Antica Studio – rafinament şi elegantă

Saloanele de înfrumuseţarea sunt atât de multe în ultima perioadă, încât persoanele care obişnuiesc să frecventeze astfel de locuri au opţiuni pe alese, atunci când vine vorba de alegerea unei locaţii de acest tip. Însă, la momentul actual se remarcă cu precădere nevoia de a găsi acele servicii care prezintă interes pentru fiecare persoană, astfel încât selecţia va fi una riguroasă. În acest caz se pune accent pe ceea ce pe ceea ce salonul respective oferă şi nu pe locaţia în sine.

coafor3

Dintre serviciile clasice regăsite în orice salon de infrumusetare din Bucureşti, sau din orice alt oraş se regăsesc cele de coafură, manichiură, pedichiură. Însă câştigă puncte de popularitate acele saloane ce se dedică publicului feminin în mod complex: de la tratamente faciale la cele corporale, programe de nutriţie şi masaj spre exemplu. Pentru că femeia din ziua de astăzi nu se mai axează pe oja clasică ci optează pentru ceva mai complex decât atât precum: oja semipermanenta, care se dovedeşte mai rezistentă decât oja clasică sau unghiile cu gel, pentru persoanele adepte aspectului perfect, sunt şi ele o opţiune.

Aşadar, pentru astfel de cerinţe, femeile se vor adresa acelor saloane a căror angajaţi sunt stilişti de unghii unde pasiunea şi cunoaşterea se îmbină perfect. Vor cere tehnica manichiurii moderne şi vor fi atente mai mult ca oricând la produsele de calitate ce vor fi folosite. Un astfel de salon de înfrumuseţare din inima Bucureştiului este Antica Studio, un salon în stil Parizian, a căror servicii întruchipează rafinamentul, stilul şi elegantă, reflectată pe chipul clienţilor fideli, dar şi a clienţilor care păşesc ocazional pragul  acestui salon coafura Bucuresti .

coafor2

Serviciile pe care Antica Studio le oferă se adresează deopotrivă bărbaţilor şi femeilor. Un alt segment de servicii pe care salonul Antica Studio le pune la dispoziţia clientilor, sunt serviciile de tratamente faciale şi corporale, care întregesc interesul ca aspectul feminin să fie unul realmente desăvârşit. Din ideea de a arăta bine însă nu doar pentru moment, prin alegeri estetice, femeile îşi doresc să urmeze şedinţe complexe care să le redea un aspect întinerit.

Pentru că orice femeie trebuie să fie impecabilă la orice eveniment important pentru ea, coafură, machiajul, manichiura, pedichiura şi pielea în general trebuie să arate impecabil. Astfel, acest coafor  Antica Studio dispune de cei mai experimentaţi stilişti care vă vor oferi cele mai impecabile coafuri şi vă vor consilia în alegerea celei care vă avantajează din toate punctele de vedere.

coafor1

În lista de servicii moderne se mai numără şi altele precum extensiile de gene sau micropigmentarea sprâncenelor. Ritmul de viaţă haotic, cu un program încărcat zi de zi ne face să ne pierdem în detalii şi să luăm decizii de moment. Mâncam pe fugă şi mai ales nesănătos şi astea sunt motivele principale pentru care silueta suferă fluctuaţii sau chiar mai mult de atât. Însă nici tenul nu scapă nepedepsit de un astfel de stil de viaţă. Aşadar aproape ca o necesitate saloanele de înfrumuseţare ajung să pună la dispoziţie servicii menite să compenseze cu nevoia de îngrijire, servicii precum masajul, care devine aliatul nostru de nădejde într-o zi încărcată în care avem nevoie de un moment de răsfăţ şi relaxare.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *