Bonete medicale vesele pentru secția de pediatrie

#3Siguranța la internarea copiilor și calitatea îngrijirii sunt fenomene dinamice și complexe. Intenția noastră este de a informa cititorul cu privire la eforturile depuse de părțile interesate pediatrice și de grupurile de specialitate și de a înțelege unde pot fi accesate informații credibile referitoare la siguranța și calitatea pacientului în furnizarea de îngrijiri pentru copilul internat. În ultimii câțiva ani, grupurile de pediatrie s-au asociat pentru a îmbunătăți înțelegerea generală, raportarea, metodologiile de îmbunătățire a proceselor și calitatea îngrijirii pediatriei în spital. Aceste colaborări au creat un program robust de proiecte, eforturi de comparare și cercetare.

Acest articol descrie principiile standard pentru prevenirea și controlul infecțiilor, concentrându-se pe igiena mediului spitalicesc și igiena mâinilor, ambele fiind esențiale pentru prevenirea infecției asociate asistenței medicale.

Tipuri de echipamente medicale de protecție

Purtarea mănușilor vă protejează mâinile de germeni și ajută la reducerea răspândirii germenilor. Celealte elemente ale costumului protejează împotriva radicalilor liberi, fiind utilizate mai cu seamă în cadrul operațiilor.

Să luăm un exemplu concret.

Îmbrăcăminte de protecție – Bonete chirurgicale

Atunci când un pacient trebuie izolat, pentru a preveni răspândirea unui agent patogen, sunt necesare măsuri suplimentare. Aceste măsuri de protecție depind de agentul patogen și căile de transmisie ale acestuia. Aceasta înseamnă, de exemplu, că pacientul este cazat într-o cameră individuală și că – în caz de posibil contact – se poartă îmbrăcăminte de protecție adecvată (haina albă, mănuși de protecție, mască la gură / nas, dacă este necesar, bonete medicale). Prin urmare, am dori să vă rugăm să respectați următoarele instrucțiuni pentru propria protecție, precum și cea a celor dragi.

Înainte de a intra în camera pacientului:

  1. Vă rugăm să anunțați personalului vizita.
  2. Vă rugăm să luați cât mai puține obiecte personale în cameră. Din motive igienice, nu este permisă amplasarea obiectelor personale pe rafturile de depozitare, podelele sau pervazurile ferestrelor camerei. Vă rugăm să întrebați personalul despre opțiunile de stocare.
  3. Apoi, vă rugăm să permiteți personalului să vă arate cum să îmbrăcați și să scoateți îmbrăcămintea de protecție, precum și cum să vă dezinfectați mâinile.
  4. Dezinfectați-vă întotdeauna mâinile înainte de a îmbrăca îmbrăcămintea de protecție.
  5. Asigurați-vă că haina albă este închisă în spate.

Înainte de a părăsi camera pacientului:

  1. Scoateți îmbrăcămintea de protecție din interiorul camerei și așezați-o în recipientul furnizat.
  2. Imediat după aceea, vă rugăm să vă dezinfectați din nou mâinile și să părăsiți camera.

Îmbrăcămintea de protecție implică și bonetele medicale pe care le puteți achiziționa la prețuri imbatabile de pe site-ul oficial al magazinului online Drinuniformă.

Veștile bune nu se opresc aici, pentru că astăzi aveți ocazia să achiziționați un astfel de produs în diverse culori și forme, cu numeroase inscripții, special create pentru zona de pediatrie, unde igiena este crucială. De asemenea, bonetele medicale pentru secția de pediatrie sunt recomandate, întrucât reprezintă cu succes și descriptiv secția respectivă. O zonă caldă, unde năvălește mirosul dulce al bebelușilor.

Pentru detalii suplimentare, puteți accesa site-ul oficial Doctor în Uniforme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *