TCL te invită să urmărești Campionatul European de Fotbal pe cel mai mare televizor QD-Mini Led din lume (115 inchi)

București, 14 iunie 2024 – Cu ocazia Campionatului European de Fotbal, TCL va fi prezent  începând cu data de 17 iunie la terasa Hop Garden din București cu cel mai mare televizor QD-Mini Led din lume. Pe tot parcursul campionatului, fanii fotbalului vor putea urmări echipele preferate pe ecranul uriaș de 115 inchi al televizorului TCL X955 Max, putând să se bucure de momente emoționante și imagini deosebite alături de cei dragi.

Primul meci al României va avea loc la München împotriva Ucrainei pe data de 17 iunie, de la ora 16:00. Echipa națională se va confrunta cu Belgia, pe 22 iunie, la Köln și Slovacia, pe 26 iunie, la Frankfurt.

În premieră, suporterii vor avea ocazia să trăiască momentele intense din timpul meciurilor Naționalei și să se bucure de imaginile impresionante oferite de televizorul TCL X955 Max pe ecranul său gigant. Folosind tehnologia QD-Mini Led cu peste 20000 de zone cu iluminare variabilă, TCL X955 Max este capabil să ofere imagini cu o luminozitate și cu un nivel de detaliu nemaiîntâlnit. Combinând beneficiile tehnologiilor QLED și OLED, TCL a reușit să transforme iluminarea de fundal tradițională, apropiindu-se vertiginos de o precizie la nivel de pixel.

Suporterii sunt așteptați să fie alături de echipele preferate începând de luni, 17 iunie, la terasa Hop Garden, situată pe Splaiul Unirii nr. 225, în București. În zilele în care echipa României joacă meciurile din grupă, participanții se pot înscrie la tombola organizată de TCL, pentru șansa de a câștiga un televizor TCL QLED Smart 65T7B cu diagonală de 65 inchi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *