Iesi in evidenta folosind huse personalizate telefon

etuo-7

 

Nimic nu iese mai bine in evidenta decat o husa de telefon personalizata cu un text original sau o fotografie haioasa. La Eturo.ro poti alege din vasta  categorie de huse pentru telefoane, cabluri, folii de protectie pentru ecran si multe altele.

Dintre toate modele de huse pentru Huawei, preferatele multor clienti anul acesta au fost cele cu carcasa din lemn, deoarece prezinta imagini gravate in mod fin, fie cu motive din natura, fie cu animale.

De asemenea posibilitatea de a beneficia de huse personalizate telefoane oferite de Etuo.ro ofea o sansa unica clientilor care vor o husa 100% originala. Folosind aplicatia Kreator Etui, poti alege ce poza doresti pentur husa ta de telefon pentru a avea un rezultat cat mai original.

Ce beneficii aduce o astfel de husa? 

Scopul principal al unei carcase de telefon personalizate este de a proteja telefonul clientilor de deversari de produse alimentare sau alte daune. In plus, husele absorb socuri, astfel incat, daca iti scapa accidental telefonul, te poti asigura ca acesta nu va fi deteriorat sau, cel putin, va avea daune mai mici.

Este esential ca husa pentru telefon sa fie aleasa in conformitate cu modelul smartphone-ului pe care il detinem. Este de preferat sa nu alegem decat huse special destinate marcii de telefon pe care il avem si sa le evitam pe cele de tip universal. Exista mai multe tipuri de materiale de huse pe piata accesoriilor de telefonie mobila. Daca vom alege un model de huse plastic trebuie sa stim ca am optat pentru un model practic. Acesta poate fi usor de montat si este destul de subtire.

Husele din plastic reusesc sa protejeze suficient de bine telefonul. Putem alege o husa personalizata sau o husa care sa lase la vedere designul telefonului nostru. Daca vrem un model dintr-un material moale si flexibil ne putem orienta spre huse silicon. Acestea sunt sigure pentru telefonul nostru in situatia in care scapam telefonul sau la contactul cu un corp dur. Cele mai rezistente modele sunt husele metalice. Acestea ofera cel mai mare grad de siguranta pentru telefonul nostru. Acest tip de husa impiedica uzura telefonului si il fereste de zgarieturi, socuri sau lovituri.

Cea mai avantajoasa husa pare a fi cea din lemn. Un model de huse din lemn poate fi personalizata sau gravat asa cum ne dorim. O husa din lemn pentru telefonul mobil este usor de intretinut, fiind usor de curatat. Aceasta reuseste sa fie atragatoare datorita designului sau unic. Husa este suficient de rezistenta pentru a reusi sa ne protejeze telefonul mobil. Persoanele care vor mai mult decat protectie din partea unei huse pentru telefon exista modele care sa le multumeasca asteptarile. Husele din lemn pot fi o alegere buna care sa ne aduca satisfactie.

Modelul preferat de cei care pun accentul pe eleganta si rafinament, husele book cover sunt create special dupa forma smartphone-urilor si sunt menite sa ofere protectie superioara carcaselor clasice prin faptul ca acopera inclusiv ecranul cu o clapeta care se da pe spate sau se deschide in lateral precum coperta unei carti. Dezavantajul este ca nu poti urmari constant notificarile de pe telefon fara sa indepartezi clapeta.

Indiferent de alegerea pe care doresti sa o faci, Etuo este magazinul tau online de incredere!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *