Prelucrări industriale cu laser

#7

Analko Aluminium Confex execută prelucrări industriale cu laser. Aceasta este o tehnologie modernă, foarte economică, bazată pe acțiunea unui fascicul laser puternic. Deoarece nu are loc niciun impact mecanic, este exclusă deteriorarea semifabricatelor metalice. Tăierea cu laser poate fi utilizată pentru prelucrarea multor metale: aluminiu, oțel inoxidabil, alamă, oțel carbon, titan, cupru. Indiferent de proprietățile fizice ale metalelor, procesul de tăiere cu laser este la fel de calitativ și previzibil. Cu ajutorul său, se pot crea chiar micro-găuri, se pot face tăieturi mici, forme originale, piese de înaltă precizie fără investiții serioase de timp. Poți comanda lucrări urgente, în forme complexe, precum și alte comenzi non-standard de la atelierul de confecții metalice Analko Aluminium Confex.

Prelucrări industriale cu laser – Avantaje

  • Versatilitate- lucrul cu metale diferite, realizarea de produse simple și complexe într-un timp scurt.
  • Practic– nu este necesară prelucrarea suplimentară a metalelor, iar costul produsului finit este mai mic decât în cazul altor metode.
  • Precizie ridicată- eroare mică până la 0,05 mm, deoarece se folosește un cap de lucru cu diametrul de 1 mm. În acest caz, există posibilitatea prelucrării în funcție de dimensiunile sau standardele clientului.
  • Productivitate- Se execută rapid lucrări de tăiere laser cu o calitate ridicată și cu deșeuri minime.
  • Rentabilitate- consumul de material este redus, timpul pentru tăierea cu laser a metalului la comandă este mult mai mic, decât în cazul altor tipuri de prelucrare.
  • Urgență- este posibilă tăierea cu laser urgentă, care se realizează fără pierderi de calitate și costuri tehnice suplimentare.
  • Ușurința de gestionare datorită utilizării de echipamente moderne și controlere digitale.
  • Fără defecte- tăierea se efectuează fără abateri de la o linie dreaptă, cu prelucrarea corectă a colțurilor, fără rugozitate.
  • Posibilitatea producției în serie- rezultatul poate fi repetat și poți  comanda un lot serial la un cost minim.

Serviciul de tăiere cu laser este solicitat în rândul producătorilor de piese industriale, bunuri, firme de publicitate și industria auto. Viteza și calitatea tăierii depășesc astfel, metodele mecanice, prelucrarea plasmei și ștanțarea. În ciuda tuturor avantajelor, tăierea cu laser are limitări în ceea ce privește grosimea metalului. În plus, este important să se ia în considerare faptul că, costul serviciului va fi mai mare decât la comandarea ștanțării.

Prelucrări industriale cu laser

Tăierea laser a oțelului este unul dintre cei mai importanți pași în procesul de prelucrare a metalelor. Această tehnologie este utilizată pe scară largă astăzi la diverse întreprinderi, deoarece permite crearea de piese și structuri de orice complexitate cu precizie maximă, iar după tăierea metalului laminat poate fi supus diferitelor tipuri de prelucrare: galvanizare, ștanțare, vopsire, sudare sau îndoire. Analko Aluminium oferă companiilor și persoanelor fizice servicii de tăiere laser la prețuri accesibile. Cu echipamente moderne, se poate tăia metal cu o grosime de 0,8 până la 8 mm în conformitate cu dorințele clientului.

Tehnologia de taiere laser este mult superioară metodelor tradiționale de tăiere a oțelului inoxidabil. Aceasta se referă în primul rând la calitate. Echipamentele laser sunt capabile să ofere o precizie ridicată de tăiere, cu absența aproape completă a bavurilor și a marginilor rupte. Echipamentul computerizat utilizat pentru tăierea cu laser se distinge printr-o viteză mare de procesare a materialelor și capacitatea de a produce orice număr de produse laminate: de la o singură tăietură a unei piese specifice până la producția de masă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *