Vei avea nevoie de mai mult decât o consolă pentru a te juca din mers

Jucătorii din întreaga lume au făcut o pasiune pentru jocurile pe mobil. Foarte multe persoane nu-și pot imagina o vacanță fără consola lor Nintendo Switch, pe care o apreciază datorită formatului său hibrid. Alte dispozitive, cum ar fi Steam Deck sau SUS Legion Go, le oferă jucătorilor capacitatea de a accesa de oriunde întreaga lor bibliotecă de jocuri de pe PC. Ca urmare a dezvoltării semnificative a telefoanelor mobile, foarte multe titluri noi sunt lansate și pe această platformă. Pentru jucători nu contează dacă joacă în casă sau afară. Singurul lucru important pentru ei este să aibă acces la bibliotecă fără a fi necesar să șteargă sau să descarce unele dintre titlurile lor preferate. Cardurile de memorie rapide care oferă mult spațiu de stocare pot fi utile în această situație.

Spațiul pe disc oferit de consolele mobile este foarte mic pentru ca jucătorii să poată accesa oricând toate jocurile lor preferate. Versiunea deluxe a Steam Deck oferă mai puțin de jumătate de terabyte (versiunea OLED oferă un spațiu de stocare de până la 1 TB), în timp ce Nintendo Switch oferă doar 32 GB. Cel mai mare avantaj al memoriei interne este viteza. Chiar și producătorii sfătuiesc utilizatorii să instaleze pe aceasta jocurile care necesită cele mai multe resurse. Totuși, aceasta va stoca doar câteva titluri. Îți recomandăm să investești într-un card de memorie suplimentar.

Una dintre cele mai bune alegeri pentru gaming este cardul microSD Samsung Pro Ultimate. Oferă viteze de citire care pot ajunge până la 200 MB/s și este disponibil în diferite variante, cu diferite opțiuni pentru spațiul de stocare. Oricine poate găsi un astfel de card care să corespundă nevoilor sale. În cazul în care cauți un card destinat jocurilor, îți recomandăm să alegi unul cu un spațiu de stocare de 512 GB ce pot fi folosiți pentru jocuri și alte fișiere.

Chiar dacă vitezele de citire ale cardurilor de memorie moderne garantează o durată scurtă a ecranelor de încărcare, este important să reținem că acest producător coreean a anunțat anul acesta două modele noi: Samsung microSD Express. Acestea vor oferi viteze de citire care pot ajunge până la 800 MB/s. Sunt mai rapide decât orice SSD-uri SATA, care pot ajunge doar până la 560 MB/s. Asta înseamnă de patru ori mai mult decât cardurile UHS-1 tradiționale, care pot atinge viteze doar de până la 200 MB/s.

Cardurile Samsung reprezintă o alegere excelentă pentru persoanele cărora le place să joace pe tabletă sau pe telefonul mobil jocuri care ocupă mult spațiu. Adesea, aceste dispozitive trebuie să facă față celor mai extreme condiții. Majoritatea utilizatorilor și-au scăpat pe jos dispozitivele sau au vărsat apă pe ele cel puțin o dată. Toate cardurile menționate mai sus sunt rezistente la șocuri și la apă. Dacă dorești să reduci sarcinile memoriei interne, acestea reprezintă cea mai bună soluție. Trebuie doar să instalezi jocurile pe acestea, ca să nu te deranjeze atunci când creezi amintiri, făcând fotografii sau realizând clipuri video.

Înainte de a pleca, nu uita să-ți pregătești biblioteca mobilă, atât pe telefon, cât și pe consolă. Astfel, vei putea juca titlurile preferate chiar dacă pierzi conexiunea la internet. Vei putea să te relaxezi și să vizitezi locuri noi atât în lumea reală, cât și în cea virtuală.

Future Jobs Cup, un proiect CSR susținut de TikTok și Școala de Valori, își anunță câștigătorii: cine sunt românii inovatori ai noii generații

București, 18 iunie 2024 – TikTok și Școala de Valori anunță finaliștii Future Jobs Cup, o inițiativă CSR concepută să ajute studenții români să dobândească abilitățile și cunoștințele necesare pentru piața locurilor de muncă aflată în rapidă evoluție. Pe parcursul acestui proiect transformațional s-au înscris aproape 2.400 de studenți din principalele universități din România și tineri care demonstrează ambiția noii generații.

Rezultate cheie:

  • Optimism crescut: 80% dintre participanții Future Jobs Cup care au răspuns unui chestionar intern sunt optimiști cu privire la locurile de muncă viitoare în contextul unei piețe a muncii digitalizate.
  • Competențe dobândite:Participanții au menționat că au dobândit o gamă largă de abilități esențiale, printre care se numără analiza datelor, securitatea cibernetică, recunoașterea știrilor false, utilizarea instrumentelor digitale și editarea video. În plus, peste 80% dintre respondenți au menționat că acum, odată cu încheierea proiectului, se simt mai pregătiți pentru piața muncii viitoare, iar peste 75% dintre ei consideră că proiectul i-a ajutat în acest sens.
  • Dezvoltare personală: Proiectul a contribuit semnificativ la dezvoltarea abilităților non-tehnice ale participanților, cum ar fi colaborarea, adaptabilitatea, comunicarea, creativitatea, motivația și leadershipul.
  • Impact pozitiv: Participanții au subliniat impactul pozitiv al proiectului asupra dezvoltării lor personale și profesionale.

Festivitatea de premiere a fost o sărbătoare a creativității, inovației și a eforturilor tuturor participanților. Peste 1.016 tineri au avansat în a doua etapă a competiției, implicându-se în etapa de pregătire a programului. De asemenea, din juriu au făcut parte Silvia Bogdan, Președinte, Școala de Valori; Alina Hinescu, Manager de parteneriate, Europa Centrală, TikTok; Monica Zara, Partener & Head of Conference, How to Web; Oana Maria Călin, Profesor de Jurnalism și Comunicare; și Administrarea Afacerilor Universitatea București; și Tudor Mureșanu, Trainer de Nimic.

Anunțarea câștigătorilor

Competiția Future Jobs Cup a continuat cu anunțarea echipelor câștigătoare, iar fiecare a prezentat un proiect care integrează noi concepte legate de joburile viitorului.

Câștigătorilor li s-au acordat granturi substanțiale pentru a-și transforma ideile vizionare în soluții cu impact:

  • Locul I ($15.000):Oportune (Alexandru-Emilian Crăciun, Angela Mihaela Ciuraru, Mihai Cosmin Ciuhureanu, David Stancu-Filipescu, Larisa Prelucan) – București și Galați
  • Locul II ($10.000):Zațu (Teodor-Emilian Cazacu, Andreea Ungureanu) – București și Suceava
  • Locul III($7.000): Plant from home (Mihail Câmpeanu, Vlad Postelnicu, Teodora Câmpeanu, Andreea Barbuc, Sofiana Alexe, Bianca-Elena Rotaru) – București și Timișoara

A fost o experiență extraordinară la care nu ne-am așteptat. Mă simt bucuros, e un plus de validare după toată munca pe care am depus-o. Încep să cred că vorba „plec din România că nu am ce face aici” nu o să mai existe în câțiva ani. Prin inițiative ca Oportune și toate celelalte pe care le-am întâlnit în cadrul Future Jobs Cup cred că putem reuși să facem ceva mișto și să schimbăm”, a spus Alexandru-Emilian Crăciun, reprezentant al proiectului Oportune, echipa câștigătoare a locului I, la categoria studenți.

Începând din luna aprilie, ONG-urile de tineret s-au putut înscrie și ele în competiție cu proiecte menite să investească în creșterea și dezvoltarea asociațiilor lor.

  • Locul I ($5.000):RoboClub (Iulian Vîrban, Gabriela Vîrban) – Teleorman
  • Locul II ($3.000):Liga Studenților din Universitatea „Dunărea de jos” Galați (Alexandru-Cosmin Vlad) – Galați
  • Locul III ($2.000):NewYorkCrew (Sabin-Emilian Prunău) – Galați

Au fost lucruri noi, inedite, dar atât de utile. Am avut ocazia să întâlnim oameni și echipe deosebite cu care am lucrat foarte bine. A fost un concurs, însă noi, ca ONG-uri, nu avem competitori, lucrăm împreună și facem lucruri comune. Suntem bucuroși că putem lansa următoarea fază a proiectului nostru imediat, în câteva săptămâni”, a menționat Iulian Vîrban, reprezentant al proiectului RoboClub, echipa câștigătoare a locului I, la categoria ONG-uri.

Dezvoltarea abilităților de inovare

Știind că 90% din locurile de muncă ale viitorului vor necesita competențe digitale, TikTok și Școala de Valori au lansat Future Jobs Cup pentru a aborda această nevoie critică.

Pe măsură ce tehnologia continuă să ne modeleze viețile, investiția în abilități digitale devine o cale esențială de a prospera pe o piață emergentă a forței de muncă. Competențele digitale sunt esențiale pentru ca tinerii să se dezvolte în lumea modernă, să găsească o implicare semnificativă și să participe activ la o societate din ce în ce mai interconectată și digitalizată. În același timp, abilitățile digitale le permit tinerilor să își dea frâu liber creativității, să își pornească propriile afaceri și să dezvolte soluții inovatoare la problemele reale ale societății contemporane”, a declarat Silvia Bogdan, Președinte, Școala de Valori.

Participanții au putut accesa Future Jobs Academy, un modul amplu de învățare și vor avea oportunitatea de a participa la o serie de sesiuni inspiraționale alături de cei 40 de mentori care s-au alăturat proiectului, printre care se numără Andrei Lasc (Brand Catalyst & Founder POARTA 9), Sabina Mihăilescu (Co-fondatoare ÎntreVecini), Ana Vișan (Marketing Manager bestjobs), Ovidiu Mureșanu (Content Creator) sau Cristiana Oprea (Pilot de raliu & Fondatoare Femei în Motorsport). De asemenea, studenții au participat la 10 ateliere găzduite în principalele centre universitare din România și la 37 de activități digitale care au abordat teme cruciale pentru joburile viitorului.

Participarea la Future Jobs Cup m-a încărcat cu energie și încredere în viitor, oferindu-mi ocazia să întâlnesc tineri extrem de talentați și inovatori. Ce m-a surprins cel mai mult la participanți a fost nivelul lor impresionant de creativitate și determinare de a găsi soluții la provocări curente ale comunităților din care fac parte. O bună parte din succesul unui start-up este dată de capacitatea de execuție a echipei, reziliența și o înțelegere cât mai bună a problemei clienților lor. Este important să aibă o gândire critică care să îi ajute să navigheze cu succes într-o piață a muncii în continuă schimbare și îi va ajuta să creeze impact pozitiv în societate”, a mărturisit Monica Zara, Partener & Head of Conference, How to Web.

Susținerea permanentă a tinerilor

Prin proiectul Future Jobs Cup, TikTok și Școala de Valori au reafirmat angajamentul lor de a stimula creativitatea, bucuria și autenticitatea în timp ce au oferit studenților o serie de informații și instrumente tangibile, menite să-i ajute în viitor. Această inițiativă nu doar că este utilă în procesul lor de angajare, ci pune bazele unei noi generații de antreprenori și specialiști în inovație.

În acest mediu aflat într-o continuă schimbare, nu a fost niciodată mai important ca studenții și tinerii să fie pregătiți și să aibă cunoștințele necesare pentru a face față provocărilor și schimbărilor. Vrem ca TikTok să se implice direct în oferirea unor soluții palpabile și ne angajăm să contribuim la aceste schimbări care au loc atât la nivelul comunității noastre, cât și în întreaga societate. Și suntem extraordinar de mândri să punem asta la cale alături de Școala de Valori. Așteptăm entuziasmați să vedem rezultatele și cum vor construi viitorul tinerilor”, a spus Jakub Olek, Public Policy and Government Relations Director for CEE & Nordics, TikTok.

Proiectul Future Jobs Cup a avut ca parteneri asociații de studenți și universități de prestigiu din România, printre care Universitatea Româno-Americană din București, Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca și Universitatea de Științele Vieții din Iași, AIESEC Romania și Board of European Students of Technology (BEST București).

TCL te invită să urmărești Campionatul European de Fotbal pe cel mai mare televizor QD-Mini Led din lume (115 inchi)

București, 14 iunie 2024 – Cu ocazia Campionatului European de Fotbal, TCL va fi prezent  începând cu data de 17 iunie la terasa Hop Garden din București cu cel mai mare televizor QD-Mini Led din lume. Pe tot parcursul campionatului, fanii fotbalului vor putea urmări echipele preferate pe ecranul uriaș de 115 inchi al televizorului TCL X955 Max, putând să se bucure de momente emoționante și imagini deosebite alături de cei dragi.

Primul meci al României va avea loc la München împotriva Ucrainei pe data de 17 iunie, de la ora 16:00. Echipa națională se va confrunta cu Belgia, pe 22 iunie, la Köln și Slovacia, pe 26 iunie, la Frankfurt.

În premieră, suporterii vor avea ocazia să trăiască momentele intense din timpul meciurilor Naționalei și să se bucure de imaginile impresionante oferite de televizorul TCL X955 Max pe ecranul său gigant. Folosind tehnologia QD-Mini Led cu peste 20000 de zone cu iluminare variabilă, TCL X955 Max este capabil să ofere imagini cu o luminozitate și cu un nivel de detaliu nemaiîntâlnit. Combinând beneficiile tehnologiilor QLED și OLED, TCL a reușit să transforme iluminarea de fundal tradițională, apropiindu-se vertiginos de o precizie la nivel de pixel.

Suporterii sunt așteptați să fie alături de echipele preferate începând de luni, 17 iunie, la terasa Hop Garden, situată pe Splaiul Unirii nr. 225, în București. În zilele în care echipa României joacă meciurile din grupă, participanții se pot înscrie la tombola organizată de TCL, pentru șansa de a câștiga un televizor TCL QLED Smart 65T7B cu diagonală de 65 inchi.

Samsung prezintă ce înseamnă gătitul creativ și inteligent prin campania sa pentru cuptoarele Bespoke AI

Dana Rogoz și Ela Crăciun sunt unele dintre ambasadoarele Samsung care le arată oamenilor cum folosesc cuptoarele Bespoke cu inteligență artificială în viața lor de zi cu zi

București, România – 17 iunie 2024 – Samsung Electronics lansează campania „Gătesc ce îmi spune cuptorul meu cu AI” prin care le prezintă oamenilor gama sa de cuptoare dotate cu tehnologie AI, care promit să aducă un plus de eficiență și ușurință în bucătăriile românilor. Campania este menită să le arate consumatorilor cum reușește inteligența artificială să schimbe complet experiența gătitului.

Dana Rogoz și Ela Crăciun, ambasadoare Samsung și parte din această campanie, demonstrează pe canalele lor de Instagram cum folosesc cuptoarele Samsung și aplicația SmartThings pentru a pregăti rețete delicioase. Ele au acceptat provocarea de a recrea o serie de preparate gândite de un tool de Generative AI pentru a exemplifica cât de ușor este, cu ajutorul produselor inteligente din casele lor și a conectivității sporite pe care le-o conferă aplicația SmartThings, să aduci la viață o mulțime de preparate creative și gustoase.

Aceste demonstrații practice au avut rolul de a evidenția modul în care tehnologia AI simplifică și îmbunătățește gătitul de zi cu zi.

Freshful este partener Samsung în cadrul acestui proiect, furnizând ingredientele pe care le-au folosit Dana Rogoz și Ela Crăciun în prepararea rețetelor lor.

Suntem încântați să aducem în atenția publicului noile posibilități pe care tehnologia AI le oferă în gătitul modern. Dorim să subliniem modul în care aceste tehnologii pot transforma experiența de gătit în căminul fiecărui utilizator. Este o oportunitate pentru noi să evidențiem cum inteligența artificială poate simplifica și îmbunătăți procesul de preparare a mâncărurilor, oferind astfel un nivel superior de confort și eficiență în bucătărie”, declară Simona Panait, Head of Marketing Samsung Electronics România & Bulgaria.

Vestea bună pentru consumatorii interesați să facă upgrade la un cuptor Bespoke de la Samsung este că pot folosi fie codul ELA15, fie codul DANA15 pentru o reducere de 15% la selecția de cuptoare din pagina https://www.samsung.com/ro/ai-pro-cooking/ până pe 31 iulie.

Cuptoare inteligente pentru un cămin liniștit

Cu Wi-Fi încorporat, camere interne, tehnologie AI și compatibilitate cu aplicația SmartThings, cele mai recente electrocasnice AI de la Samsung vin cu funcționalități îmbunătățite și conectivitate pentru a pune bazele unei case cu adevărat inteligente.

Cuptoarele echipate cu AI de la Samsung aduc multiple beneficii utilizatorilor datorită tehnologiilor lor integrate:

  • Pro Cooking: Folosind Inteligența Artificială și camera încorporată, cuptoarele Samsung din generația 2024 identifică ingredientele mâncării din cuptor și ajustează singure temperatura și programul de gătit. În plus, utilizatorii pot vedea de pe telefon stadiul de gătire al preparatului și chiar filma un video cu procesul de gătire direct din cuptor.
  • Gătire la aburi direct la cuptor cu funcțiaDual Cook SteamTM pentru preparate mai sănătoase sau funcția Add Steam pentru utilizatorii care își doresc ca preparatul să devină crocant la exterior și fraged la interior.
  • Dual Cook este funcția care le permite utilizatorilor să gătească simultan două preparate diferite, fiecare cu propriile sale setări de temperatură sau timp.
  • Programe de gătit precum Air Fry (posibilitatea de a găti alimente crocante și rumenite folosind mai puțin ulei, ideal pentru prepararea cartofilor prăjiți și a legumelor), Air Sous Vide (menține o temperatură uniformă pentru gătirea perfectă a alimentelor, prevenind gătirea excesivă și uscarea acestora)
  • Control de la distanță: Cu aplicația SmartThings, utilizatorii pot controla și monitoriza cuptorul de oriunde
  • Recomandări personalizate: Aplicația oferă rețete personalizate și creează un plan săptămânal pentru mese
  • Ghidare pas cu pas: consumatorii au parte de o experiență de gătit ghidată, pentru rezultate perfecte de fiecare dată
  • Monitorizarea consumului de energie: Prin aplicația SmartThings, utilizatorii pot vizualiza în timp real consumul de energie al cuptorului și pot ajusta setările pentru a economisi energie și a reduce costurile

Pentru mai multe informații despre electrocasnicele din gama Bespoke AI vă invităm să accesați Samsung.com/ro sau să urmăriți ultimele știri și noutăți anunțate pe Samsung Newsroom România.

TikTok Ad Awards se întorc în Europa pentru al treilea an consecutiv

București, 14 iunie 2024 – TikTok celebrează cele mai de succes campanii de pe platformă, care au impresionat comunitatea prin creativitate, autenticitate și rezultate memorabile. Premiile sunt deschise pentru Marea Britanie, DACH (Germania, Austria, Elveția), Franța, Italia, Spania, Europa Centrală și de Est (România, Cehia, Polonia), Țările Nordice (Suedia, Danemarca, Norvegia, Finlanda), Israel și Olanda.

Comunitatea TikTok își dorește să împingă limitele creativității, iar TikTok Ad Awards aduc în lumina reflectoarelor brandurile care fac acest lucru: creează conținut distractiv pentru comunitatea TikTok și generează rezultate.

Categorii:

Greatest Branding

Prin care se premiază o campanie de branding remarcabilă, cu o strategie inovatoare și o execuție pe TikTok care au generat rezultate excelente în etapa de awareness a campaniei. Acest premiu este destinat unei singure campanii.

Căutăm:

 Campanii construite special pentru TikTok

 O strategie de campanie inovatoare și rezultate remarcabile în etapa de awareness

*Această categorie este deschisă companiilor cu cel puțin 50 de angajați la nivel global (inclusiv filiale și companii-mamă). Pentru a evita confuziile, această restricție nu se aplică niciunei agenții care a fost implicată în campania publicitară înscrisă, ci numai afacerii promovate de campanie.

Greatest Performance

Prin care se premiază o campanie remarcabilă care a prezentat o strategie inovatoare de publicitate pe TikTok și a obținut rezultate excelente în etapa de loializare a campaniei. Acest premiu este destinat unei singure campanii.

Căutăm:

 Campanii construite special pentru TikTok

 O strategie de campanie inovatoare și rezultate remarcabile pentru etapa de loializare

*Această categorie este deschisă companiilor cu cel puțin 50 de angajați la nivel global (inclusiv filiale și companii-mamă). Pentru a evita confuziile, această restricție nu se aplică niciunei agenții care a fost implicată în campania publicitară înscrisă, ci numai afacerii promovate de campanie.

Greatest Creative

Prin care se premiază creativitatea unui brand pe TikTok, inclusiv utilizarea strategică a reclamelor plătite și a celor organice, care au adus rezultate pozitive și au contribuit la prezența continuă și remarcabilă a brandului pe TikTok. Acest premiu NU este destinat unei singure campanii.

Căutăm:

✨ O abordare creativă pentru TikTok

 O utilizare inovatoare a publicității plătite și organice care a adus rezultate remarcabile

*Această categorie este deschisă companiilor cu cel puțin 50 de angajați la nivel global (inclusiv filiale și companii-mamă). Pentru a evita confuziile, această restricție nu se aplică niciunei agenții care a fost implicată în campania publicitară înscrisă, ci numai afacerii promovate de campanie.

Greatest Small Business

Prin care se premiază o afacere mică, cu mai puțin de 50 de angajați, care a reușit să-și atingă obiectivele prin intermediul unei campanii creative derulată pe TikTok.

Căutăm:

 Campanii creative construite special pentru TikTok

 Rezultate remarcabile ale campaniei cu un impact tangibil în business

*Această categorie este deschisă companiilor cu maximum 50 de angajați la nivel global (inclusiv filiale și companii-mamă). Pentru a evita confuziile, această restricție nu se aplică niciunei agenții care a fost implicată în campania publicitară înscrisă, ci numai afacerii promovate de campanie.

Greatest TikTok

* Toate nominalizările pentru categoriile Greatest Branding, Greatest Performance, Greatest Creative vor fi incluse automat în lupta pentru premiul cel mare pentru Greatest TikTok. Greatest TikTok va fi oferit celei mai bune campanii: cea care și-a valorificat creativitatea grație instrumentelor de publicitate de pe TikTok, folosite într-un mod inteligent, inovator și ingenios, care a reușit să-și atingă obiectivele specifice de marketing. Căutăm campania care a rămas în inima comunității TikTok prin creativitatea sa, care prin intermediul trendurilor a reușit să inspire bucurie și să aducă un impact cultural în industrie.

Câștigătorii locali pentru Greatest TikTok se vor reuni pentru European Grand Prix, unde vom încorona Greatest TikTok din Europa în 2024.

Premii

✨ Iconic TikTok Ad Awards trophy

✨ Ad credits

✨ Shiny TikTok badge to promote your win on social or in client decks

✨ Paid media partnership to celebrate the winners

✨ Greatest TikTok winners will attend the European Grand Prix

Calendarul competiției

Startul înscrierilor: 10 iunie 2024

Deadline înscrieri: 25 septembrie 2024

Perioada de jurizare: 25 septembrie – 27 noiembrie 2024

Ceremoniile locale: 28 octombrie – 7 noiembrie 2024

European Grand Prix: 27 noiembrie 2024

 

Quickmobile.ro aduce toate variantele de iPhone 15 în România

Smartphone-urile Apple reprezintă una dintre primele opțiuni pentru cei care doresc să achiziționeze un telefon performant și de ultimă generație. Cu un design elegant și sofisticat, tehnologie de vârf și un ecosistem integrat care oferă o experiență utilizator optimizată, iPhone-urile se remarcă prin inovațiile constante și performanțele excepționale. De la camere foto de înaltă calitate și ecrane cu rezoluție superioară, până la securitatea avansată și actualizările software regulate, Apple continuă să seteze standarde în industria telefoanelor inteligente, atrăgând astfel milioane de utilizatori loiali din întreaga lume.

Quickmobile.ro, liderul pieței online de electronice din România, anunță cu entuziasm disponibilitatea tuturor celor trei variante ale noului iPhone 15. Clienții pot alege între iPhone 15 cu două SIM-uri fizice (varianta premium), iPhone 15 cu un SIM fizic și un eSIM, precum și iPhone 15 destinat pieței din SUA, cu două eSIM-uri.

Această diversitate de opțiuni reflectă angajamentul Quickmobile.ro de a aduce cele mai recente și dorite tehnologii la îndemâna consumatorilor români. iPhone 15, cunoscut pentru performanțele sale superioare și inovațiile tehnologice de ultimă generație, este acum accesibil în toate configurațiile sale direct de pe Quickmobile.ro.

În plus față de iPhone 15, Quickmobile.ro oferă o gamă largă de produse Apple. Clienții pot găsi cele mai noi modele de iPad, Apple Watch, MacBook, AirPods și o varietate foarte mare de accesorii esențiale. Quickmobile.ro se mândrește cu ofertele sale competitive, garantând cele mai mici prețuri din România pentru produsele Apple, fără a face compromisuri la calitate.

Cu o experiență vastă în domeniul electronicelor și o pasiune pentru inovație, magazinul online Quickmobile.ro se distinge prin serviciile de înalta calitate oferite clienților săi, compania asigurând cele mai competitive prețuri de pe piață, asigurându-se că clienții se bucura de cel mai avantajos raport preț/calitate.

  • Produse de calitate superioară: Quickmobile.ro este importator direct și distribuitor oficial pentru unele dintre cele mai renumite branduri din lume. Aici se găsesc telefoane mobile, tablete, smartwatch-uri, laptopuri, console gaming, ochelari VR, drone, camere de supraveghere, căști audio Bluetooth și multe altele, toate la cele mai bune prețuri.
  • Cel mai bun preț garantat: Quickmobile.ro se asigură că clienții primesc întotdeauna cel mai competitiv preț pentru produsele oferite. În plus, se oferă și posibilitatea de asigurare casco online pentru gadgeturi.
  • Servicii excelente: Quickmobile.ro oferă o gamă variată de servicii care includ garanție extinsă de până la 4 ani, 30 de zile drept de retur (extensibil la 60 de zile), plata în rate, livrare rapidă prin FanCourier sau Urgent Cargus și posibilitatea de a deschide coletul la livrare, asigurându-se că experiența de cumpărare este cât mai plăcută și lipsită de griji.
  • Flexibilitate în plată: Quickmobile.ro acceptă o varietate de metode de plată, inclusiv Visa, MasterCard, Bitcoin și PayPal, oferind maximum de confort și securitate.
  • Buyback și Program de Afiliere: Clienții pot profita de serviciul de buyback pentru a schimba vechile gadgeturi cu altele noi și se pot înscrie în programul de afiliere pentru a câștiga comisioane atractive.
  • Ambalare Premium: Quickmobile.ro dorește să ofere clienților o experiență de unboxing de neuitat, de aceea oferă servicii de ambalare premium pentru toate produsele.

Despre Quickmobile.ro

Quickmobile.ro este un magazin online specializat în tehnologie avansată, oferind o selecție de produse și servicii de înaltă calitate. Fiind importator direct și distribuitor autorizat pentru dispozitivele Apple, plus numeroase alte brand-uri de renume, Quickmobile.ro se dedică să aducă clienților săi cele mai recente și inovatoare produse la prețuri atractive. Cu o varietate de opțiuni de plată și servicii superioare, Quickmobile.ro se evidențiază ca alegerea ideală pentru cei care doresc produse premium și o experiență de cumpărare deosebită.

Pentru mai multe informații și pentru a explora intreaga gamă de produse, vizitați site-ul https://www.quickmobile.ro.

Visual Fan dezvăluie expansiunea strategiei Green prin lansarea de noi produse ale gamei ERA și prezentarea unei game concept de Smart TV-uri la Bucharest Tech Week

  • Brandul Allview va fi prezent și în acest an la Bucharest Tech Week, cel mai așteptat eveniment autohton din sfera tehnologiei, care se va desfășura în perioada 14-16 iunie 2024.
  • Compania brașoveană va prezenta, în cadrul evenimentului, două dintre diviziile sale: Green (prin expunerea AllviewCityZEN, prima mașină 100% electrică a brandului Allview, care poate fi condusă începând cu vârsta de 16 ani și a conceptului ERA Health), dar și divizia IT&C (unde va fi prezentată o nouă gamă concept de Smart TV-uri cu Google TV™ integrat și funcții de top, menite să ofere o experiență de utilizare complet diferită).
  • În atenția vizitatorilor va fi adus noul model ERA NutriVision Smart Refrigerator, cel mai recent produs din gama ERA, dezvoltat in-house de propria echipă Allview, formată din programatori, ingineri și nutriționiști.

Brașov, 14 Iunie 2024. Visual Fan SA, companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea brandului Allview, anunță extinderea portofoliului de produse ERA, prin introducerea combinei frigorifice de ultimă generație: ERA NutriVision Smart Refrigerator. Noile electrocasnice și servicii Allview sunt create pentru a răspunde cerințelor tot mai mari ale consumatorilor, oferind posibilități extinse de personalizare și un nou nivel de conectivitate inteligentă în bucătărie. Astfel, Allview prezintă cu entuziasm gama ERA Smart Refrigerator, care include produse ce beneficiază de know-how-ul și expertiza tehnică acumulată în cei 20 de ani de activitate ai brandului. Aceste cunoștințe dobândite în zona IT&C, au fost aplicate pentru noua ramură – a electrocasnicelor, din dorința de a dezvolta o serie de produse SMART pentru gama ERA.

Allview ERA Smart Refrigerator se transformă cu succes în inima casei, datorită funcțiilor SMART integrate, care depășesc barierele cotidianului. Printre beneficiile gamei Allview ERA Smart Refrigerator, amintim:

  • Aceste modele de frigidere inteligente devin o sursă inspirațională continuă de rețete personalizate pentru întreaga familie, cunoscând mereu ceea ce utilizatorul deține în frigider sau chiar în propria bucătărie și ajutând la combaterea risipei alimentare, prin opțiunea de semnalare a produselor care urmează să expire.
  • Este un sprijin permanent în realizarea unei liste de cumpărături complete, care se poate descărca pe propriul device al utilizatorului.
  • Camera interioară super wide angle Dual LED, reprezintă un real ajutor atunci când se dorește vizualizarea alimentelor din interiorul frigiderului.
  • Posibilitatea de conectare la YouTube transformă gama Allview ERA Smart Refrigerator în entertainer-ul familiei.
  • Aplicația Smart Home deja integrată, face din ERA Smart Refrigerator un hub de control al întregii case, putându-se conecta cu majoritatea device-urilor inteligente de pe piață, indiferent de brand.
  • AVI, Asistentul Vocal Inteligent este partenerul de încredere, care răspunde la orice solicitare, venind în sprijinul utilizatorilor ca o completare a aplicației ERA Health: poate furniza meniul săptămânal pentru întreaga familie, dar și să ofere informații suplimentare de nutriție, recomandări și soluții pentru o alimentație cât mai echilibrată și responsabilă.
  • ERA NutriVision Smart Refrigerator cu o capacitate de 327 L, integrează un dispenser pentru apă de până la 3 litri.
  • Este prevăzut cu un sistem inteligent de control al umidității și temperaturii, pentru ca alimentele utilizatorilor să fie păstrate în condiții optime.
  • Finisajele de înaltă calitate si suprafața anti-amprente garantează o întreținere ușoară și rezistență la zgârieturi.

Toate aceste inovații au ca scop revoluționarea bucătăriilor, făcându-le mai inteligente, mai interactive, dar și mai ușor de utilizat de către consumatori.

„Prin completarea portofoliului de produse ERA și dezvoltarea aplicației ERA Health, ne propunem să promovăm sisteme complexe care integrează produse inteligente, al căror scop este de a da valoare stilului de viață al utilizatorilor, în funcție de dorințele și nevoile acestora. Noua gamă de produse și servicii, Allview ERA, oferă soluții și asistență de gătit bazată pe inteligență artificială, care ajută consumatorii să adere la un stil de viață sănătos, echilibrat, responsabil și personalizat. Astfel, vom continua să ne îndreptăm atenția către crearea de produse sustenabile, care îmbunătățesc viața de zi cu zi a consumatorilor și care pot contribui la reducerea amprentei de carbon, dar și la diminuarea risipei alimentare. Conceptul ERA, lansat în 2022, a evoluat semnificativ, incluzând dezvoltarea aplicației de nutriție ERA Health și introducerea unor produse interconectabile în acest ecosistem. Planurile de viitor ale brandului Allview vizează extinderea, în următorii trei ani, către o gamă completă de produse inovatoare pentru bucătărie.”, a declarat Lucian Peticilă – CEO Visual Fan S.A.

Pentru divizia Allview Auto, primul trimestru al acestui an a adus un număr impresionant de comenzi ale modelului Allview CityZEN, iar target-ul propus la începutul anului pentru fiecare trimestru, a fost depășit doar cu dealerii actuali. Brandul Allview se află în discuții avansate pentru deschiderea de noi parteneriate strategice cu importanți dealeri auto, care au identificat potențialul modelului Allview CityZEN și al business-ului Allview Auto. Mai mult chiar, compania brașoveană planifică extinderea gamei până la sfârșitul acestui an și introducerea în portofoliu a noi modele de mașini electrice. Standul destinat mobilității electrificate, îi așteaptă pe vizitatori cu modelul Allview CityZEN, prima mașină 100% electrică a brandului Allview, care poate fi condusă de la vârsta de 16 ani. Printre caracteristicile sale definitorii, amintim:

  • Autonomie până la 220 km, în oraș.
  • Disponibilă în varianta cu 2 sau 4 locuri și airbag pentru șofer.
  • Sistem de camere de asistență la parcare, cu vizualizare 360°.
  • Senzori de parcare față și spate.
  • Jante din aluminiu și aer condiționat.
  • Centru de infotainment cu două ecrane de 10,25”.
  • Comenzi pe volan (audio, volum, preluare/închidere apeluri).
  • Oglinzi retrovizoare electrice.
  • Deschiderea și închiderea geamurilor din telecomandă.

În cadrul acestui eveniment de anvergură pe plan tehnologic, brandul Allview va prezenta o gamă concept de Smart TV-uri cu Google TV™ integrat și specificații de top, precum display QLED pentru redarea fidelă a imaginii, funcție Eye Care – care reglează nivelul de luminozitate în funcție de intensitatea luminii ambientale, varietate de diagonale, dar și un model de Smart TV, care va transforma locuințele utilizatorilor în adevărate galerii de artă, putând fi montat pe perete ca un tablou. Pentru iubitorii de conținut în natură și device-uri ieșite din comunul cotidian, producătorul brașovean le propune vizitatorilor un nou concept de Smart TV portabil, ușor de transportat, cu un design cochet și compact.

„La Bucharest Tech Week, suntem încântați să împărtășim viziunea noastră pentru viitorul tehnologiei și al mobilității electrificate. Proiectele noastre viitoare se concentrează pe valorificarea puterii inteligenței artificiale, pe inovație – care se află în centrul misiunii noastre, dar și pe crearea de soluții green, sustenabile – care nu sunt doar de ultimă oră, ci și accesibile românilor.” a continuat Lucian Peticilă – CEO Visual Fan S.A. 

Vă invităm să ne vizitați la cele două standuri Allview din cadrul evenimentului Bucharest Tech Week, din perioada 14-16 iunie, pentru a rămâne conectați la noutățile și proiectele viitoare.

Crizele impun regandirea modului de viata

12 iunie, București. Efectele crizelor actuale se vor vedea pe termen mediu și lung. Din acest motiv, soluțiile pe care băncile le oferă consumatorilor care întâmpină probleme în plata ratelor trebuie să fie sustenabile pe termen lung. Economisirea este una dintre aceste soluții. O altă rezolvare a impasului poate veni prin negocierea cu banca în cadrul CSALB, însă o ajustare a costurilor făcută de bancă trebuie însoțită de o regândire a modului de viață, din partea consumatorilor.

Sunt doar câteva dintre temele dezbătute în cadrul Centrului de Soluționare Alternativă a Litigiilor în domeniul Bancar (CSALB), în al 6-lea episod din #PodcasturileCSALB, în care sunt invitați Bogdan Pleșuvescu și Camelia Popa, într-o discuție moderată de Norel Moise.

| PODCAST CSALB |

Este al 4-lea an când în interviurile CSALB participă top managementul sistemului bancar și experți din domeniul juridic. Anul acesta și jurnaliști reputați din domeniul economic sunt invitați să dezbată principalele subiecte din banking, în cadrul Centrului de Soluționare Alternativă a Litigiilor din domeniul Bancar (CSALB). Analizăm noutățile și impactul lor în piața financiar-bancară, precum și relația consumatorilor cu instituțiile de credit într-un context socio-economic volatil și imprevizibil.

Ca lider de piață al sistemului bancar românesc Banca Transilvania tratează cu maximă prudență crizele suprapuse, inflația și dobânzile ridicate, deoarece în astfel de crize efectele nu se văd imediat, ci pot fi pe termen mediu și lung. Pe de altă parte, crizele aduc și multe oportunități. În ultimii ani au fost injectați mulți bani în economie, în infrastructură, în domeniul energetic. Sunt banii din PNRR, proiectele guvernamentale, iar băncile au dat credite pentru capitalul de lucru al firmelor. Acest fapt a dus la o reziliență din ce în ce mai mare atât a antreprenorilor, cât și a clienților persoane fizice. În primul rând au crescut salariile și nivelul de trai.

Economisirea a avut și ea o creștere substanțială, atât în depozite, cât și în instrumente investiționale. Observăm că cei care fac investiții nu mai așteaptă rezultate în câteva luni, ci investesc pe termen lung. În special la tineri întâlnim tot mai des conceptul de independență financiară prin prisma veniturilor pasive pe care le obțin. Pe de altă parte, creditarea a fost afectată în prima parte a anului. Inflația ridicată și dobânda de politică monetară au crescut costul de finanțare. Taxa pe activele sistemului bancar s-a adăugat la costul creditelor. Apoi, fiind exces de lichiditate în piață, ofertele băncilor s-au adaptat, iar creditele cu dobândă fixă au asigurat dezghețul creditării pentru persoanele fizice.” 

„Ce probleme apar în ultima vreme între bănci și clienți, mai ales partea de clienți persoane fizice, și cum îi ajută băncile să depășească dificultățile în plata ratelor?

Odată cu creșterea dobânzilor a crescut și gradul de îndatorare, precum și ponderea cheltuielor cu utilitățile și cele din coșul zilnic de cumpărături. Oamenii au fost obligați să aloce mai mulți bani pentru a-și acoperi nevoile de bază, iar plata ratelor bancare a trecut cumva în plan secundar. Unii clienți au cerut o reașezare a ratelor, care să fie mai adaptate nevoilor curente. Noi am acordat restructurări de credite, am radiat anumite sume sau am renunțat la unele comisioane. Adică nu ne-am ascuns în spatele calculatorului și nici n-am băgat capul în nisip ca struțul, așteptând ca problemele să se rezolvă singure. Problemele care apar trebuie tratate și discutate deschis. De aceea, făcând apel la educația financiară, am încercat să le explicăm clienților care aveau probleme că nu pot păstra același nivel de trai, nu pot rămâne în zona lor de confort și singura măsură pe care o iau să fie renegocierea ratelor cu banca. Această reașezare a ratelor este doar o soluție pe termen scurt și trebuie urmată de o reașezare mentală a modului lor de viață. Doar așa ne asigurăm că planul este viabil pe termen lung, atunci când, odată cu înaintarea în vârstă, vor apărea și probleme de sănătate și cheltuieli care se vor adăuga la cele cunoscute în prezent.

În tratarea problemelor pe care le întâmpină clienții, activitatea CSALB ne-a obligat și pe noi să ne educăm în sensul soluționării alternative. Nu am mai căutat dreptatea în fiecare virgulă și am înțeles că, uneori, este mai drept să găsești o soluție economică valabilă pentru ambele părți decât să rămâi cu dreptatea în mână. În multe bănci începe să se impună această abordare deoarece bulgărele beneficiilor din soluționarea amiabilă a crescut în permanență. Nimeni nu are de câștigat în momentul în care există un litigiu în instanță, pentru că există costuri, și de o parte, și de cealaltă. Noi vrem să facem banking, clienții vor să-și vadă de viața de zi cu zi. Iar când apar probleme, le putem rezolva amiabil.

Consumatorii care intră în negociere cu băncile la CSALB își doresc scăderea ratelor, indiferent prin ce metodă. Noi îi ascultăm ca la psiholog, iar apoi încercăm să identificăm soluția care să fie acceptabilă și pentru bancă. Așteptările oamenilor sunt mari, iar drumul a fost foarte lung. În primii ani ai CSALB oamenii nu cunoșteau nici ce clauze contractuale au sau nu știau că graficul inițial se schimba la 3 luni sau la 6 luni, în funcție de evoluția dobânzii variabile. Acum vin consumatori cu lecțiile învățate, știu ce să ceară, știu ce au în contract, iar acest lucru reprezintă un mare pas înainte. Astfel, soluțiile pe care noi le agreăm sunt asumate de către consumator, din simplul fapt că își cunoaște contractul și înțelege ce primește sau ce nu poate obține. Negocierea din cadrul CSALB nu poate fi replicată în instanța de judecată, dar poate aduce beneficii reale pentru consumatori. De exemplu, consumatorul poate veni cu un plan de redresare propriu, în care își revizuiește unele cheltuieli, iar în urma acestor calcule poate spune că suma care i-a rămas pentru rata este de 1.000 sau 1.500 de lei. Șansele ca banca să accepte această soluție sunt mari, dar există și o limită a negocierii. Când consumatorul dorește prea mult, se poate rupe echilibrul.  

Sunt și cazuri când consumatorii au pierdut în instanță și au venit apoi către CSALB. Chiar și atunci s-a găsit o soluție pentru consumatorul respectiv. Cele mai multe cazuri vin din partea consumatorilor care au probleme sau le anticipează pentru perioada următoare, precum și situația consumatorilor care au început un proces împotriva băncii, dar ajung să îl stingă după ce găsesc o rezolvare amiabilă, prin conciliere. Recomand băncilor să asigure, cel puțin în această perioadă, comunicarea față-în-față cu consumatorii care li se adresează. Și să dea dovadă de flexibilitate în ceea ce privește așteptările clienților. Soluțiile pe care le oferă trebuie să fie un ajutor real, nu să fie propuse doar de dragul de a fi propuse.

Voxa prezintă cea mai amplă și variată colecție de povești pentru copii în format audio

București, 4 iunie 2024 – Voxa își marchează prezența în lumea lecturii pentru copii, lansând cea mai bogată și variată colecție de povești pentru cei mici în format audio din România. Luna iunie devine o sărbătoare a lecturii, cu nenumărate lansări și colecții disponibile în exclusivitate pentru publicul românesc.

Mai mult conținut pentru copii

Această inițiativă răspunde nevoilor diverse ale copiilor cu vârste între 0 și 9 ani, precum și ale celor aflați în ciclurile școlare gimnaziale și liceale. Cu o selecție vastă de peste 3500 de titluri în limba română și engleză, platforma oferă un univers fascinant de basme și povești atât din patrimoniul românesc – precum „Capra cu trei iezi” sau „Motanul Încălțat” – cât și din literatura universală.

Utilizatorii pot explora un conținut diversificat, care include povești educaționale despre personalități, geografie și istorie, dar și piese de teatru radiofonic și emisiuni iubite, cum ar fi „Noapte Bună, Copii!”. Pe lângă acestea, în aplicație vor fi disponibile colecții de referință, precum seria „Țup”, „Disney Classic”, „Sweet Cherry” și „Storytime”, dar și bestsellerul internațional „Iepurașul care voia să adoarmă”.

Cu o gamă variată de titluri și colaborări cu autori de renume, Voxa este un partener de încredere pentru părinți și educatori în călătoria lor de a încuraja dragostea pentru lectură și învățare în rândul copiilor lor. Un exemplu bun în acest sens este Colecția Voxa Classics Kids care include 23 de titluri clasice, printre care se numără „Prinț și cerșetor”, „Vrăjitorul din Oz”, „Aventurile lui Tom Sawyer”, „Cartea Junglei”, „Alice în Țara Minunilor” și „Pinocchio”. Printre naratori se numără și Maria Radu, Daniela Nane, Cristina Stănciulescu, Monica Davidescu și Ilinca Hărnuț.

„Ne mândrim și cu parteneriatul nostru cu autorul român Alex Donovici, a cărui fenomenală serie Țup este acum disponibilă integral pe Voxa. Primele două volume din această serie, care au cucerit inimile a peste 100.000 de cititori din România și au fost traduse și publicate în peste 10 țări, sunt deja disponibile pe platforma noastră. Iar pentru un somn liniștit și odihnitor, oferim în premieră bestsellerul internațional Iepurașul care voia să adoarmă, care promite să transforme luptele de seară pentru culcare într-un ritual de dragoste și tandrețe. Această poveste, testată de copii și aprobată de părinți, folosește o tehnică inovatoare pentru a aduce o finalitate calmă oricărei zile agitate”, a spus Alexandra Dram, Head of Content, Voxa.

„Cântec de adormit Mitzura” în lectura Mitzurei Arghezi pentru publicul larg

„Doamne, fă-i bordei în soare,/ Într-un colț de țară veche,/ Nu mai nalt decât o floare /Și îngust cât o ureche.” Celebrele versuri scrise de Tudor Arghezi pentru fiica lui, Mitzura, pot fi ascultate acum de publicul larg în lectura Mitzurei Arghezi. Cu ocazia lunii copilului, Voxa lansează poezia în format audio pe toate canalele, însoțită de un video emoționant, care aduce în prim-plan legătura dintre un tată și fiica lui. Video-ul poate fi urmărit aici, iar poezia poate fi ascultată în aplicație aici.

Poezia este disponibilă pentru abonații Voxa în secțiunea Fonoteca de aur, parte a proiectului Teatru Radiofonic lansat de platformă în luna ianuarie. Colecția este o invitație pentru cei mari și mici deopotrivă de a descoperi frumusețea și sensibilitatea transpunerilor sonore ale unor titluri celebre din literatura națională.

O categorie în creștere

Această inițiativă vine în contextul unei creșteri constante a popularității conținutului audio pentru copii, reflectată și în preferințele consumatorilor din România. Se estimează că segmentul pentru copii va înregistra cea mai rapidă ascensiune în categoria cărților audio, cu o rată anuală de creștere de aproximativ 28,9% din 2023 până în 2030. Părinții apreciază cărțile audio ca o formă de entertainment educativ, contribuind la dezvoltarea armonioasă a copiilor și oferindu-le o alternativă fără expunere la ecrane.

Pe platforma Voxa, au fost acumulate peste 380.000 de ore de conținut pentru copii, cu o medie lunară de 20.000 de ore, iar categoria cărților pentru copii ocupă locul al treilea în interacțiunea utilizatorilor cu audiobook-urile. Interesul ridicat pentru acest tip de conținut este confirmat de cele peste 12.500 de evaluări acordate titlurilor destinate copiilor, situându-se la același nivel cu marile categorii de consum precum ficțiunea, dezvoltarea personală, thriller-urile și romanele.