Zyxel Networks lansează un extender PoE pentru a ajuta IMM-urile și MSP-urile să depășească provocările de implementare a rețelelor pe distanțe lungi

Noul PoE12-3PD oferă flexibilitate și simplitate în spațiile exterioare și clădirile istorice.

București, 27 septembrie 2024 – Zyxel Networks, lider în furnizarea de soluții de rețea cloud securizate, bazate pe inteligență artificială, a lansat un nou extender Power-over-Ethernet, conceput pentru a ajuta organizațiile să depășească provocările de implementare a rețelei pe distanțe lungi și limitările de putere.

Potrivit pentru utilizare în interior sau exterior, PoE12-3PD este un dispozitiv gestionat în cloud care îmbunătățește flexibilitatea rețelei pentru întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) și furnizorii de servicii gestionate (MSP), facilitându-le furnizarea de conectivitate extinsă la rețea pentru a acoperi zone exterioare mai mari, în spații interioare mari, în clădiri istorice sau pe distanțe extinse fără prize suficiente.

“PoE12-3PD este o dovadă a dedicării pe care o depunem pentru a rezolva provocările din lumea reală cu care se confruntă clienții noștri. Multe companii mai mici se pregătesc pentru expansiune, dar deseori descoperă că mutarea în birouri mai mari poate cauza dureri de cap de conectivitate”, a declarat Kell Lin, Vicepreședinte asociat al unității de afaceri strategice de rețea la Zyxel Networks. “De aceea am dezvoltat o soluție plug-and-play care permite IMM-urilor și MSP-urilor să implementeze rețele în medii complexe cu ușurință și încredere.”

În timp ce switch-urile PoE pot fi utilizate pentru a simplifica infrastructurile de cablare, performanța rețelei este adesea limitată de o limitare a distanței cablului de 100 de metri. Noul PoE12-3PD de la Zyxel Networks oferă o soluție eficientă și rentabilă care extinde și mai mult acoperirea rețelei, oferind conectivitate perfectă atât în scenarii interioare, cât și în exterior.

Extinderea rețelelor cu ușurință

PoE12-3PD este o soluție simplă plug-and-play care transmite atât date, cât și energie la marginea rețelelor. Capabil să furnizeze un buget total de până la 45 W prin intermediul a trei porturi de downlink PoE+, permite conectarea mai multor clienți PoE – cum ar fi camere IP, sisteme de control al accesului, dispozitive IoT și dispozitive și senzori de casă inteligentă care sunt de obicei instalați în aer liber sau în colțurile greu accesibile ale unei clădiri.

Odată instalat, utilizatorii își pot monitoriza starea rețelei prin intermediul  platformei cloud Nebula de la Zyxel Networks. Aceasta oferă o monitorizare unică a întregii rețele și este accesibilă prin web și o aplicație mobilă, făcând depanarea simplă pentru administratorii de rețea și MSP-uri.

Proiectat pentru a oferi servicii neîntrerupte, funcția PoE continuă a PoE12-3PD minimizează timpul de nefuncționare pentru întreținere și impactul asupra rețelei, oferind o alimentare continuă, chiar și în timpul ciclului de alimentare și al actualizărilor de firmware.

Design robust

Un design robust face ca PoE12-3PD să fie ideal pentru medii exterioare și industriale. Poate rezista la temperaturi de până la -20°C și va rămâne operațional la căldură de 50°C. Poate fi utilizat atât pe suporturi de perete, cât și pe stâlpi și dispune de o carcasă IP55, protecție la supratensiune de 6 KV și un cablu de împământare. Ca parte a efortului Zyxel Networks de a reduce deșeurile și amprenta de carbon, PoE12-3PD este livrat în ambalaje fără plastic.

Pentru mai multe informații despre PoE12-3PD și despre modul în care poate sprijini IMM-urile și MSP-urile, vizitați:

https://www.zyxel.com/global/en/products/switch/cloud-outdoor-indoor-poe-extender-poe12-3pd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *