Looter shooter-ul Space Punks dezvoltat de Flying Wild Hog se îmbogățește cu nou conținut prin intermediul update-ului “The Crafty One”

“The Crafty One” este al doilea update din perioada  Early Access a looter shooter-ului cu tematică SF, Space Punks

Printre noutăți se numără opțiuni extinse de crafting, îmbunătățiri aduse sistemului de arme, dar și animațiilor de upgrade și utilizării de talente

BUCUREȘTI, 1 octombrie 2021 – Space Punks, looter-shooter-ul free-to-play cu tematică SF dezvoltat de Flying Wild Hog a primit al doilea patch major, care a introdus mai multe noutăți. Pe baza feedback-ului venit din partea jucătorilor după lansarea primului patch denumit “The Talented One”, noul update aduce schimbări majore sistemului de crafting și de arme din Space Punks, oferindu-le fanilor mai multe opțiuni pentru a-și personaliza stilul de joc.

Pe lângă nenumărate erori corectate și schimbări aduse pentru a îmbunătăți experiența de joc, noul patch,  “The Crafty One”, se concentrează pe cel mai important aspect al unui joc de tip looter-shooter: armele. Jucătorii se pot aștepta la un sistem de crafting regândit de la zero, inclusiv noi materiale care permit îmbunătățirea abilităților și statisticilor asociate cu armele. O altă noutate semnificativă este introducerea bateriilor și aplicațiilor software. Bateriile permit instalarea de aplicații pe arme, în timp aplicațiile îmbunătățesc și mai mult performanța armelor.

Odată cu noul update au debutat și așa numitele blueprints. Aceste schițe de arme colecționabile sunt deblocate cheltuind resursele adunate în urma îndeplinirii de misiuni sau sarcini specifice. Jucătorii vor putea să îmbunătățească aceste schițe adunate, avansând prin joc, în caz că se îndrăgostesc de o anumită armă sau stil de joc. Cei care vor să încerce tot ce are de oferit jocul pot opta să dezasambleze armele pentru componente, cu rezultate mai bune în cazul armelor deja upgradate.

Update-ul “The Crafty One” aduce și un plus de stil, nu doar de substanță, oferind noua funcție de preview 3D al armelor, dar și animații de upgrade, care se schimbă în funcție de numărul de îmbunătățiri aduse unei arme. Au fost asociate efecte speciale și anumitor talente. În plus, acestea vor beneficia de afișarea duratei și a cooldown-ului, oferind o metodă mai facilă de management al talentelor. Zona de hub a jocului, The Devil’s Gambit, se bucură și el de niște îmbunătățiri cum ar fi  un nou sistem de iluminare, noi decoruri și mult cerutele chioșcuri de cumpărături.

Directorul studioului Flying Wild Hog Cracow Studio care îndeplinesște și rolul de Game Director pentru Space Punks, Michael Kuk a declarat: “Acest nou update este un prim pas important pentru a îmbunătăți experiența oferită de Space Punks, prin introducerea noului sistem de crafting și de upgrade al armelor. Acestea le oferă jucătorilor noi metode de a personaliza echipamentul personajelor și stilul de joacă în timp ce avansează prin provocările oferite de lumea jocului. Suntem deosebit de încântați de răspunsul de care se bucură Space Punks din partea comunității care adaptat jocul încă din faza de Early Access. Feedback-ul primit stă la baza felului în care construim jocul. Am pregătit mai multe îmbunătățiri, care vor debuta în lunile ce urmează atât în Early Access, cât și în Open Beta, pentru a ne  asigura că Space Punks își atinge potențialul.”

Lista completă de schimbări și îmbunătățiri aduse de update-ul “The Crafty One” sunt disponibile pe acest link:

https://www.reddit.com/r/PlaySpacePunks/comments/prbmr6/the_crafty_one_update_is_coming_on_september_28th/

Mai multe detalii despre joc sunt oferit chiar de membri echipei Flying Wild Hog aici: https://www.twitch.tv/videos/1151386746

Cei care nu au profitat de avantajele oferite de Early Access și bonusurile aferente, o pot face achiziționând una dintre Founders Packs de pe Epic Games Store: www.epicgames.com/store/p/space-punks. Founders Packs pentru Space Punks ceste disponibil în două variante:

  • Swag Pack: Acest pachet este punctul de pornire al oricărui jucător interesat de Space Punks oferind acces la etapa Early Access și la cele patru personaje principale. Acest pachet include și Season 1 Battle Pass pentru Open Beta alături de fundaluri exclusive, patru emote-uri,ș efectele speciale Epic Cape și Epic Dash. Preț: 23,99 Euro
  • Splendor Pack: Cel mai cuprinzător pachet, care conține tot ceea ce oferă Swag Pack, alături de niște beneficii extra precum  patru Epic Character Skins, efectul Epic Player Entrance și companionul Scaraby 8G. Preț: 39,99 Euro

Despre Space Punks:

Space Punks este un joc de tip action-RPG, gratuit, co-op, cu tematică SF care se încadrează în popularul gen looter-shooter-slasher, dezvoltat de studioul polonez Flying Wild Hog. Space Punks este caracterizat de gameplay-ul plin de acțiune și de adrenalină, desfășurat într-un cadru SF unic și original, în care jucătorii își croiesc cu ajutorul armelor calea spre faimă, glorie și bogăție. Misiunile provoacă jucătorii să înfrunte riscuri majore pe planete îndepărtate. Space Punks este publicat de Jagex Partners, divizia de thrid-party publishing a Jagex, bine cunoscut pentru franciza RuneScape, care a depășit ca valoare pragul de 1 miliard de dolari. Jagex Partners oferă servicii de publicare și operaționale în mod exclusiv pentru jocuri live, pentru a aduce la viață jocurile live ale viitorului.

Pentru mai multe informații despre Space Punks vizitați adresa www.playspacepunks.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *