Ceasuri XONIX la Ceasmania.ro! Descopera intreaga colectie XONIX la cele mai mici preturi!

In timp ce tendintele vin si pleaca, un accesoriu atemporal, este un ceas de mana. Cu o gama enorma de optiuni pentru copii, ceasurile XONIX pot face diferenta prin coloritul lor specific.

Roz, mov, albastru, ceasuri pentru copii marca Xonix se preteaza pentru copiii de orice varsta, acestea fiind purtate chiar si la piscina rezistand pana la 10 atmosfere.

Ca cei mici sa se bucure de ceasuri in cel mai scurt timp, clientii Ceasmania.ro beneficiaza de livrare rapida, extragarantie pentru ceasuri, posibilitatea deschiderii coletului la livrare si puncte de fidelitate care pot fi transformate in vouchere de reduceri.

Fie ca este vorba de ceasuri barbatesti, de dama sau de copii, Ceasmania.ro ofera clientilor discounturi si oferte avantajoase, dar si plata oricarui ceas in 12 rate. Ca bonus, dobanda nu exista! Tare, nu?

Nu mai sta pe ganduri, intra acum pe www.ceasmania.ro , alege-ti modelul preferat din gama ceasuri barbati si fa o surpriza celor dragi.

ceasuri casio jomapel

Colac peste pupaza, daca te abonezi la Newsletterul Ceasmania.ro primesti automat un voucher de 25% reducere pe care il poti folosi la achizitionarea unui ceas Guess!

Totodata, prin abonare, intri in comunitatea exclusivista Ceasmania, fiind printre primii care care afla moile oferte de ceasuri dama, cele mai bune promotii si alte surprize destinate exclusiv abonatilor.

ceasuri ceasuri

Pentru orice nelamurire, un consultant Ceasmania iti sta la dispozitie, gata sa te ajute sa-ti alegi modelul de ceas potrivit.

Program: Luni – Vineri

Ora: 09:30-18:00

Telefon: 0736.369.575

Email: comenzi@ceasmania.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *