Alegeti produse de la Vetter

Este incredibil cum era tehnologiei a evoluat asa rapid intr-un timp foarte scurt. Impactul pe care-l poate avea o retea de socializare asupra vietii reale este incredibila. Foarte multe persoane au ajuns in televiziune datorita unor simple videoclipuri urcare pe Vines. Asa de popular au ajuns si pozele de tip selfie. Conceptul nu este unul noi sau nemaivazut, insa nu a mai fost folosit in ultima perioada, pana in anul 2012-2013. Imediat dupa ce era selfie a inceput, au fost lansate diferite instrumente specializate in acest domeniu. Cu totii stim de selfiestick. SelfieProStick este perfect pentru un selfie de calitate. Batul Selfie este capabil de o lungime de 22cm pilat, astfel incat sa faci o fotografie cu un grup mare de persoane. Deci, putem face o poza de grup fara a modifica obiectivul pentru a poza toate persoanele. SelfiePro Stick are o latime de 52 de mm si ajunge la 72mm. Astfel, in selfiestick putem introduce cam orice telefon capabil de o poza selfie si nu numai. SelfiePro Stick are un declansator de poza prin Bluetooth IBO-01 prin telecomanda, avand o baterie foarte buna, de tip CR2025, capabila sa mentina o zi intreaga de poze. Telecomanda este capabila sa se conecteze la sisteme Android cu versiunea peste 4.2.2 JellyBean si la dispozitivele iOS 6.0 sau mai recente. Daca chiar doresti sa imbunatatesti calitatea foto, iti recomand acest SelfiePro Stick, mai ales daca-l putem fixa pe un trepied. SelfiePro Stick are un sistem de blocare/deblocare prin rasucire, care-ti permite sa fixezi telefonul foarte bine, fara a avea grija unei eventuale “tragediri”, iar Vette.ro garanteaza acest lucru. SelfiePro Stick SSA1VT83D este dispozinibil la comanda pe www.vetter.ro. Vetter.ro este un magazin online specializat in produse IT. Pretul este unul foarte convenabil, iar calitatea este ireprosabila. Deci, la comanda unui SelfiePro Stick SSA1VT83D primesti selfiestick-ul, o telecomanda declansator de poze prin Bluetooth IBO-01 si o baterie pentru selfiestick de tip CR2025.

 

Daca sunteti pasionat de fotografie si doriti sa realizate poze de calitate, va recomand sa utilizati un selfiestick. Pretul este unul foarte avantajos, iar calitatea lui este premium. Eu personal am fost de mic pasionat de fotografie, de grafica, de video si de calitate. Mi-am achizitionat si un obiectiv tot de pe Vetter.ro care-mi permite sa trimit era selfie la un alt nivel, largind un pic orizontul camerei de pe fata a telefonului meu mobil. In cazul in care doriti sa va achizitionati un SelfieProStick sau chiar obiectivul pentru selfie, va recomand sa utilizati www.vetter.ro. Calitatea produselor este ireprosabila, iar coletarea este foarte rapida si de calitate. Am ramas complet surprins sa aflu ca Vetter.ro trimite calitatea produselor la un alt nivel. In cazul in care ati achizitionat deja produse de pe Vetter.ro, va rog sa imi lasati un un scurt review in sectiunea de mai jos. Sunt tare curios sa aflu si parerile voastre. Pentru mine, Vetter.ro ramane un magazin online foarte valoros pentru mine.

Acumulatori

Huse

Accesorii auto si calatorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>