Space Punks intră într-o nouă fază de Early Access odată cu lansarea actualizării “The Core One”

“The Core One” este al patrulea update de Early Access pentru looter shooter-ul SF, Space Punks

Loot și misiuni noi, alături de o provocare pe măsură

BUCUREȘTI, 11 februarie – Space Punks, looter-shooter-ul free-to-play cu tematică SF dezvoltat de Flying Wild Hog se extinde și devine mai captivant odată cu lansarea noului pachet de conținut Early Access disponibil pe Epic Games Store.

Update-ul “The Core One” aduce îmbunătățiri semnificative mecanicilor de joc, bazate pe feedback-ul venit din partea comunității, oferind astfel o experiență superioară chiar din Early Access. După rafinarea sistemului de grupuri (parties) și a interfeței implementate de actualizarea “The Friendly One”“The Core One” aduce schimbări importante la nivel tehnic, îmbunătățind toate sistemele din joc.

Picture1

Distracția este asigurată de noile misiuni de pe planeta Stopan, printre care se numără Safecracking și Rescue Robot!, dar și  misiunea Restarting Mining Facility, care a fost complet regândită. De asemenea, de acum încolo diferitele planete și moduri de joc pot fi deblocate atât pe baza Power Level, cât și în funcție de Hero Level. Cei aflați în căutarea unei provocări accentuate se vor bucura de noile opțiuni de dificultate, inclusiv în cazul Timed Event, care de acum încolo sunt disponibile exclusiv la nivelul de dificultate Hardcore. Jucătorii vor trebui să fie mult mai atenți, dar și răsplata va fi pe măsură.

Au fost actualizate descrierile abilităților, la fel și a obiectelor de crafting și de talente pentru face mai accesibil sistemul de upgrade. Echipa de mentenanță a jocului a introdus și un sistem de informare zilnic (Message of the Day) care va ține jucătorii la curent cu cele mai noi informații importante, alături de mesajele personalizate livrate prin platforma de email din joc.

Michał Kuk, șeful studioului Flying Wild Hog din Cracovia și totodată game director-ul jocului Space Punks a declarat: “Suntem încântați de feedback-ul venit din partea jucătorilor, care ne ajută să transformăm Space Punks într-o experiență din ce în ce mai captivantă. Cel mai nou update reprezintă cel mai important pas al planului de dezvoltare prevăzut pentru Early Access. Mai mult, am reușit să punem bazele pentru  îmbunătățiri și elemente de joc viitoare, care vor îmbogăți și mai mult experiența oferită de Space Punks, construit pentru și cu ajutorul comunității.”

Schimbările vor continua și cu următorul update major, care se va lansa în viitorul apropiat.

Lista completă de schimbări și îmbunătățiri aduse de update-ul “The Core One” sunt disponibile pe acest link: https://www.playspacepunks.com/updates

Cei care nu au profitat de avantajele oferite de Early Access și bonusurile aferente, o pot face achiziționând una dintre Founders Packs de pe Epic Games Store: www.epicgames.com/store/p/space-punks. Founders Packs pentru Space Punks ceste disponibil în două variante:

  • Swag Pack: Acest pachet este punctul de pornire al oricărui jucător interesat de Space Punks oferind acces la etapa Early Access și la cele patru personaje principale. Acest pachet include și Season 1 Battle Pass pentru Open Beta alături de fundaluri exclusive, patru emote-uri,ș efectele speciale Epic Cape și Epic Dash. Preț: 23,99 Euro
  • Splendor Pack: Cel mai cuprinzător pachet, care conține tot ceea ce oferă Swag Pack, alături de niște beneficii extra precum  patru Epic Character Skins, efectul Epic Player Entrance și companionul Scaraby 8G. Preț: 39,99 Euro

Despre Space Punks:

Space Punks este un joc de tip action-RPG, gratuit, co-op, cu tematică SF care se încadrează în popularul gen looter-shooter-slasher, dezvoltat de studioul polonez Flying Wild Hog. Space Punks este caracterizat de gameplay-ul plin de acțiune și de adrenalină, desfășurat într-un cadru SF unic și original, în care jucătorii își croiesc cu ajutorul armelor calea spre faimă, glorie și bogăție. Misiunile provoacă jucătorii să înfrunte riscuri majore pe planete îndepărtate. Space Punks este publicat de Jagex Partners, divizia de thrid-party publishing a Jagex, bine cunoscut pentru franciza RuneScape, care a depășit ca valoare pragul de 1 miliard de dolari. Jagex Partners oferă servicii de publicare și operaționale în mod exclusiv pentru jocuri live, pentru a aduce la viață jocurile live ale viitorului.

 

Pentru mai multe informații despre Space Punks vizitați adresa www.playspacepunks.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *