Altgrad si reducerile pentru Black Friday

Ati auzit de marile reduceri de Black Friday piese auto Ford?  In perioada care urmeaza, mai exact vineri, sambata si duminica toti posesorii de masini Ford vor avea parte de o mare surpriza. Site-ul Altgrad Auto, cel mai mare site care se ocupa cu vanzarea de piese auto originale pentru masinile de la marca Ford se vor bucura de foarte multe reduceri si promotii, este unul dintre cele mai bune momente in care sa va puteti achizitiona fix acele piese de care aveti cea mai mare nevoie si care va sunt de un asa mare ajutor.

10 la suta discount la comanda on lines piese ford

Cei care au o masina Ford probabil deja cunosc acest site si deja au cumparat de la ei, insa ceea ce ne face sa ne gandim de doua ori inainte de a cheltui banii pe altceva este faptul ca nu multe sunt site-urile care desi au piese de la Ford mai le si ofera la reducere in aceste zile.

Dar nu vorbim numai de Black Friday, Altgrad Auto va ofera preturi foarte exceptionale la  piese ford transit, dar si la restul categoriilor de piese Ford, pentru ca magazinul Altgrad este magazinul in care orice posesor de masina Ford trebuie sa aiba incredere si pe care trebuie sa il viziteze ori de cate ori este nevoie.

Un site care se bucura de atata timp de popularitate in randul persoanelor care au Ford, dar si care ne ofera zi de zi cele mai bune servicii si produse, se pregateste sa ne uimeasca si de aceasta data cu calitatile produselor lor si cu faptul ca pot oferii cele mai bune preturi din aceasta ramura de servicii.

Tot de Black Friday vom intalnii reduceri si la categoria de piese Ford Motorcraft cei care vor reusii sa depaseasca suma de 500 Ron vor avea parte si de 5% inapoi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *