Flota ta este in siguranta cu Nexus GPS Tracking

In acest articol o sa iti vorbesc despre cum poti sa stii in siguranta flota si in acelasi timp sa poti de oriunde sa o urmaresti. Flota ta este forte importanta pentru companie, ea necesita o administrare excelenta daca vrei ca banii investiti in aceasta sa se intoarca inapoi sub forma unui profit destul de bun.

Ne lasam flota in mana angajatilor, care de multe ori nu fac lucrurile asa cum ar trebui. Spre exemplu sunt frecvente cazurile in care acestia nu respecta traseul sau fura din autovehicule combustibil. In mare parte este dificil de depistat cine si ce a facut.

Asadar va recomand o solutie: Nexus GPS Tracking este un serviciu de monitorizare gps auto ce primeste semnale de la satelitii GPS pentru a determina locatia masinii tale, precum si alte informatii dependente de timp, precum: consumul de motorina, viteza, orientare, numarul de kilometri parcursi. Diversi senzori, cum ar fi: debitmetre, senzori de temperatura, senzori de deschidere/inchidere usi, senzori pentru identificarea soferilor. Toti acesti senzori pot fi atasati la produsul standard.

Asadar, Nexus GPS Tracking este un serviciu complex de monitorizare GPS a flotei de vehicule ( sau chiar a masinii personale) si a consumului de carburant; o tehnologie moderna si accesibila, care poate tine sub control costurile operationale generate de flote, care, deseori, pot reprezenta un procent insemnat din bugetul unei afaceri.

In opinia mea, echipamentele Nexus sunt cele mai recomandate pentru firmele care doresc ca flota lor sa fie administrate intr-un mod efficient si cu un cost cat mai scazut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *