Cuibul de viespi din podul casei

Mai intai am vazut doua-trei roind in jurul becului. Nu erau viespe obisnuite, ci din acelea uriase, care te pot ucide cu intepaturile lor, fara exagerare. Umflatura este dubla fata de a viespei de talie mica.

Am crezut ca este o gluma, ca au venit, au vazut si pleaca. Intr-o zi. Au sarit vreo trei pe mine. Eram imbracata in culori vii si imi dadusem cu un parfum cu arome florale.

Indrazneala lor m-a pus pe ganduri. Urmarind cu atentie, le-am vazut cum intra in podul casei. Asadar suntem in pericol toata familia: atat copiii care nu stiu exact cu ce pericol se confrunta, cat si noi, adultii, care nu ne putem apara de atacul a trei –patru insecte deosebit de agresive, cand este canicula.

Ce pot sa fac? Sa urc singura in pod cu o oala care fumega, sa le stric casa si sa dau su spray pentru muste? Ar fi o intreprindere care mi-ar putea cauza moartea si prin care le-as starni sa atace intreaga familie.

1-dezinsectie-de-50-000-de-lei-in-municipiul-botosani-

Cel mai intelept este sa apelez la firma dezinsectie pe care sa o aleg cat mai atent cu putinta.

Iata care sunt criteriile care m-au condus sa aleg cei mai priceputi specialisti, care au alungat viespile multe si uriase din podul meu:

-avizarile de la forurile competente. Unda verde data de autoritati certifica faptul ca lucrarile lor se efectueaza conform standardelor, fara sa puna oamenii si mediul in pericol.

tarife dezinsectie sa fie oneste, raportate la efortul lor fiindca m-as simti vinovata sa imi ia cineva atat de putin pentru un serviciu asa de important. Sa mi se spuna de la inceput cat ma costa, sa nu raman socata dupa terminarea lucrarii.

-sa vina cu toate echipamentele pregatite, sa nu ma puna in dificultate, cum fac alti meseriasi, care imi cer diferite lucruri si se arata pe fata consternati ca nu am sa le imprumut.

-sa se deplaseze si mai departe de Bucuresti si zonele din vecinatatea acestui oras, fiindca insectele, serpii si rozatoarele apar oriunde si toti oamenii au nevoie d eastfel de servicii.

Profesionistii de la Compania DDD.ro au actionat prompt, cu pricepere si seriozitate, iar acum podul meu este curat si copiii urca fara sa se teama sa se joace si sa-si caute in el jucarii vechi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *