Beneficiile unui ulei de motor de calitate

Ca masina sa functioneze asa cum iti doresti, trebuie sa ai grija in primul rand de motor. Daca motorul nu mai functioneaza, poti zice ca nu-ti mai functioneaza masina. Este important sa ai grija de motorul tau si sa-i oferi cele mai bune tratamente. Produsele de la Shell pot fi ceea ce ai nevoie daca vrei ca motorul masinii tale sa functioneze in stare perfecta.

Astazi vrem sa-ti vorbim despre un produs de la Shell absolut uimitor. Este vorba de uleiul Shell Helix Ultra. Necunoscatorii ar spune ca este un simplu ulei de motor. Profesionistii spun insa ca este cel mai bun ulei de motor. Cand spunem profesionisti, ne referim la oamenii care stiu cu adevarat cum functioneaza un motor si ce anume trebuie facut ca acesta sa functioneze in cele mai bune conditii. Cei de la BMW cu siguranta stiu ce inseamna calitatea unui ulei de motor. Ca drept dovada, pilotii de raliuri de la BMW folosesc pentru masinile lor uleiul Shell Helix Ultra pe care il poti cumpara si tu din orice  magazin Shell . Ei au fost convinsi de calitatile acestui ulei si-l folosesc cu incredere.

Uleiul Shell Helix Ultra este un ulei de motor din caze naturale, creat cu ajutorul uimitoarei tehnologii Pure Plus, tehnologie care ii da o puritate de 99,5%, ceea ce inseamna ca permite niveluri mari de curatare si protectie.

Un motiv bun pentru care cei de la BMW aleg uleiul Shell Helix Ultra este faptul ca unul dintre beneficiile lui este acela ca ofera o buna protectie impotriva reziduurilor. Pe motor, in timpul mersului se pot depune tot felul de particule ce se transforma in reziduri si care pot afecta performanta masinii. Ce face uleiul Shell Helix Ultra? Previne acumularea acestor particule.

Un alt beneficiu demn de luat in seama in privinta acestui ulei de calitate superioara este faptul ca ai nevoie de mai putine completari ale nivelului. De ce? Pentru ca el vine la pachet cu o formula de evaporare redusa ce are ca scop pierderi prin evaporare cu pana la 50% mai mici in comparatie cu alte uleiuri de pe piata.

Un ultim beneficiu pe care il aducem in discutie face referire la eficienta uleiul Shell Helix Ultra la temperaturi extreme. Acest ulei este practic perfect pentru motorul tau, chiar daca temeratura este de -40 de grade Celsius. Cu ajutorul acestui ulei motorul tau se va incalzi mult mai repede si va atinge imediat performantele optime. Achizitioneaza-l acum si ofera-i protectie motorului masinii tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *