Bara de tractiuni, un aparat pentru un corp perfect

Unul din cele mai importante aparate de fitness pentru modelarea perfecta a corpului este bara de tractiuni . Mobilitatea si adaptabilitatea la orice mediu o face perfecta pentru transport, instalare si utilizare.
Bara de tractiuni, un aparat pentru un corp perfect
Datorita dimensiunilor reduse si a modului de instalare, bara de tractiuni este preferata pentru toate categoriile de utilizatori. De asemenea, datorita adaptabilitatii la o gama larga de exercitii, bara de tractiuni este ideala pentru oricine vrea sa-si dezvolte mai pronuntat corpul fara grija timpului si a implicatiilor financiare.

Sanatatea si forma fizica sunt influentate in mod pozitiv atunci cand folosim o bara de tractiuni. Exercitiile care presupun intinderea intregului corp prin atarnare aduc un beneficiu starii generale de sanatate. Aceste exercitii combat efectele sedentarismul si statului constant la birou. Ele sunt benefice si pentru condus, dar si pentru munca in pozitii dificile.

De asemenea, exercitiile de tractiune la bara ajuta la eliminarea stresului, la detasarea de calculator, de telefon, de tableta si ajuta la limpezirea mintii prin crearea adrenalinei si a substantelor endorfine. Acest fapt, similar exercitiilor la aparatele de fitness, imbunatateste tonusul si influenteaza regenerarea tesuturilor din muschii lucrati, fapt care aduce o stare de relaxare unica. De altfel, stimuleaza corpul sa arda grasimile de rezerva si sa le inlocuiasca cu masa musculara. Acest lucru contureaza forma corpului pentru o imagine de invidiat.

Pentru cei tineri, exercitiile la o bara de tractiuni aduc contribuie la dezvoltarea armonioasa a corpului. Intinderea corpului de sus pana jos sub propria greutate si folosirea altor grupe de muschi, ajuta cresterea corecta si dreapta a coloanei vertebrale si a membrelor. Un alt beneficiu important adus de bara de tractiuni este consumul mare de energie sub forma de glucoza, pe care corpul este fortat sa o distribuie din grasimile de rezerva de pe corp. Exercitiile corecte combinante cu o alimentatie eficienta (slaba in glucide cu indice glicemic ridicat si bogata in legume, carne si lactate) sunt cheia sanatatii si a bunastarii fizice.

Pentru pasionatii de culturism si de fitness, bara de tractiuni este un aparat care aduce un aport extraordinar in modelarea perfecta a corpului. Varietatea de bare de tractiuni oferita de magazinul Sport Mag, te ajuta sa iti maresti masa musculara de la brate, umeri, spate sau sa iti conturezi mai bine muschii de pe abdomen si de la picioare.

Fie ca este o bara de tractiuni de usa, reglabila, pentru scara, pentru tavan sau cu paralele, exercitiile la acest aparat presupun modelarea optima a muschilor de la:
– spate (Marele dorsal, Rotund mare, Rotund mic, Trapez, portiunea inferioara, Romboid mare, Romboid mic)
– piept (Pectoral mare)
– brate (Biceps brahial, Brahial, Triceps brahial, Brahioradial)
– abdomen (Drept abdominal, sub aponevroza, Oblic extern, Iliopsoas, Cvadriceps – Drept femural, Tensor alfasciei lata)

Iata cateva din barele de tractiuni oferite de Sport Mag pentru modelarea unui corp perfect:

1. Bara tractiuni usa SPORTMANN

Bara de tractiuni de usa SPORTMANN este una din cele mai simple bare pe care se pot realiza o varietate de exercitii: tractiuni, flotari, tractiuni cu picioarele suspendate, rasuciri cu picioarele suspendate si tractiuni pana in dreptul barbiei.

Este recomandata pentru incepatori si avansati. De asemenea, este foarte usor de montat si pe usi de latime mica (70-78cm) cu o adancime 11-16 cm, fara a necesita suruburi sau gauri in perete. Greutatea maxima a utilizatorului poate fi de 100 kg.

2. Bara tractiuni pentru tavan inSPORTline C-bar

Bara de tractiuni pentru tavan inSPORTline C-bar este un aparat ideal pentru folosit in casa sau la sala. Este conceput sa fie montat pe tavan pentru a putea beneficia de siguranta, stabilitate si spatiu. Greutatea maxima admisa este de 120 kg si este ideala pentru orice categorie de varsta.

Bara este realizata din otel de inalta calitate, rezistent la uzura si la coroziune. Este prevazuta cu 2 manere ajustabile din EVA pentru a diversifica exercitiile fizice. Se poate ajusta pe 2 niveluri.

3. Bara tractiuni si abdomene inSPORTline LCR-11114B

Bara de tractiuni inSPORTline LCR-11114b este ideala pentru amatori si avansati si este destinata fixarii pe perete sau pe scara de gimnastica. Bara este aparatul potrivit pentru dezvoltarea musculaturii spatelui, a abdomenului si a bratelor.

Datorita structurii sale puternice, bara de tractiuni si abdomene suporta o greutate maxima de 150 kg, cand este montata pe spalier si 200 kg cand este montata pe perete. Bara se fixeaza la spalier cu ajutorul a doua carlige rezistente, iar pe perete se fixeaza cu ajutorul a 6 suruburi solide.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>