Mixit deschide precomenzile pentru Marele Calendar de Craciun 2024, cel mai plin calendar de pana acum


Omul gospodar isi face vara sanie si iarna car!
 spune un proverb. In acelasi spirit, Mixit deschide precomenzile pentru
Marele Calendar de Craciun 2024, o editie speciala care promite sa incante atat copiii, cat si adultii, printr-o serie de surprize si inovatii. Clientii pot profita de o reducere de 31 de lei pentru achizitionarea calendarului de pe site, reducere disponibila doar pana la 30 septembrie 2024.

Anul acesta, Calendarul de Advent Mixit aduce o noutate deosebita: dupa deschiderea fiecarei cutiute, aceasta se transforma intr-un compartiment al unui trenulet de Craciun. Acest trenulet este format din patru vagoane si o locomotiva, iar la finalul procesului de descoperire a surprizelor, copiii vor putea asambla un decor cu o lungime de peste 1,2 metri. „Am dorit sa adaugam o dimensiune jucausa si interactiva calendarului nostru de Advent, care sa aduca bucurie nu doar prin produse, ci si prin creativitate. In fiecare an incercam sa avem un calendar si mai complex decat in anii precedenti, iar cel din 2024 este cel mai plin si mai inovativ de pana acum”, a declarat Tomáš Huber, cofondator Mixit.

Calendarul de Advent 2024 include 26 de surprize, dintre care doua vor fi dezvaluite in zilele speciale de Mos Nicolae si Ajunul Craciunului. Selectia de produse din acest an include unele dintre cele mai indragite bunatati din oferta Mixit, dar si noutati absolute. Clientii se vor putea bucura de o varietate de musli, fructe liofilizate, bilute cremoase si chipsuri de mere si nuca de cocos. De asemenea, calendarul include si bunatati de sezon precum terciul de Craciun sau Mixitka de Craciun, iar anul acesta a fost adaugata o noua reteta speciala de bilute cremoase.

„Ne dorim sa oferim clientilor nostri un calendar de Advent plin cu gustari delicioase, dar si o experienta unica. Anul acesta, trenuletul de Advent va fi un companion alaturi de care familiile vor calatori pana in ziua de Craciun si pe care il vor putea folosi si ulterior”, a spus Martin Wallner, cofondator Mixit.

Calendarul este disponibil pentru precomanda acum pe www.mixit.ro, la un pret special redus, pentru cei care doresc sa isi asigure acest produs exclusiv in editie limitata. Dimensiunile calendarului sunt de 50 x 28 x 10 cm, iar fiecare compartiment este gandit pentru a aduce bucurie si cate o surpriza delicioasa in fiecare zi din luna decembrie pana la Craciun. Calendarele comandate, si orice alte produse incluse intr-o comanda ce contine si un Calendar de Craciun Mixit, vor fi expediate la mijlocul lunii octombrie.

Despre Mixit

Mixit este un magazin online in care clientii isi pot crea propriul mix de cereale, müsli, fructe uscate si nuci preferate. In prezent, pe site exista peste 70 de ingrediente diferite: baze de cereale, fructe uscate, nuci, seminte, precum si delicii precum ciocolata, condimentele sau mini fursecuri. Oferta Mixit include si amestecuri deja pregatite, create de nutritionisti, dar si ingrediente speciale pentru persoanele care sufera de boala celiaca sau alergii la anumite tipuri de alimente.

Alte produse din sortimentul Mixit sunt ciocolatele Mixit, cu un continut de ciocolata neagra de calitate 70%, imbogatita cu fructe liofilizate si nuci sanatoase. Pe site se gasesc si Mixitka, batoane de müsli, bauturi pudra, mixuri sarate de alune si branzeturi. Intrucat Mixit considera ca si ambalajul este de o importanta deosebita, tuburile companiei sunt concepute cu mult drag. Clientul Mixit poate alege livrarea prin curieri sau colectarea personala din punctele Packeta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *