Geamurile termopan o investitie in sanatate

Zilnic suntem expuși la diferite tipuri de poluare, unele vizibile care ne deranjează instant și altele mai subtile care le simțim după o expunere mai îndelungată. Una dintre cele mai periculoase forme de poluare din zilele noastre este poluarea fonică.
Mediul urban este cea mai mare sursă de poluare fonică, zgomotele produse de traficul rutier, al avioanelor, zgomotele specifice unui șantier, etc. Din păcate expunerea la aceste zgomote nu se limitează doar cât suntem în afara casei, de cele mai multe ori gălăgia de afară se aude și în interiorul locuințelor.
Pe termen lung expunerea la poluare fonică poate afecta intr-un mod nociv sănătatea noastră, fiind al doilea factor de mediu favorizant al îmbolnăvirii provocând insomnii, diminuarea capaciății de a învăț sau probleme mortale de sănătate.
Un prim pas pentru a te proteja de această formă de poluare este montearea geamurilor
termopane. Acest tip de geam izolează fonic mult mai bine decât un geam clasic și astfel te protejează mai eficient de poluare fonică. Sunetul pătrunde cel mai mult prin tâmplaria ferestrei, de aceea la alegerea ferestrei trebuie aleasă o tâmplărie eficientă.
Printre cele mai eficiente construcții ale geamurilor termopan este cea cu tâmplarie PVC. Folosind acest tip de fereastră termopan veți îmbunătăți izolarea locuinței, reducând pierderea căldurii și protejarea împotriva zgomotelor din exterior.
Ferestrele oferite de Klador Trust sunt contruite din cele mai bune materiale care pe lânga izolare fonică oferă un produs durabil, ușor de întreținut și oferă o securitatea a locuinței mai ridicată. Pentru sporirea confortului și siguranței locuinței se recomandă folosirea geamurilor și ușilor termopan împreună cu izolarea exterioară a contrucției cu polistiren.
Profită de toate avantajele oferite de ferestrele termopan, o investiție în geamuri termoan cu tâmplarie PVC oferă o îmbunătățire în privința aspectului locuinței, scăderea energiei necesare pentru menținerea temperaturii dorite și cel mai important aspect este protejarea sănătății de efectele poluării fonice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *