Carey Mulligan, nominalizata de doua ori la Premiile Oscar® si Zoe Kazan, nominalizata la Emmy®, joaca in She Said, disponibil in exclusivitate pe SkyShowtime din 17 iulie

She Said va fi disponibil pentru vizionare în exclusivitate pe SkyShowtime începând cu 17 iulie.

Carey Mulligan (Promising Young Woman, An Education), de două ori nominalizată la Premiile Academiei Americane de Film® și Zoe Kazan (The Plot Against America, The Big Sick) nominalizată la Premiile Emmy®, joacă rolul reporterilor de la New York Times, Megan Twohey și Jodi Kantor, care, împreună, au publicat una dintre cele mai importante știri ale vremii — știre ce a spulberat zeci de ani de tăcere pe tema agresiunii sexuale de la Hollywood și a determinat o schimbare în cultura americană, care continuă până în prezent.

De la producătorii câștigători ai premiilor Academiei Americane de Film® pentru 12 Years a Slave, Moonlight, Minari, Selma și The Big Short, și producătorul nominalizat la Oscar® al filmelor Zero Dark Thirty și American Hustle, filmul se bazează pe investigația publicației New York Times, realizată de Jodi Kantor, Megan Twohey și Rebecca Corbett și pe bestsellerul New York Times, She Said: Breaking the Sexual Harassment Story That Helped Ignite a Movement, de Jodi Kantor și Megan Twohey.

O mărturie a importanței inestimabile a jurnalismului de investigație, She Said detaliază călătoria reporterilor și editorilor implicați în căutarea neîncetată a adevărului și evidențiază curajul supraviețuitoarelor și al martorilor care au decis să iasă în față pentru a opri un prădător în serie de la a face și mai mult rău. Împreună, angajamentul și forța lor au declanșat o discuție la nivel global, au contribuit la propulsarea mișcării #MeToo și au determinat punerea sub lupă a unui sistem care a permis toate acestea.

În esență, She Said este o poveste adevărată, impresionantă, despre oameni, mulți dintre ei femei, multe dintre ele mame, care și-au făcut curaj să vorbească și să caute dreptate, nu doar pentru ei înșiși, ci și pentru viitor, atât în SUA, cât și în întreaga lume. Filmul reprezintă un memento convingător și emoționant al puterii oamenilor, înarmați cu hotărâre și seriozitate, de a schimba lumea împreună.

În rolurile principale sunt Patricia Clarkson (Shutter Island, Pieces of April), nominalizată la Oscar®, câștigătorul Emmy® Andre Braugher (Homicide: Life on the Street, Thief), Jennifer Ehle (Zero Dark Thirty, Pride and Prejudice), câștigătoare a premiului Tony, Samantha Morton (Minority Report, In America), nominalizată la Premiul Oscar® și Ashley Judd (Double Jeopardy, Bug) nominalizată la Emmy® și Globul de Aur, în rolul său.

She Said este regizat de Maria Schrader (I’m Your Man, seria limitată Unorthodox), câștigătoare a premiului Emmy®, pe baza unui scenariu scris de Rebecca Lenkiewicz, scenarista filmului de Oscar®, Ida. Filmul este produs de câștigătorii premiului Oscar®, Dede Gardner și Jeremy Kleiner pentru Plan B Entertainment și este produs executiv de câștigătorul premiului Oscar® Brad Pitt și Lila Yacoub, precum și de nominalizații la Oscar® Megan Ellison și Sue Naegle pentru Annapurna Pictures.

Serviciul SkyShowtime este disponibil direct pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului web:www.skyshowtime.com. Prețul lunar al abonamentului la SkyShowtime este de 3,99 euro (fără reclame), cu o perioadă de încercare gratuită de șapte zile și anulare oricând.

FINAL

Pentru mai multe detalii, accesează:

Site web: www.skyshowtime.com
Newsroom: https://corporate.skyshowtime.com

LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime 

Twitter: www.twitter.com/SkyShowtime

Despre SkyShowtime

SkyShowtime este următorul mare serviciu de streaming din Europa. O asociere a Comcast și Paramount Global, SkyShowtime reunește cele mai bune programe de divertisment de la Hollywood și locale.

Începând cu filme și seriale originale de la brandurile emblematice Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock, până la seriale SkyShowtime Originals, SkyShowtime este noua casă a divertismentului premium din Europa.

Lansat la începutul anului pe toate piețele pe care este prezent, SkyShowtime este disponibil în: Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Norvegia, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia. Serviciul este disponibil prin intermediul unor furnizori de televiziune selectați pe anumite piețe, și pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, televizoare LG, televizoare inteligente Samsung și pe internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *