Cele mai frecvente probleme ale injectorului si piese de schimb

Fiecare masina are o serie de specificatii tehnice si un necesar de piese de baza ce sunt utilizate la turatie maxima la fiecare drum. Printre piesele ce se uzeaza cel mai des si despre care ne povesteste si dezmembrari craiova sunt injectoarele. In speta, pentru cei care sunt mai putin cunoscatori sau mecanici, cunoasterea in profunzime a pieselor auto te poate ajuta sa mentii sub control buna functionare a masinii si sa previi eventualele accidente. Sunt cazuri fericite in care cunoscand foarte bine piesele auto ce se afla sub capota poti preveni un moment neplacut si extrem de necesar, acela de achizitie a unor piese noi. Achizitia propriu-zisa nu este dificila, insa s-ar putea ca timpul pe care esti nevoit sa-l petreci cautand piesa potrivita si descoperirea celor mai bune oferte de pret, care sa se plieze pe bugetul tau, sa transforme intregul efort intr-un esec.

10494300_428454387293901_5038329641813799831_o

Revenind la injectoare, ele sunt acele piese care ajuta la preluarea si transmiterea de cobustibil catre sistemul de ardere, contribuind astfel la ridicarea temperaturii combustibilului folosit si respectiv la arderea acestuia, astfel incat sa fie posibila pornirea si respectiv functionarea autovehicului. Printre cele mai frecvente cauze datorita carora apar defectiuni se datoreaza fie a unui combustibil slab cantitativ, ceea ce ar trebui sa-ti puna problema asupra locurilor de alimentare (sunt benzinarii ce furnizeaza combustibil de o calitatea foarte proasta), fie a impuritatilor existente in combustibil, ce bineinteles nu le vei putea remarca cu ochiul liber. Atunci cand remarci o problema de functionare/ardere a carburantului, iti recomand o revizie si/sau schimbarea furnizorului de combustibil.

Degradarea injectoarelor duce si la degradarea altor piese, motiv pentru care este necesar pastrarea acelui echilibru si reviziile regulate la masina.

In cazul in care ai semnalat o proasta functionare a masinii care iti da de gandit ca injectorul este principala sursa a problemei, poti apela catre dezmembrari auto craiova pentru injectoare originale noi sau second hand, insa in perfecta stare de functionare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *