ADATA lansează noi produse inovatoare și sustenabile la Computex 2023

ADATA, lider mondial în materie de module de memorie și memorii flash, în asociere cu brandul său de gaming XPG, va participa la Computex, cel mai mare târg de tehnologie din lume ce va avea loc la Taipei, în perioada 30 mai – 2 iunie 2023.

ADATA continuă să implementeze filozofia de marcă a companiei, “Inovând viitorul” prin intermediul tuturor produselor sale. Pe lângă furnizarea de noi dispozitive și soluții tehnologice, ADATA se angajează să promoveze dezvoltarea durabilă a corporațiilor pentru un viitor sustenabil și un stil de viață eficient.

Pentru a realiza tema din acest an, “The Xtreme Future Leader – Infinite Innovation”, ADATA a valorificat tehnologiile emergente pentru a lansa noi produse sustenabile și inovatoare, inclusiv cel mai puternic SSD Gen5, modulul de memorie CXL (Compute Express Link), modulul de memorie CAMM (Compression Attached Memory Module), sursa de alimentare XPG titanium (XPG FUSION 1600W) și soluții industriale profesionale. Vă invităm să vizitați Computex pentru a experimenta o gamă completă de produse noi!

Președintele ADATA, Simon Chen, a declarat: “Pandemia a schimbat stilul de viață al oamenilor, dar hotărârea noastră de a continua să folosim “tehnologia” pentru a aduce tot mai multe îmbunătățiri în viața inteligentă nu s-a schimbat niciodată. ADATA implementează ESG și așteaptă cu nerăbdare să extindă ideea de sustenabilitate prin intermediul produselor sale. Pe 30 mai, fie că sunteți online sau offline, sunteți bineveniți să experimentați inovația uimitoare adusă de o serie completă de noi produse ADATA.”

ADATA dezlănțuie răcirea brevetată fără egal a SSD-urilor, în timp ce este lider în aplicațiile DDR5

Cel mai puternic SSD Gen5 construit cu tehnologie patentată de disipare a căldurii. ADATA își concentrează atenția asupra soluțiilor de disipare a căldurii care îndeplinesc specificațiile next-gen și a lansat Project NeonStorm și ADATA LEGEND 970, două SSD-uri Gen5 care dispun de un design patentat de disipare a căldurii. Project NeonStorm este o combinație perfectă de aliaj de aluminiu, răcire cu apă și ventilatoare duble care generează o răcire incredibilă. LEGEND 970 îmbunătățește eficiența disipării căldurii prin adoptarea aripioarelor din aluminiu extrudat și a ventilatoarelor de dimensiuni mari. Atât Project NeonStorm, cât și LEGEND 970 utilizează interfața de transmisie PCIe Gen5 x4, cu viteze de citire și scriere secvențială de 14.000/12.000 MB/s și, respectiv, 10.000/10.000 MB/s, și acceptă cele mai recente platforme Intel și AMD. SSD-ul extern SE920 a câștigat premiul Red Dot Design Award 2022 pentru tehnologia sa patentată de disipare a căldurii, cu o carcasă extensibilă exclusivă și un micro ventilator. Acesta este echipat cu o interfață de transmisie USB4 de ultimă generație care poate oferi viteze de citire de până la 3.800 MB/s.

Odată cu dezvoltarea rapidă a inteligenței artificiale și a învățării automate, o stocare mai eficientă a devenit o tendință importantă în aplicațiile industriale. ADATA conduce industria cu lansarea modulului de memorie CXL (Compute Express Link), care ajută serverele să extindă capacitatea de memorie până la 16 TB, îmbunătățește limitările hardware ale AI și HPC și optimizează costurile. CAMM (Compression Attached Memory Module) este un standard de memorie de ultimă generație. Acest modul de memorie de sistem este cu 57% mai subțire decât SO-DIMM-urile tradiționale, ceea ce reduce în mod eficient consumul de energie și îmbunătățește disiparea căldurii. Este potrivit pentru notebook-uri și calculatoare industriale mici. DDR5 8400 MR-DIMM este un modul de memorie dual in-line cu memorie tampon de date de ultimă generație, care dublează capacitatea de transmisie a datelor și accelerează eficiența generală de funcționare.

Protejarea planetei începe cu fiecare din noi

Pentru a promova protecția mediului și funcționarea sustenabilă, ADATA a lansat HDD extern subțire HC300 ECO și unitatea flash pivotantă UC310 ECO, ambele utilizând în majoritate materiale PCR (reciclate post-consum). Procesul de fabricație al HC300 ECO reduce efectiv cu 48% emisiile de dioxid de carbon asociate producției. Produsele din seria ECO sunt toate obținute și fabricate la nivel local, în efortul de a reduce și mai mult amprenta de carbon. Seria ECO adoptă ambalaje care au obținut certificarea FSC (Forest Stewardship Council) și sunt fabricate din materiale ecologice, atât la interior, cât și la exterior. ECO este linia de produse ADATA cu concept de stocare ecologică, care pune în practică ESG.

În acest an, ADATA continuă să adopte spiritul “Build to Create” pentru a concepe soluții mai cuprinzătoare pentru creatorii de conținut. Seria de memorii ACE a câștigat premiul 2022 Japan GOOD DESIGN, bazat pe un concept de design format din cercuri concentrice simple, cu un radiator gri-aluminiu de înaltă calitate și o nano-imprimare fantastică cu o tehnologie de acoperire unică. LEGEND 960 MAX a câștigat, de asemenea, premiul 2022 Japan GOOD DESIGN Award. Acesta utilizează o interfață de transmisie PCIe Gen4 cu viteze de citire și scriere de până la 7.400/6.800 MB/s, este disponibil într-un format de mare capacitate de 4TB și poate extinde spațiul de stocare al sistemului PS5. În plus, fiecare linie de produse se mândrește cu produse noi, considerate de top în industrie. Pe lângă cardul de memorie SD 7.0 Express, care a câștigat premiul 2023 Best Choice Award, au fost lansate și cardurile de memorie SD 7.1 microSD Express și SD 8.0 Express cu viteze de citire și scriere de până la 1.600/1.300MB/s. Unitatea flash UE800 Type-C oferă o viteză de citire și scriere de 1.000 MB/s, ceea ce o face cea mai rapidă unitate de memorie flash din industrie.

Experimentați performanța XPG supremă, Zeus conduce viitorul stațiilor de lucru inteligente

XPG va expune o gamă completă de noi produse de performanță XTREME, demonstrând angajamentul și investiția XPG în gameri. Cel mai notabil produs nou al XPG este sursa de alimentare XPG FUSION 1600W titanium, dezvoltată în comun de XPG și Delta Electronics. Această sursă de alimentare are un transformator planar patentat și o soluție GaN, include doi conectori 12VHPWR (12+4), suportă un control complet digital prin intermediul software-ului XPG PRIME și oferă o monitorizare personalizabilă a datelor. În plus, XPG va expune o gamă completă de produse compatibile cu Intel ATX 3.0: CYBERCORE II, CORE REACTOR II și KYBER.

XPG a anunțat, de asemenea, Project Zeus. Pentru a răspunde nevoilor generate de inteligența artificială a stațiilor de lucru inteligente de ultimă generație, XPG a încheiat un parteneriat exclusiv cu Cybenetics pentru a crea unul dintre cele mai puternice sisteme la nivel de consum construite vreodată. Project Zeus este o stație cu specificații ATX de top. Alimentat de XPG FUSION, cea mai bună sursă de alimentare digitală ATX3.0 de pe piață la ora actuală, Project Zeus va putea rula până la patru plăci grafice RTX4090 simultan, pentru a satisface nevoile avansate de dezvoltare și performanță AI. Performanța în timp real a fost analizată prin intermediul unei plăci Powenetics ATX, în colaborare cu Cybenetics. Pentru a experimenta adevărata semnificație a echipamentului de performanță Xtreme, începeți cu Project Zeus!

XPG va prezenta noul său șasiu de gaming BATTLECRUISER II SUPER MID-TOWER, cu patru panouri de sticlă care permit vizitatorilor să vadă clar interiorul său de înaltă performanță și designul frumos. După cel mai bine vândut șasiu de gaming VALOR AIR, XPG a lansat și șasiul de gaming VALOR MESH. Nu se oprește însă la componente. De asemenea, vor fi expuse și sisteme noi. XPG a lansat recent atât laptopuri din seria INTEL, cât și AMD. Pentru utilizatorii INTEL, XPG Xenia 15G este echipat cu un procesor Intel Core i7-13700H din a 13-a generație și un GPU pentru laptop NVIDIA GeForce RTX 4070. Între timp, XPG Xenia 16P vine echipat cu un procesor AMD Ryzen 9 7940HS și o placă grafică AMD Radeon RX 7600M XT. Niciodată nu a fost un moment mai bun pentru a vă îmbunătăți experiența de gaming.

XPG a amenajat o zonă tematică specială pentru ambasadorul său de brand, Mera. În această secțiune, puteți experimenta o gamă completă de modele viu colorate și un set complet de periferice de gaming cu tema Mera. Mera este, de asemenea, prezentată pe o serie de produse din mai multe industrii, unde își demonstrează stilul și farmecul unic. În timpul expoziției, vă invităm să experimentați cele mai recente produse XPG.

Expert în stocare integrată de nivel industrial și foarte apreciat în integrarea hardware și software

ADATA Industrial este adânc implicată în piața aplicațiilor industriale și deține o echipă de cercetare și dezvoltare de firmware profesională și independentă, care se angajează să dezvolte firmware-uri care acceptă cele mai recente specificații, fiind în același timp foarte ușor de personalizat. La Computex, ADATA Industrial va expune o varietate de produse de stocare bazate pe tehnologie și firmware exclusiv care actualizează complet durabilitatea, securitatea, fiabilitatea și robustețea și îndeplinesc cerințele diferitelor aplicații verticale. Tehnologia A⁺ SLC de la ADATA Industrial a împins ciclurile P/E ale produselor de memorie flash 3D la 100K, iar compania este prima care introduce o varietate de SSD-uri de calitate industrială și carduri de memorie CFast pentru a oferi soluții economice cu o durată de viață mai lungă pentru diverse aplicații industriale. În ceea ce privește securitatea datelor, produsele ADATA Industrial suportă tehnologia de criptare a datelor AES pe 256 de biți, sunt conforme cu specificațiile TCG OPAL și rezistă atacurilor în rețea, sporind în același timp securitatea. În ceea ce privește fiabilitatea, este prevăzut un mecanism de corecție a erorilor LDPC ECC care poate detecta și corecta automat erorile pentru a asigura fidelitatea transmiterii datelor. În plus, produsele ADATA Industrial dispun, de asemenea, de rezistență la temperaturi ridicate (-40°C până la 85°C) și de protecție antisulfurare pentru medii dificile, pentru a crește robustețea.

Site-ul expoziției online “Towards Infinity:” Comentariu pentru Evenimentul Lucky Draw

ADATA va lansa simultan expoziția online COMPUTEX Digital începând cu 30 mai, oferind consumatorilor din întreaga lume posibilitatea de a descoperi produsele inovatoare ADATA, indiferent de fusul orar și de restricțiile regionale.

În plus, ADATA a lansat concursul cu tragere la sorți intitulat “Towards Infinity”. Intrați pe site-ul evenimentului și scrieți-vă părerea cu privire la un produs pentru ocazia de a câștiga cel mai nou HDD extern ecologic HC300 ECO, memoria de gaming extrem de performantă CASTER RGB DDR5 sau SSD-ul extern de mare viteză SE900G. Pentru detalii, vă rugăm să vizitați: https://event.adata.com/computex2023/en

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *