Cum aleg cel mai bun scaun pentru birou

Pentru cei care obisnuiesc sa stea mult timp la un birou, alegerea incorecta a scaunului de birou ar putea fi o problema. Cand nu ai un scaun ales corect, pot aparea diverse afectiuni nedorite. Una e sa te asezi uneori la birou pentru diverse activitati si alta e sa ai un loc de munca ce presupune desfasurarea activitatii la un birou.

Eu acord o mare atentie acestui aspect, fapt pentru care am cautat sa imi aleg scaunul dintre cele mai bune scaune online. Am ales sa imi achizitionez online scaunul pentru ca ceea ce voiam eu nu era in magazinele din orasul meu.

Cand mi-am ales scaunul am avut foarte mare grija la dimensiunile acestuia. Dimensiunile scaunului sunt importante daca vrei sa te simti cu adevarat confortabil si sa stai intr-o pozitie corecta. Eu mi-am ales un scaun care sa-mi permita sa reglez inaltimea, spatarul si tetiera. Am procedat astfel pentru a ma simti cat mai confortabil chiar si atunci cand vreau sa iau o pauza de 10 minute si vreau sa-mi schimb pozitia in scaun.

Pentru mine a contat mult si ca scaunul sa fie rotativ. Trebuie sa ma intorc ba intr-o parte, ba in alta si nu vreau sa pierd timp mutand mereu scaunul. E mult mai comod pentru mine sa ma rotesc cu el. Nu pot spune ca sunt neaparat o fana a scaunelor rotative, insa la birou le prefer in mod clar pe acestea.

Tapiteria scaunului este si ea importanta. Eu ador scaunele care au tapiterie din piele, fapt pentru care am ales sa imi cumpar la birou un scaun cu tapiterie din piele. Cele din material textil nu imi plac, deoarece sunt mai greu de curatat, iar cele din mesh mie nu imi sunt confortabile. Imi plac si cele care combina pielea ecologica cu mesh, de exemplu. Voi lua in calcul aceasta varianta la urmatoarea achizitie.

Si culoarea a fost importanta. Daca ar fi fost sa aleg un scaun pentru biroul de acasa, as fi ales rosu, bleu sau o alta culoare mai vesela. Pentru biroul de la serviciu am optat pentru negru. E clasic si elegant. Si imi place.
Spuneam la inceput ca am ales sa imi cumpar scaunul de birou dintr-un magazin online deoarece in orasul meu nu am gasit scaunul potrivit. Insa, nu este acesta singurul motiv. Am ales sa cumpar online si pentru faptul ca mi-a fost mai comod, pentru ca preturile erau mai bune si pentru ca gama de produse in mediul online e mult mai vasta.

Magazinul de la care mi-am cumparat scaunul e scaune-online.ro. Daca vrei sa cumperi scaune de birou, de bucatarie, pentru bar, de relaxare sau diverse alte scaune, intra pe site si vezi produsele comercializate de scaune-online.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *