Festivalul IKEA a ajuns la final

#IKEAfestival a ajuns la final. Timp de o săptămână, vizitatorii magazinului IKEA din zona comercială Băneasa s-au bucurat de activități pline de culoare și inspirație. De la atelierele de gătit cu chef Alex Petricean, prezentările colecției de modă create din produse IKEA, până la atelierele de organizare cu Diana Mihăilă.

Magazinul IKEA s-a transformat într-un loc de joacă al ideilor pentru vizitatorii mari și mici: Traseul de aventură pentru copii i-a încântat pe cei mici, iar camerele cu sfaturi și mini-cinematografele au oferit idei și soluții de amenajare părinților.

Soluțiile de organizare au jucat însă rolul principal, iar angajații IKEA au avut grijă ca vizitatorii să descopere cele mai bune idei în timpul programului Inspirație la minut! din zona PAX și în cadrul atelierelor IKEA Family dedicate acestei teme. Mai mult, Căsuța cu teatru, o serie de piese de teatru ad-hoc în care actori profesioniști i-au surprins pe trecători cu replici savuroase, a avut ca temă tot organizarea casei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *