei sale extinse.

Unul dintre elementele diferențiatoare ale produselor Sonos îl reprezintă instalarea plug-and-play, ceea ce înseamnă că toate pot fi configurate cu doar câteva atingeri în aplicația Sonos și pot fi asociate ușor una cu cealaltă, pentru a crea un ecosistem optimizat pentru fiecare moment. În plus, aplicația Sonos îți permite să controlezi boxele, să accesezi multiple aplicații de streaming online, muzică și mii de posturi de radio ori podcasturi din întrega lume, cu Sonos Radio.

Așadar, tu cum plănuiești să-ți petreci vara?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *